|
|
#1892 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Geldimde böle biras sıkıcı oluo bee ![]() ![]() ![]() Anlat bakalım neler yaparsın ![]()
|
|
#1898 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
O çok güsel yafff bende akdeniz üni kamu yön ![]() Başka neler yaparsın okul dısında |
|
|
|
#1899 |
|
ctn_86
|
vay ben de kamu yönetimi bölümündeyim :))) valla şu sıralar pek bişi yapmıorum evde yatıorum bol bol ama sıkıldım okulun açılmasını bekliorum |
|
|
|
#1900 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Oda güsel yatmaıı severim amma ankara güsel yer cık gez ne işin var evde soğuğun pek önemi yok bee temiz hava iidir ![]() ![]() Yani ben senin yerinde olsam böle yapardım![]() Gelebilirsin ![]()
|
|
|
|
#1901 |
|
ctn_86
|
ya valla biraz tembellik yapmak istiorum dediğin gibi soğuk ama ben ce çok öenmli :))) hadi gellll |
|
|
|
#1902 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Olabilir tabi tembellik ![]() ![]() Ha buarada kaçıncı sınıfsın![]() ![]() ![]() Gerçek ismin bu mu?
|
|
|
|
#1903 |
|
ctn_86
|
tabikide gerçek ismim diil o okulumun adı ![]() gerçek adım bengü![]() ![]() ![]() senin?bide malesef 1 deyim ![]() kaldım da bi sene :)))
|
|
|
|
#1904 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
OOOO benimki cevdet sinan ![]() ![]() Gerçekten biraz tembellik mi var yoksa başka bi sebepten ötürümü kaldın![]() ![]()
|
|
|
|
#1905 |
|
ctn_86
|
ya geçme notu 80 olunca ![]() ![]() ![]() ayrıca kredili bi sistem olunca![]() ![]() ![]() ![]() artı ailen hep küçükken siyasetten uzak tutunca![]() ![]() hani ööledir ya siyasi konuşulmaz falan![]() ![]() şansa bakki ben de siyasal bilgiler fakültesi istedim
|
|
|
|