Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #181
Prof. Dr. Sinsi

for freedom Nickli Üyeden Alıntı

kanı kanla yıkamaya çalışmayın

cinlerin esir aldığı insanlardandır bir çoğumuz okuduğumuz bilinçsiz dualar ayetler tespihatımız bunları sarıyor başımıza

şeytan cin soyundandır bak kardeşim sen bu milletin "şunu oku bunu oku" demesine bakma

kendine biraz zaman tanı ibadet için kendini zorlama bir süre sonra durulacak kafan uzun uzun anlatamıcam ama emin ol o seinin seccadede ağlamalarına sebep olan şey amacın değil biliçsiz okumalar insanı ruhen zayıf düşürüyor cinler bayılıyor Adem oğlunu ağlatmaya
önce sakin ol

dediğin doğru,

secadeyi elime alıyorum tam namaza duracaağım sanki önümde secade ile bir set var ve ben o seti kırmaya çalışınca ağlaya yalwara alahaa dua ettiğim anlar acılarım hüzünlerim yaşadıklarım herşey aklımda ve nasıl nöbet nöbet geliyor bana gözlerim durulmuyor o an bilincim yitip gidiyor

ama inan bana tesbihatlarımın çoğu bilinçsiz de değildi
ben ilk başta bu kadar tesbihattan sonra bütün bunlar şeytanın iman testi diye düşündüm karşı koymaya çalıştım ama koyaamadım bende bununda mahçubiyeti sonsuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #182
Prof. Dr. Sinsi

kanı kanla yıkamaya çalışmayın

cinlerin esir aldığı insanlardandır bir çoğumuz okuduğumuz bilinçsiz dualar ayetler tespihatımız bunları sarıyor başımıza

şeytan cin soyundandır bak kardeşim sen bu milletin "şunu oku bunu oku" demesine bakma

kendine biraz zaman tanı ibadet için kendini zorlama bir süre sonra durulacak kafan uzun uzun anlatamıcam ama emin ol o seinin seccadede ağlamalarına sebep olan şey amacın değil biliçsiz okumalar insanı ruhen zayıf düşürüyor cinler bayılıyor Adem oğlunu ağlatmaya
önce sakin ol

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #183
Prof. Dr. Sinsi

YARAMAZ Nickli Üyeden Alıntı

ama arkadaşım bunlar aşamalı olarak yapılıcaksürekli yada yanda olduğun tüm süre içinde değilyerinde tersliceksingözünü korkutocaksınresti çekiceksinyerinde sen alttan alıcaksınbazen üç maymunu oynucaksınşimdi ben bunları ilişki içinde olanlar için diyorumbaşlangıçtaysaneğer şöyle bi tiyo verebilirimondan çok hoşlandığını belli etmiceksinama onun dikkatini çekiceksinbazen sinir edicek şeyler söyliceksinama tabi cevap vermekte zorlanıcağı ama mutlaka sana cevap vermek zorunda hissediceği şeyler söyliceksinbiraz espirili bi dille yaklaşıcaksınverdiğin cevaplar ona onu alt ettiğini hisssettirmeliyani biraz akıl oyunu yapabilirsinespirili bi şekilde yaklaşırsan senin eğlenceli olduğunu düşünürinan bana bu inanılmaz bi yakınlaşma sağlıyobu söylediklerimi ben yaşadımsize yaşadıklarımdan örnek veriyorumben arkadaşıma sinir olurdumonu bi kaşık suda boğmak isterdimonun sinir olucağı şeyler yapardımee tabi oda sinir olur odabeni sinir etmek için elinden geleni yapardıaaa bi baktık bi sevgili oldukbu tip durumlar insanları birbirine çekerbazen itici olmakta çekici olabiliyoben ona derdimkisen benim tipim değilsinasla senin gibi biriyle değil evlenmekyemeğe bile çıkmam derkenadama sırım sıklam aşık oldumbana göre erkekler eğlenceli ilişkileri seviyolarçünkü onlar çabuk sıkılıyolarçabuk doyuyalardoymamaları için arada bi tavir değiştirmeliyön değiştirmelikonuşmaların hareketlerin değişmeli
ha bide erkekler hor görülmeye gelemezleronu biraz gör sen kimsin gibilerine bak nasıl sana kendini kanıtlaya çalışır
bilmiyorum bizimkisitarifi zorilişki
hem tutkulu hem romantikhem çılgıncahem gurulu yerinde iki tarafda kibirlieyvallah etmeyen ama tabi sırf gurur için söylüyorum bunuhem çok eğlencelihem sürükleyivci
bilmiyorum bu ilşki bitermi sürermi ama şuana kadar yaşadığım şey
bana yaşadığımı nefes aldığımı hissettiren şeydi
arkadaşlar aşk çok güzel bişeymişsonu olsun olmasınyaşamaya değer diye düşünüyorumçünkü aşkın tarifi olmadığı gibi bi daha karşınıza çıkma ihtimalide olmaya bilirbu gün insanlar hiç aşık olmadan evlenebiliyolar
ve hayatları boyunca hiç aşkı hissetmeden ölebiliyolar
ben onu tanıyana dek tam bir mantık insanıydımkuralcıprogramcıdetaycı
ama o benim bütün kalıplarımı yıktı geçtikarşımdaki adam da benim gibiydiama bende onun bütün kalelerini yıktımve içeri girdim
arkadaşlar sonu ne olursa olsun yaşayınçok güzel bi duguinsanın ayaklarının yerden kesilmesini hissedin
ben bi zamanlar gülerdim böyle konuşmalara saçma ve komik gelirdi
hep mantıklı olanı seçerdimbenim kriterlerime uymalıydınerde hiç benim kafamda çizdiğim hayal ettiğim adam değil
15 yıl olduhala o duyguyu tam coşkusuyla hissedebiliyorum
sizede hissedino gidene kadar siz onu bırakmıyın olurmuşimdi tam ondan bahsederken o aradı çıkyorumhoşçakalın

Allah hep sizi mutlu etsin arkadashim chok guzel yazmissin okudukca yazdiklarini vallahi icim o kadar rahat etti ki Pinar abla sana da teshekkur ediyorum vallahi harikasiniz hayran kaldim Allah yureginize gore versinSizleri chok sevdim
--------------------

pinar945 Nickli Üyeden Alıntı

celple vs ile uğraştıysanız önünüze engel koyarlar sizi ve onu çok etkiler

ee? Pnar abla achiklama verirmisin rica etsem/ celp falan ne demek tam olarak? ve onu yapinca kishi kachiyorumu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #184
Prof. Dr. Sinsi

babanne Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar bu yazıyı yazma nedenim çok çeşitliSonuna kadar okuyun umarım benim olayımın içinden kendinize ders alacağınız noktalar bulursunuz
7 ay önce bi kız arkadaşımın müdür yardımcısıyla tanıştım Çocuk dindar çalışkan vs vs idi Daha sonra internet üzerinden bana ulaştı belliki hoşlanmıştı 4 ay konuştuk Sürekli bana karşı içinde sevginin hem var hem yok olduğunu vurgulardıBen zamanla bu durumun düzeleceğini düşündüğüm için devam ettirdim Nede olsa zamanla severdi Çünkü ilgiliydi ve karakter itibariyle hızlı bir aşka tutulamazdı öyle diyordu
4 ay boyunca onun firmasında çalışan kız arkadaşıma bile söylemedim bu durumu Belki haset eder, yada kıskanırda büyüsü bozulur mutluluğumun diye söylemedim ama 4 ay sonra onun olduğu şehre gittiğimde görüşmek istedi ve bi yerde buluştuk ve ister istemez bu durumdan kız arkadaşımın da haberi oldu Herşey öyle olumluyduki ilk buluşmamızdı ve bende 22 yaşında olmama rağmen ilk kez bi bayla dışarda görüşmüştümBenim içinde özeldiFakat bu kadar olumlu olan görüşmenin ardından 5 gün sonra bu bana bi sustuysa tam 4 ay Ne telime çıktı ne mesajlarıma cevap yazdı, ama msn den de silmediBuda benim için hep bi umut olmuştu açıkcasıÇünkü bitirseydi silerdi dedimVe Rahman a sığınıp bekledim tam 4 ayEn sonunda geçen hafta doğum günü vesilesiyle konuşmaya başladık yenidenVe laf lafı açtı derken bana niye sutuğunu sordum
Meğer benim kız arkadaşım 3 gün içinde bütün işyerine yaymışİşyerinde kendini bilmez bazı kimseler aşşağılayıcı ifadelerle bunu hesaba çekmiş ileri geri laflar söylemişHatta teyzesine bile gitmiş anlatmışVe daha bana söyleyemediği hakkımızda bir sürü dedikodu dolaşmış durmuşBizimkide bunu hazmedememiş ve erkeklik gururu işte susmuşVe dün son konuşmamızda dediki '' senle aramızda hiç bişey yok, ve yoktu zaten'' dedi
22 yıl da bulduğum mutluluk biletimi benim hiç haberim olmadan böyle yırtmışlar Şimdiden sonra ne yapacağımı dahi bilemiyorum yardım edin lütfen her fikre ihtiyacım varVe önerebileceğiniz dualara da tabikiÇünkü hala benden hoşlandığını biliyorum hissediyorumÖyle olmasa 1 haftadır benle yeniden konuşmazdı

Birde şunu kesinlikle belirteyim en yakın dostunuz başta olmak üzere asla kimseye iş garanti olmadan birşey söylemeyin heleki gönül işleriBu konularda dertleşmeye mi ihtiyacınız var annenize gidinPişman olmazsınız

Evet arkadaşlar bana dua edin lütfen Fikir ve öneri dualarınızı bekliyorum

Sana tamamen katılıyorum Kız arkadaşlar bazen çok tehlikeli olabiliyor Onlarla fazla bir şey paylaşmamak gerekiyor Ben bu konuda akıllandım artık Dua et ve bekle canımadam seni sevdiyse ve istiyorsa, sana gelmesine Allah'tan başka kimse engel olamaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #185
Prof. Dr. Sinsi

Allah kimseyi kendi bilmezle yoldan sapmışla karşılaştırmasın karşılaştırırsada esirgesin korusun Adalet topal değildir Rabbim öyle çıkartırki ne olduğunu şaşırlar Bir insan kendini ne kadar büyük ve yüksekte görürse o kişi o kadar küçük ve aşağıdadır Mevlam kimsenin yanına bırakmaz Heleki yuva yıkmak birde inançlıyız diye gezsinler Ne olmuş dünya insanlar iyice yoldan sapmışız Allah cümlemizin yardımcısı esirgeyicisi olsun nefsin arkasında nefimize köle etmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #186
Prof. Dr. Sinsi

yazdıklarında haklısın lula ama bilmediğin bir kaç şey var eşim ailesiyle beraber çalışıyor ben işyerine gidersem ne yapışkan kızmış kurtaramadık oğlumuzu bundan diyecekler o yüzden gidemem ortak bir arkadaşımız var ama olanların bir etkisi yok doğru diyorsun lise zamanlarımda bile yaptığım bu aciz numaraları şimdi yapıyorum beni bu hale getiren utansın eşimde ailesi de ne hukuken ne dinen üzerlerine düşen sorumlulukların hiçbirini yapmadı rabbim sorsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #187
Prof. Dr. Sinsi

ama arkadaşım bunlar aşamalı olarak yapılıcaksürekli yada yanda olduğun tüm süre içinde değilyerinde tersliceksingözünü korkutocaksınresti çekiceksinyerinde sen alttan alıcaksınbazen üç maymunu oynucaksınşimdi ben bunları ilişki içinde olanlar için diyorumbaşlangıçtaysaneğer şöyle bi tiyo verebilirimondan çok hoşlandığını belli etmiceksinama onun dikkatini çekiceksinbazen sinir edicek şeyler söyliceksinama tabi cevap vermekte zorlanıcağı ama mutlaka sana cevap vermek zorunda hissediceği şeyler söyliceksinbiraz espirili bi dille yaklaşıcaksınverdiğin cevaplar ona onu alt ettiğini hisssettirmeliyani biraz akıl oyunu yapabilirsinespirili bi şekilde yaklaşırsan senin eğlenceli olduğunu düşünürinan bana bu inanılmaz bi yakınlaşma sağlıyobu söylediklerimi ben yaşadımsize yaşadıklarımdan örnek veriyorumben arkadaşıma sinir olurdumonu bi kaşık suda boğmak isterdimonun sinir olucağı şeyler yapardımee tabi oda sinir olur odabeni sinir etmek için elinden geleni yapardıaaa bi baktık bi sevgili oldukbu tip durumlar insanları birbirine çekerbazen itici olmakta çekici olabiliyoben ona derdimkisen benim tipim değilsinasla senin gibi biriyle değil evlenmekyemeğe bile çıkmam derkenadama sırım sıklam aşık oldumbana göre erkekler eğlenceli ilişkileri seviyolarçünkü onlar çabuk sıkılıyolarçabuk doyuyalardoymamaları için arada bi tavir değiştirmeliyön değiştirmelikonuşmaların hareketlerin değişmeli
ha bide erkekler hor görülmeye gelemezleronu biraz gör sen kimsin gibilerine bak nasıl sana kendini kanıtlaya çalışır
bilmiyorum bizimkisitarifi zorilişki
hem tutkulu hem romantikhem çılgıncahem gurulu yerinde iki tarafda kibirlieyvallah etmeyen ama tabi sırf gurur için söylüyorum bunuhem çok eğlencelihem sürükleyivci
bilmiyorum bu ilşki bitermi sürermi ama şuana kadar yaşadığım şey
bana yaşadığımı nefes aldığımı hissettiren şeydi
arkadaşlar aşk çok güzel bişeymişsonu olsun olmasınyaşamaya değer diye düşünüyorumçünkü aşkın tarifi olmadığı gibi bi daha karşınıza çıkma ihtimalide olmaya bilirbu gün insanlar hiç aşık olmadan evlenebiliyolar
ve hayatları boyunca hiç aşkı hissetmeden ölebiliyolar
ben onu tanıyana dek tam bir mantık insanıydımkuralcıprogramcıdetaycı
ama o benim bütün kalıplarımı yıktı geçtikarşımdaki adam da benim gibiydiama bende onun bütün kalelerini yıktımve içeri girdim
arkadaşlar sonu ne olursa olsun yaşayınçok güzel bi duguinsanın ayaklarının yerden kesilmesini hissedin
ben bi zamanlar gülerdim böyle konuşmalara saçma ve komik gelirdi
hep mantıklı olanı seçerdimbenim kriterlerime uymalıydınerde hiç benim kafamda çizdiğim hayal ettiğim adam değil
15 yıl olduhala o duyguyu tam coşkusuyla hissedebiliyorum
sizede hissedino gidene kadar siz onu bırakmıyın olurmuşimdi tam ondan bahsederken o aradı çıkyorumhoşçakalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #188
Prof. Dr. Sinsi

YARAMAZ Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşalar ama bence sadece dua yeterli değilsevdiğimiz erkekelerle bir araya geldiğimizde blöf adlı üyenin de dediği gibionları tadında yani ölçüsünde biraz heyacanlandırmalı biraz şımartmalı biraz kışkırtmalı biraz naz yapmalı birazda cilveli olmanız lazımbelki bu sözlerimi yadırgayanınız olur ama bi erkeği elde etmek için birazda çaba sarf etmek lazımben zaten her erkeğe böyle yapılmalıda demiyorumsevdiğiniz ve gelecek düşündüğünüz erkeğe yapmanızı tavsiye ederimha bide erkekler huzur veren kadınları severlerlütfen dırdır kısmını evlendikten sonra yapınız

yaaa canimmm benimki beni gorunce kachiyo nerde cilve yapayim ona? cilve yapirsam kushtan kanad alipda daha chabuk kachmaz da soylemiyorum uchar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #189
Prof. Dr. Sinsi

gülsenam Nickli Üyeden Alıntı

amin canım bide sana bişey söylücem bizde 1 ay ayrılık yaşadık demiştimya benim eşimde ailesi yüznden gelmedi getirmek istemedi konuşmak istemedi babası hergün haber gönderdi boşansınlar ne istiyosa verelim bitsin diye ben rabbime dua ettim hayırlı bir sonuca erdir diye hayırlısı böyleymiş konuştuk gittim ama dediğim gibi neler yapmaya kalktılar eve dönünce ama rabbim var izin vermedi herkesi kendi derdine düşürdü beni unuttular
bide biz konuşmadan 3 gün önce sitede inciselin açtığı konularda katı kalpleri yumaşatmak için diye bir dua var onu yaptım gece satt 3 de ama okuma sayısı çok fazlaydı hepsini okumadım okuyabildiğim kadar okudum çok dua ettim tam gece yarısı aradan 3 gün geçti babsıyla geldiler konuştuk gittim istersen onuda oku ve dua nı çok et ben yaklaşık yarım saat dua ettim rabbime birde benim kızımın bir duası var ;
rabbim işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir der hep bunuda sürekli tekrarla içinden canım inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur rabbim izizn vermedikçe anneside olsa babasıda olsa kim olursa olsun yuva yıkılmaz bunu sakın unutma sen rabbine güven o seni biliyo aeo

bizim ayrılık 4 ayı geçti normalde büyükler araya girerler ya bizde kapı duvar bir ilk gün telefonla aradılar bizdede hemen dava açılsın konuşmaları geçti 15 günde çeyizimi gönderdiler akabinde dava açıldı onların isteği doğrultusunda davayıda ben açtım eğer o eve dönseydim banada neler yaparlardı tahmin etmek zor değil kocam sahip çıkamadı bana adam cesaretsiz pişmanım yanlış yaptım sana ama benm elimden gelen bir şey yok diyor bu nasıl iştir anlamıyorum ben artık nasıl dua etmem gerektiğini şaşırmış durumdayım dönmesi mi hayırlı dönmememesi bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum ama arada kaldım artık olur diye umudum pek kalmadı yinede içimden bir ses bu iş bitmedi diyor aklım mı kalbim m galip gelecek bilmiyorum
--------------------

gülsenam Nickli Üyeden Alıntı

amin canım bide sana bişey söylücem bizde 1 ay ayrılık yaşadık demiştimya benim eşimde ailesi yüznden gelmedi getirmek istemedi konuşmak istemedi babası hergün haber gönderdi boşansınlar ne istiyosa verelim bitsin diye ben rabbime dua ettim hayırlı bir sonuca erdir diye hayırlısı böyleymiş konuştuk gittim ama dediğim gibi neler yapmaya kalktılar eve dönünce ama rabbim var izin vermedi herkesi kendi derdine düşürdü beni unuttular
bide biz konuşmadan 3 gün önce sitede inciselin açtığı konularda katı kalpleri yumaşatmak için diye bir dua var onu yaptım gece satt 3 de ama okuma sayısı çok fazlaydı hepsini okumadım okuyabildiğim kadar okudum çok dua ettim tam gece yarısı aradan 3 gün geçti babsıyla geldiler konuştuk gittim istersen onuda oku ve dua nı çok et ben yaklaşık yarım saat dua ettim rabbime birde benim kızımın bir duası var ;
rabbim işimizi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir der hep bunuda sürekli tekrarla içinden canım inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur rabbim izizn vermedikçe anneside olsa babasıda olsa kim olursa olsun yuva yıkılmaz bunu sakın unutma sen rabbine güven o seni biliyo aeo

takmakirpik Nickli Üyeden Alıntı

Ayrilan esi veya akrabayi geri getirmek için dua
Abdest alinir
17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunurKurani kerimin 72 suresidir
Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilirSonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunurSonra 40 kere Tebbet suresi okunur(Tebbet süresi Kurani kerimin 111süresidir)
7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman Fettahizühü vekiylenve Kanallahü Alimen HakimeInnellahe Ala külli seyin kadirTevekkelü ya hüddamü hazihil Esmaisserifete bicelbi ve ihdari (falan oglu kizi filan) "
Ayrilan esi veya akrabayi geri getirmek için dua
Abdest alinir
17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunurKurani kerimin 72 suresidir
Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilirSonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunurSonra 40 kere Tebbet suresi okunur(Tebbet süresi Kurani kerimin 111süresidir)
7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman Fettahizühü vekiylenve Kanallahü Alimen HakimeInnellahe Ala külli seyin kadirTevekkelü ya hüddamü hazihil Esmaisserifete bicelbi ve ihdari (falan oglu kizi filan) "

bu duanın okunması için özel bir gün ya da saat filan var mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #190
Prof. Dr. Sinsi

sa3 ıhlas 1 fatıha 10 ya vedud 1 ayetel kursı okdujm allah kabul etsın

ltfn allah rızası için banada dua edın sevdıgım kısı bana benı gercekten severek gonlunu gaurılerınden ayırmıs bır sekıdle bırdaha gıtmeyecek bır sekılde benı sevmesı benı araması msj cekmesı benı çok gzl gormesı için allah razı olsun

vede okulda derslerımde basaılı olmam için iyiy bır meslek sahıbı olmamm için allah razı olsun rabbım yar ve yardımcımız olsun

saarkadaslr dayanamıyorum olmuyo napıcam bılmıom bana yardım edın allahım yrdm et onu bana nsıp et ne olur benı arasın bana msj ceksın allahım benı sevsım sabır ver allahım buradakı tum kardeslerıme yardım et
------------------ ''allah'ım!ürpermeyen kalpten,doymayan nefistenfada vermeyen bilgiden ve kabul olunmayacak duadan sana sığınırım

cuma gunu olan ıngılızce sınavım içinde allah rızası için dua edın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #191
Prof. Dr. Sinsi

seni anlıyorum yargılamadım da ama ihanet gercekten affedilmesi zor bişeydir ve bi kadın asla unutmaz zamanını bekler içinde yara olur gerçekten çok acı vericidir ve düşüncesi bile insanı çıldırtırbence sana bunu yapmasının sebebi intikam almak yoksa kımse senı seviyorum asıgım deyipte sevdiği insanı bırakıp baskasıyla birlikte olmaz üzgünüm ama o seni çoktan çıkartmıs hayatından arkadasımmbazı hataların dönüşü olmuyor işte yazık oluyosenin için ayetel kursi okudum kavusursun inş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #192
Prof. Dr. Sinsi

2008 yılının şubat ayının 18 günüydühayatımın anlamıyla o gün birlikte olmaya başladıkMelike ZeynepO zamanlar kısa süreli bir ilişkim bitmiş hatta terkedilmiştimdaha sonra o çıktı karşımabir anda başladık
ama o beni terkeden kız bir anda çıkageldio zamandan itibaren şeytan vesvese vermeye başladıEvet kahretsinki ş yapıp Zeynebimi aldatmıştım hem de bir hırs uğrunaSonra ne mi oldu,tabi ki yakalandım
O kadar pişman oldum ki yaptığım şerefsizlikten,öyle utandım ki,bir arkadaşın evini 144 tane gülle süsledim,balonlar,afişler falan derken affetti beni
sonrası zor olandı yani bana kalandıhep onsuz geçen zamanlarımı aklıma getirdim ve bir daha asla yapmadım öyle bişey
onu mutlu edebilmek için herşeyi yapmıştımyolda yürürken birinin üzerinde gördüğü bi eşofmanı beğendiğini anladıysam ertesi gün hediye paketinin içindeydi
ona hep seni mutlu edersem ben de mutlu oluyorum yani biz mutlu oluyoruz dedim14 ay böyle sürdü ilişkimizbir başkasına bakmadım çünkü ilk kez aşık olmuştum ve çok mutluydumhemen 2 bina yanımda oturuyorduhergün görüşüyorduk,göremediğim zamanlarda camının önüne gidip konuşuyordum onunla
hastalandığında Rabbim ondan al bana ver diyordumsigarası bittiğinde gecenin bi yarısı kalkıp ona sigara götürüyordumhep dua ediyordum ama sanırım çok fazla şükür etmiyordum
birgün kavga ettikinsanız sonuçta kavga edebilirizönce ben haklıydım ama sonra yaptığım aptalca kapris yüzünden ben haksız duruma geldimve ayrıldıkaslında hemen halolabilecek bi ayrılıktıçünkü ayrılmadan 2 gün önce seni çok seviyorum diyor,2 hafta öncede sana dedliler gibi aşığım dediğim de o da bana ben de diyordu
ayrıldıktan sonra onunla gene görüştümbi tane cam fanusun içinde balık aldım,çok sevindi,sarıldı3 gün sonra fötr şapka aldım,ona da sevindi hatta hala kullanıyor ve 3 gün sonrada hayatına birini soktuhem de kim biliyor musunuz? benden önceki sevgilisişuan aynı sınıftalar,hep beraberler40 gün oldu hala hergün ağlıyorum,hergün dualar ediyorum bana dönmesi için
insanlar bana gurursuz musun diyorlar ama her insan hata yapabilir diyorum ben onlara
o öğrendiğim günün tarifi yok bendeve bana söylediği"ben sana demiştim,sen beni 1 kere üzersen ben seni 10 katı üzerim diye"
hayatımda ilk kez dizlerimin üzerine çöktüm,çaresiz çok kaldığım durum oldu belki ama ilk kez bu kadar çaresizdim
şimdi onunla konuşuyor,üstelik benim ona hediye ettiğim telefonla
nasıl içim yanıyor bilemezsinizben onu aradığım zaman bana beddualar ediyor,sülük diyor,hakaretler ediyor
üstelik birgün yemek yemeğe ikna ettimservisim güzergah değiştirdi ben de indim koşmaya başladım,hiç durmadan 5 dakika koştum yanına gittiğimde beni bikaç dakika beklemiştibana yine beddualar etti,küfürler etti,şu haline şu tipine bak dediben seninle yemek yemem dedi ve gitti1 saat nefes almaya çalıştım

şimdi herkesten ricamdırAllah rızası için bunu okuyan herkes onun bana yeniden aşkla dönmesi için dua etsinBen Zeynebimi,onun kokusunu,bakışlarını çok özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #193
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaşlar Yine sizin engin bilginize ihtiyacım var ne gelirse Allah'tan gelir ne gelirse iyi gelir belki ama şu anda kalbimi burkan bir durum var 8 ay önce ailemin vasıtasıyla bi kişiyle tanıştım çocuğunda ailesi beni seviyor ve istiyordu fakat geçen gün benim yanımdan ayrılırken trafik kazası geçirdi Allah'tan hiç bir şeyi yok sadece kafasında yarık var ama anne ve babası bu kazanın müsebbibi olarak beni görüyorlarmış, artık o kızı istemiyoruz diyorlarmış ne olur eski mutlu halimize geri dönmek müstakbel kayın pederim ve kaynananama kendimi yeniden sevdirmek istiyorum üstelik kazada benim hiç bir suçum yok lütfen yardım edin muhabbet duaları onlara da işe yarar mı? kalbim acıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #194
Prof. Dr. Sinsi

yanlış anlamayında bu biraz tuhaf degilmi? Dua elbet her kapıyı açarda sizde birşeyler yapın konuşmayı deneyin Açık olun niye hemen dua diyorsunuz Tabiki dua edin ama bunlar için özel bir duaya gerek yokki Çıkın karşısına konuşun açık açık
Yada arkadaşınız kaçan kovalanır mantıgıyla ilerliyor Aşk sevgi taktik degildir Allaha dua edin özel bir duaya gerek yokki sevmeyen bir insanı zorla kendinizi sevdiremezsiniz Dua okuyun edin ne olursa olsun bir yerde bir patlak vericektir Kusura bakmayın bu benim düşüncem kızıyorsanızda yapıcak birşey yok bu bir gerçek Sevmeyeni zorlayamazsınız konuşmayı deneyin ilk önce ve olumsuzsa olumsuzdur Yapmayın Allah Aşkına bilmediğiniz duaları okuyup başınıza iş açarsınız her dua öyle gelişi güzel okunurmu Başınıza iş açarsınız sonra onunla ugraşırsınız herşey olucagına varır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #195
Prof. Dr. Sinsi

monte karlo Nickli Üyeden Alıntı

iyi halt etmişsiniz, burada alacağın duanın etkisi varmı yokmu bir araştırsaydınız iyi olurdu, bilmediğiniz duayı okursanız sonu ne olacağı belli değildir, sizin yapacağınız tek şey var kızı alıp konuşmanızdır, eğer kız seninle konuşmuyorsa sana yüz vermezse buradan tekrar yardım istemelisin sen ne yaptın arkadaşım yaaa

Hoslandigimiz kisi hemde o kisi ile eskiden samimi idik isek vede son zamanlarda görmemezlikden geliyorsa, msnde konusup ama Telefonlarimza vede mesajlarimiza yüz vermiyorsa ne yapamamizi önerirdiniz!
Hangi duayi yada benzerini önerirdiniz!
--------------------

serande Nickli Üyeden Alıntı

Selamün aleyküm arkadaslar size benim için çok büyük bir müşkülümü anlatmak istiyorum yardımcı olandanda olmayandanda allah razı olsun ama yardımcı olabilirseniz dünyanın en mutlu bahtiyar kişisi ben olucam yalvarırım size
((

Yanlisda anlamazsan cok Kedi/Fare olayi gibi dalasma olmus sonrada cok laf söylendi diye sikayet ediyorsun!

Bu yazdiklarindan sonra BEN ANNE OLSAM YOK DERDIM!

Bence sen kizla barismadan önce Annesinin Gönlunu almayi bil! nede olsa o ANA!
Sonrasi corap sökugu gibi gelir!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com