Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#1921 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tabi ki eminim Siz de emin olun bence
|
|
#1922 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bencede kimse emin olamaz çünkü ben burdayım :D
|
|
#1923 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Kabus gibisin yaa Olsun gece sende kalsada sabah alıcam nede olsa:cool:
|
|
|
|
#1924 |
|
gülrüba
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bende eminim :)
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
|
|
#1925 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..İfaden güzelmiş(:Bence emin olma son mesajı kimselere yâr etmem
|
|
|
|
#1926 |
|
gülrüba
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. sonrası Allah kerim :))![]() |
|
|
|
#1927 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Bakk ne güzel yatağına gidiyor örnek almak lazım![]() İyi o zamn siz yattıktan sonra alırım bnde
|
|
|
|
#1928 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..zaten öle olacak siz yatacaksınız ve bana kalacak yine :D |
|
|
|
#1929 |
|
gülrüba
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..dur gitmeden son bir kez daha son olıyım ![]() eh şimdi gidiyim sabahın ilk ışıklarında gene ben gelicem :))bekleyin ondan sonra sonuncu olmaya devam ![]()
|
|
|
|
#1930 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yada olmamaya devam(:Gözün arkada kalmasın Güle güle git
|
|
|
|
#1931 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..diyene bak birazdan sende gidecen nede olsa :D |
|
|
|
#1932 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tabi senin tuzun kuru sabaha kadar uyuma ![]()
|
|
|
|
#1933 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..senin evde çocuklarınmı bekliyo yoksa :D |
|
|
|
#1934 |
|
gülrüba
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. sabahın ilk ışıklarıyla geldim gene :)) eh bi müdet sonuncu olurum tabi hemen biri gelmesse
|
|
|
|
#1935 |
|
KRDNZ
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..1 saat sonra geldim bu kez:) |
|
|