Cevap : Günün Sözü |
11-01-2008 | #181 |
|
Cevap : Günün Sözü-Akıllı kimse ölümü düşünen ve kaderin getirdiğine razı olandır
(AKadir Gaylani) |
11-01-2008 | #182 |
|
Cevap : Günün Sözü"Olsa ile bulsayı ekmişler, yel ile yuf bitmiş"
Atasözü |
11-01-2008 | #183 |
fatmanur
|
Cevap : Günün Sözü
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
11-01-2008 | #184 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüHer ferdi, hatta her cemiyeti hoşlandığı yem ile avlarlar
"Hüseyin Rahmi Gürpınar" |
11-02-2008 | #185 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüYaşa herşeyden önce yaşa ve sırf tesadüfen bu dünyaya gelmiş olduğun için laf olsun diye günlerini geçirme W SHAKESPEARE
11-03-2008 | #186 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüRüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır S M Power |
11-04-2008 | #187 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüHayatını o şekilde yaşa ki; her an kendi elini sıkabilesin ve her gün faydalı olan hiç olmazsa bir şey yap ki; gecelerin yaklaşırken örtüleri üzerine çekip kendi kendine "ben elimden geleni yaptım" diyebilesin
W SHAKESPEARE |
11-05-2008 | #188 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüHerşeye karşın herkes sevdiğini öldürür Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yüze gülen bir sözcükle, korkak kişi bunu bir öpücükle, cesur adam bir kılıçla Oscar Wilde |
11-06-2008 | #189 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün Sözüİki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez Harriet Tumban |
11-09-2008 | #191 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüBencillik, kendi bildiğiniz gibi yaşamak değildir Bencillik, başkalarının da sizin arzu ettiğiniz gibi yaşamasını istemektir
Oscar WİLDE |
11-09-2008 | #192 |
fatmanur
|
Cevap : Günün SözüEY GÖNÜL ALLAH LA BERABER OL ALLAH LA BERABER OLAMASSAN O'NUNLA BERABER OLANLARLA OL
|
11-12-2008 | #193 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüGözler yasarmadıkça gönülde gökkusagı olmaz
John Vance Cheney |
11-13-2008 | #194 |
fatmanur
|
Cevap : Günün Sözü'Bak ey insan! Doğdun, ama öleceksin,
ömür çabuk biter, hayatını iyi değerlendir Boşa vakit harcama!' |
11-17-2008 | #195 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüÖlüm bu; ne hükümdar tanır, ne soytarı; herkesi aynı iştahla yutar Victor HUGO |
|