![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#181 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)for freedom Nickli Üyeden Alıntı kanı kanla yıkamaya çalışmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cinlerin esir aldığı insanlardandır bir çoğumuz ![]() ![]() ![]() şeytan cin soyundandır ![]() ![]() ![]() kendine biraz zaman tanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önce sakin ol ![]() dediğin doğru ![]() ![]() ![]() secadeyi elime alıyorum tam namaza duracaağım sanki önümde secade ile bir set var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama inan bana tesbihatlarımın çoğu bilinçsiz de değildi ![]() ![]() ben ilk başta bu kadar tesbihattan sonra bütün bunlar şeytanın iman testi diye düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)kanı kanla yıkamaya çalışmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cinlerin esir aldığı insanlardandır bir çoğumuz ![]() ![]() ![]() şeytan cin soyundandır ![]() ![]() ![]() kendine biraz zaman tanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önce sakin ol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)YARAMAZ Nickli Üyeden Alıntı ama arkadaşım bunlar aşamalı olarak yapılıcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ha bide erkekler hor görülmeye gelemezler ![]() bilmiyorum bizimkisi ![]() ![]() ![]() hem tutkulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmiyorum bu ilşki bitermi sürermi ama şuana kadar yaşadığım şey bana yaşadığımı nefes aldığımı hissettiren şeydi ![]() arkadaşlar aşk çok güzel bişeymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve hayatları boyunca hiç aşkı hissetmeden ölebiliyolar ![]() ben onu tanıyana dek tam bir mantık insanıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ama o benim bütün kalıplarımı yıktı geçti ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar sonu ne olursa olsun yaşayın ![]() ![]() ![]() ben bi zamanlar gülerdim ![]() ![]() hep mantıklı olanı seçerdim ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() sizede hissedin ![]() ![]() ![]() Allah hep sizi mutlu etsin arkadashim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- pinar945 Nickli Üyeden Alıntı celple vs ![]() ![]() ee? Pnar abla achiklama verirmisin rica etsem/ celp falan ne demek tam olarak? ve onu yapinca kishi kachiyorumu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)babanne Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar bu yazıyı yazma nedenim çok çeşitli ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ay önce bi kız arkadaşımın müdür yardımcısıyla tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ay boyunca onun firmasında çalışan kız arkadaşıma bile söylemedim bu durumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer benim kız arkadaşım 3 gün içinde bütün işyerine yaymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 yıl da bulduğum mutluluk biletimi benim hiç haberim olmadan böyle yırtmışlar Şimdiden sonra ne yapacağımı dahi bilemiyorum yardım edin lütfen her fikre ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birde şunu kesinlikle belirteyim en yakın dostunuz başta olmak üzere asla kimseye iş garanti olmadan birşey söylemeyin heleki gönül işleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet arkadaşlar bana dua edin lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() Sana tamamen katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Allah kimseyi kendi bilmezle yoldan sapmışla karşılaştırmasın karşılaştırırsada esirgesin korusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)yazdıklarında haklısın lula ama bilmediğin bir kaç şey var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ama arkadaşım bunlar aşamalı olarak yapılıcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ha bide erkekler hor görülmeye gelemezler ![]() bilmiyorum bizimkisi ![]() ![]() ![]() hem tutkulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmiyorum bu ilşki bitermi sürermi ama şuana kadar yaşadığım şey bana yaşadığımı nefes aldığımı hissettiren şeydi ![]() arkadaşlar aşk çok güzel bişeymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve hayatları boyunca hiç aşkı hissetmeden ölebiliyolar ![]() ben onu tanıyana dek tam bir mantık insanıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ama o benim bütün kalıplarımı yıktı geçti ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar sonu ne olursa olsun yaşayın ![]() ![]() ![]() ben bi zamanlar gülerdim ![]() ![]() hep mantıklı olanı seçerdim ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() sizede hissedin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)YARAMAZ Nickli Üyeden Alıntı arkadaşalar ama bence sadece dua yeterli değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaaa canimmm benimki beni gorunce kachiyo nerde cilve yapayim ona? cilve yapirsam kushtan kanad alipda daha chabuk kachmaz da soylemiyorum uchar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)gülsenam Nickli Üyeden Alıntı amin canım bide sana bişey söylücem bizde 1 ay ayrılık yaşadık demiştimya benim eşimde ailesi yüznden gelmedi getirmek istemedi konuşmak istemedi babası hergün haber gönderdi boşansınlar ne istiyosa verelim bitsin diye ben rabbime dua ettim hayırlı bir sonuca erdir diye hayırlısı böyleymiş konuştuk gittim ama dediğim gibi neler yapmaya kalktılar eve dönünce ama rabbim var izin vermedi herkesi kendi derdine düşürdü beni unuttular ![]() ![]() ![]() bide biz konuşmadan 3 gün önce sitede inciselin açtığı konularda katı kalpleri yumaşatmak için diye bir dua var onu yaptım gece satt 3 de ama okuma sayısı çok fazlaydı hepsini okumadım okuyabildiğim kadar okudum çok dua ettim tam gece yarısı aradan 3 gün geçti babsıyla geldiler konuştuk gittim istersen onuda oku ve dua nı çok et ben yaklaşık yarım saat dua ettim rabbime birde benim kızımın bir duası var ; rabbim işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir der hep bunuda sürekli tekrarla içinden canım inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur rabbim izizn vermedikçe anneside olsa babasıda olsa kim olursa olsun yuva yıkılmaz bunu sakın unutma sen rabbine güven o seni biliyo a ![]() ![]() bizim ayrılık 4 ayı geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- gülsenam Nickli Üyeden Alıntı amin canım bide sana bişey söylücem bizde 1 ay ayrılık yaşadık demiştimya benim eşimde ailesi yüznden gelmedi getirmek istemedi konuşmak istemedi babası hergün haber gönderdi boşansınlar ne istiyosa verelim bitsin diye ben rabbime dua ettim hayırlı bir sonuca erdir diye hayırlısı böyleymiş konuştuk gittim ama dediğim gibi neler yapmaya kalktılar eve dönünce ama rabbim var izin vermedi herkesi kendi derdine düşürdü beni unuttular ![]() ![]() ![]() bide biz konuşmadan 3 gün önce sitede inciselin açtığı konularda katı kalpleri yumaşatmak için diye bir dua var onu yaptım gece satt 3 de ama okuma sayısı çok fazlaydı hepsini okumadım okuyabildiğim kadar okudum çok dua ettim tam gece yarısı aradan 3 gün geçti babsıyla geldiler konuştuk gittim istersen onuda oku ve dua nı çok et ben yaklaşık yarım saat dua ettim rabbime birde benim kızımın bir duası var ; rabbim işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir der hep bunuda sürekli tekrarla içinden canım inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur rabbim izizn vermedikçe anneside olsa babasıda olsa kim olursa olsun yuva yıkılmaz bunu sakın unutma sen rabbine güven o seni biliyo a ![]() ![]() takmakirpik Nickli Üyeden Alıntı Ayrilan esi veya akrabayi geri getirmek için dua Abdest alinir ![]() 17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunur ![]() ![]() ![]() Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrilan esi veya akrabayi geri getirmek için dua Abdest alinir ![]() 17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunur ![]() ![]() ![]() Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman ![]() ![]() ![]() ![]() bu duanın okunması için özel bir gün ya da saat filan var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sa ![]() ![]() ![]() ![]() ltfn allah rızası için banada dua edın sevdıgım kısı bana benı gercekten severek gonlunu gaurılerınden ayırmıs bır sekıdle bırdaha gıtmeyecek bır sekılde benı sevmesı benı araması msj cekmesı benı çok gzl gormesı için allah razı olsun vede okulda derslerımde basaılı olmam için iyiy bır meslek sahıbı olmamm için allah razı olsun rabbım yar ve yardımcımız olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------ ''allah'ım!ürpermeyen kalpten,doymayan nefisten ![]() ![]() cuma gunu olan ıngılızce sınavım içinde allah rızası için dua edın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)seni anlıyorum yargılamadım da ama ihanet gercekten affedilmesi zor bişeydir ve bi kadın asla unutmaz zamanını bekler içinde yara olur gerçekten çok acı vericidir ve düşüncesi bile insanı çıldırtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)2008 yılının şubat ayının 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama o beni terkeden kız bir anda çıkageldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar pişman oldum ki yaptığım şerefsizlikten,öyle utandım ki,bir arkadaşın evini 144 tane gülle süsledim,balonlar,afişler falan derken affetti beni ![]() sonrası zor olandı yani bana kalandı ![]() onu mutlu edebilmek için herşeyi yapmıştım ![]() ![]() ona hep seni mutlu edersem ben de mutlu oluyorum yani biz mutlu oluyoruz dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hastalandığında Rabbim ondan al bana ver diyordum ![]() ![]() birgün kavga ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıldıktan sonra onunla gene görüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() insanlar bana gurursuz musun diyorlar ama her insan hata yapabilir diyorum ben onlara ![]() o öğrendiğim günün tarifi yok bende ![]() ![]() hayatımda ilk kez dizlerimin üzerine çöktüm,çaresiz çok kaldığım durum oldu belki ama ilk kez bu kadar çaresizdim ![]() şimdi onunla konuşuyor,üstelik benim ona hediye ettiğim telefonla ![]() nasıl içim yanıyor bilemezsiniz ![]() üstelik birgün yemek yemeğe ikna ettim ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi herkesten ricamdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)yanlış anlamayında bu biraz tuhaf degilmi? Dua elbet her kapıyı açarda sizde birşeyler yapın konuşmayı deneyin ![]() ![]() ![]() ![]() Yada arkadaşınız kaçan kovalanır mantıgıyla ilerliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)monte karlo Nickli Üyeden Alıntı iyi halt etmişsiniz, burada alacağın duanın etkisi varmı yokmu bir araştırsaydınız iyi olurdu, bilmediğiniz duayı okursanız sonu ne olacağı belli değildir, sizin yapacağınız tek şey var kızı alıp konuşmanızdır, eğer kız seninle konuşmuyorsa sana yüz vermezse buradan tekrar yardım istemelisin sen ne yaptın arkadaşım yaaa Hoslandigimiz kisi hemde o kisi ile eskiden samimi idik isek vede son zamanlarda görmemezlikden geliyorsa, msnde konusup ama Telefonlarimza vede mesajlarimiza yüz vermiyorsa ne yapamamizi önerirdiniz! Hangi duayi yada benzerini önerirdiniz! -------------------- serande Nickli Üyeden Alıntı Selamün aleyküm arkadaslar size benim için çok büyük bir müşkülümü anlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlisda anlamazsan cok Kedi/Fare olayi gibi dalasma olmus sonrada cok laf söylendi diye sikayet ediyorsun! Bu yazdiklarindan sonra BEN ANNE OLSAM YOK DERDIM! Bence sen kizla barismadan önce Annesinin Gönlunu almayi bil! nede olsa o ANA! Sonrasi corap sökugu gibi gelir! |
![]() |
![]() |
|