Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#1801 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Sen ilerde ne olur ne olmaz gibisinden bahsettin
|
|
#1802 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..geç oldu sen yat artık bence :D
|
|
#1803 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Sizin orda olmadı galiba
|
|
|
|
#1804 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bak gözler gitmeye başladı bile zorlama istersen git yat bence ![]() ![]() :D
|
|
|
|
#1805 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bence sen gittin gidicende bana çatıyorsun Sabah uyurum ben sen kendini düşün:cool: :p
|
|
|
|
#1806 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..hep böle diyon ama sonunda ben kalıyom nedense :D |
|
|
|
#1807 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ya sende geç saatlere kadar kalıyorsun Hatta forumdan çıktığından bile şüpeliyim artık:D
|
|
|
|
#1808 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:D o zaman bugün sana bir güzellik yapim erken çıkim nede olsa seninde sevinmeye hakkın var ne dersin? |
|
|
|
#1809 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ha ha ha Kendine bir güzellik yap ve erken çık bu daha mantıklı Ki nitekimde öyle olacak![]()
|
|
|
|
#1810 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..beklediğim cevap bu değildi ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen bilirsin![]()
|
|
|
|
#1811 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Allah Allah neydi ki merak ettim şimdi Anlamadım galiba ne demek istediğinizi
|
|
|
|
#1812 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..önemli değil boşver ![]() ![]()
|
|
|
|
#1813 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Böyle diyerek dahada meraklandırıyorsun Söyle gitsin işte
|
|
|
|
#1814 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..gizlediğim bişi yokki zaten ![]() ![]() ne yazıyosa o ![]()
|
|
|
|
#1815 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..İyide bende ne yazdığını anlamadım zaten Daha doğrusu bişey ima ettin ama Neyse (:
|
|
|
|