Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#166 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Boşluklarda süründü yüreğim kararan gözlerim bile yaşlı ![]() Palavra atmak istedim sensiz tufana ama olmadı yinede çarptı savurdu beni sana ![]() ![]() ![]() !! |
|
|
|
#167 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem Ben seni beklerken ölmem ki ![]() ![]() ![]() Beklersem ![]() Özdemir ASAF |
|
|
|
#168 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Bir gün birisiyle dost olduğunuzda" -yarın onun bir düşman olabileceğini unutmayın
|
|
|
|
#169 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Uyku tutmayınca odanın tavanına sinema perdesi kurup hayallerini oynattın mı? |
|
|
|
#170 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Sana bir işin başarılamayacağını söyleyecek binlerce insan var Felaket tellallığı yapacak binlerce insan var Seni yutmayı bekleyen tehlikeleri, sana birer birer gösterecek binlerce insan var Ama sen yüzündeki gülümsemeyle ceketini çıkar ve yola koyul Başarılamayacak şeyle uğraşırken şarkılar söyle ve başar " Edgar A Guest
|
|
|
|
#171 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Özgürlükten ve aydınlıktan korkanlar Karalıkta çıkarları olan insanlardır Onlar ne zaman ortalık aydın lansa, kaçacak yer ararlar![]() ![]()
|
|
|
|
#172 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ok yaydan söz ağızdan çıktıktan sonra fırsat kaçtıktan zaman geçtikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz
|
|
|
|
#173 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gerçeğin kenarından Hayatın düzenine bi yol bulup ben akamadım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#174 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir çift kanattınız hüznün rüzgarlarında, Dağılıp gitti melekleriniz beyazın öte dağlarında ![]() ![]() Ağlasın ardınızdan bir ağızdan bütün dehşetiyle Kolera! Sen harbi hayalet ![]() ![]() Sağlam gariban ![]() ![]() Ruhuna el fatiha ![]() ![]() |
|
|
|
#175 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sorarlarsa beni sana; sevilmeden seviyordu de ![]() ![]() ![]() Ne kadar da saftı de ![]() ![]() ![]() O kadar çok seviyordu ki kaldıramadım de ![]() ![]() ![]() İçinde bir ateş yaktım ! ![]() ![]() hâla yanıyor de![]() ![]() ![]() Gitmeyince , aramayınca eridi bitti de ![]() ![]() ![]() Bir dünyası vardı onu da ben kararttım de ![]() ![]() ![]() Kendi eliyle bir çukur kazdı , ben de gömdüm de ! ![]() "Yılmaz Odabaşı" |
|
|
|
#176 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yan!" diyorum içime! Sadece sen yan! Ve "Dayan!" diyorum gönlüme! ![]() " Herkes mutlu olsun! Sen dayan! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞK Dediğin Ya Allah'tan Gelmeli ![]() ![]() Ya Allah İçin Olmalı![]() ![]() ![]() Ya Da Allah'a ULAŞTIRMALI; YOKSA Yerle BİR Olmalı ![]() ![]() |
|
|
|
#177 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....gitmek hiçbir yerde duramamak aslında yüzüm aklımın devamı: penceresi içimin her konuşma dışarı atılan bir eşya benden yangın zili gibi duruyor insan aşık olunca neye güvensen kalın bir çizgi çekilir altına sırtımdaki panter dövmesini ormana saldım idris özyol |
|
|
|
#178 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....-Nedir rahatsızlığınız? -Sığ sığ anlatıp, derin derin anlaşılmak istiyorum doktor ![]() |
|
|
|
#179 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben seni farz kılmışken ömrüme sen niyetsiz başlamışsın bu aşka ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#180 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kısa olur ayrılık sözleri,Bilirim ![]() ![]() ![]() ve bilirsin dilsiz olurum,Son bakışta ![]() ![]() ![]() ve Sadece ağzımdan çıkacak sözler caydıracaksa eğer seni yolundan; Lanet olsun dönüşüne ![]() ![]() Okan SAVCI |
|
|
|