Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#181 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yemin Ne zaman denizler çöl, Çöller deniz olursa Kayalarda nilüfer, Çöllerde çam biterse Güneş doğmayı unutur Ay çimenlerin üstüne düşerse O zaman seni unutur Bir başkasını severim Ümit Yaşar ![]()
|
|
|
|
#182 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....GÜLÜŞÜ KİMLİĞİM OLAN ADAM ![]() !!gülüşünle tut acılarımın ucundan ve git/me ![]() !!masumiyetinle arınayım ![]() ![]() ![]() ![]() kirlerimden![]() kirlettiklerimden ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#183 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Şimdi sen gideceksin ya Köşedeki hayalini al da git Bakmasın öyle yüzüme Kal diyemedim diye sana Her halimi tavrımı izlemesin şikayetçi bakışıyla ![]() ![]() ![]() Şimdi sen gideceksin ya Gülüşünü Al da git Ne kadar bozulsa da moralim Ne kadar kanasa da yüreğim Derdinden yatağa da düşsem İçimi serinletsin istemem Sen yine de Gülüşünü al da git ![]() ![]()
|
|
|
|
#184 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gülmek Sana Yakışıyor Deme Gözlerimden Yaşlar Süzülecekse Böyle ![]() ![]() Bana Gülümseyişin Faydalarından Bahsetme ![]() ![]() Umudum, Baharım, Sevdiğim Kelimelerini Kirletme Bir Kalemde Koca Bir Çizik Çekeceksen Üstlerine ![]() ![]() Bana Gelecekten Sakın Ki Sakın Bahsetme Gün Gelip Yüreğin Suskunluğa Gömülecekse ![]() ![]() Temelleri Çürük Bir İnşaat Gibi Çökecekse Güçlü Rüzgarlarda Yelkenini Açmaya Korkacaksan Böyle ![]() ![]() ![]() Bana Benden Bahsetme ![]() ![]() Eğer Ki Bendeki Seni Bilmiyorsan Beni Bilmiyorsun Bile ![]()
|
|
|
|
#185 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Benden sana 'Hayır' gelmez ! Çünkü; sana herşeyim 'Evet'![]()
|
|
|
|
#186 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yaşına hürmeten senin ey dünya , demedim bir şey, yaptıklarına ![]() Kaldırmadım elimi karıncaya Deme sakın; ''o yerde'' ,Yerdeyim ben de ! İbrahim Tenekeci ![]() |
|
|
|
#187 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Şimdi,Söndü ışık,Sustu dudağımdaki 'Sen' çalan ıslık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen,Dünya ahret acımsın artık ![]() |
|
|
|
#188 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sesin dua olsun, yüzüme üfle ![]() ![]() ![]() Tarık Tufan |
|
|
|
#189 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....bugün sana çok benziyorum anne göğe rahminden fırlatılan ilk türk yapımı manyağım dudakların sızlamasın, dudaklarından dökülen her dudakyaşı benim dinimdir, ayaklarına kapanıyorsam bu emrin içindeki demir miktarıyla açıklanacak birşey değildir kuşe kağıtla kaplanmış özgür irademle seçtiğim bir ölüm biçimidir, al omuriliğim senin kemerindir ![]() ![]() |
|
|
|
#190 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Sevgili bir başka güzelsin bugün ![]() ![]() ![]() Ay gibisin, pırıl pırıl gülüşün ![]() ![]() ![]() Güzeller bayram günü süslenir ![]() Seninse bayramları süsler gül yüzün ![]() ![]() " |
|
|
|
#191 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....ALIŞMA BANA; Ne yapacağım belli olmaz bugün varım yarın birden yok olurum?DOKUNMA BANA; Kapanmamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaralarla doluyum canımı acıtma bi yara da sen açma?ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN; ![]() ![]() Seninle karışır iyice kördüğüm olurum?GÜVENİYORSAN KENDİNE; İnandır beni aşkın varlığına sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki VAZGEÇEMEZSİN TUTKUN OLURUM![]() ![]() |
|
|
|
#192 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sen üzülme ağlama kırılmasın kalbin Mutluluk senin olsun Sen iyi ol ben ayrılığıda severim Sen gülümse sevin hep hayat dolu yaşa Ben küserim hayata Senin için her gün bir kere tebessüm ederim Sen uyu güzel düşlerle uyan ![]() Ben kabus dolu uykularımda Gözlerinle uyanmasını bilirim ![]() Bütün güzellikler senin olsun ki ![]() Bende ufak ufak iyimser bir kalple sevmeye devam edeyim |
|
|
|
#193 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir süre sonra anladım ki; vazgeçilmez olan sen değilsin ![]() ![]() “Vazgeçmeyi bilmeyen benim![]() ![]() ”
|
|
|
|
#194 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hani böyle evde bir yemek yersin ya Çok sevdiğin bir yemeği yersin evde Onu çok seversin Tadını da bilirsin onun Sonra dışarı gidersin Aynı yemekten dişarda da yersin Aynıdır yani Malzeme aynıdır Herşey aynıdır Yağı aynıdır Ama tadı aynı değildir Bakarsın EKSİK BİR ŞEY Mİ VAR dersin Eksik bir şey de yok Herşey tamam Ama tadı aynı değildir ya Ben acaba o tadı mı bulamıyorum ?
|
|
|
|
#195 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben Hapşırayım Sen Çok Yaşa =) |
|
|