![]() |
Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz! |
![]() |
![]() |
#166 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yayla çorbası yabancımı ![]() Yaparım Aşure yapamazsın ki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
JOKER
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!ben onu amerikan salata okudum ondan öle yazdım :D yapamam hamsi pilav yapamazsın neyse ben biraz bulaşık yıkayım gelim :D
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!Kolay gelsin ![]() Profiterol yapamazsın kanımca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
JOKER
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!yapamam tabi :D sende ali nazik yapamazsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!Evet ![]() Alttaki tel kadayıf yapabilir mi ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() zeytinyağlı pırasa yapabilir misiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yapmam ![]() Un helvası yapamaz ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!yaparım da zehirlenmezlerse yesinler:) kazandibi yapamaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() ![]() Makarna yaparsın kanımca kimseyi zehirlemeden(: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!bak onda çok iyiyim işte her çeşidini yapabilirim barbunya pilaki yapamazsınız bence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!hiç denemedim =) pilav yapamaz bnce alttaki :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
TiFus
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!Öğrensem yaparım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!mantıyı yapamaz :D bir lkaşığa nkırk tane hemde :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!oooo hemde öylebir yaparım ki iki kaşığa bitane sığar hatta bi taneyi herkes payşalır:P kadın budu köfte yapamaz:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Alttaki Üye Hangi Yemeği Yapamaz!yaparım bi kere :D çerkez mantısını yapamazsn :D |
![]() |
![]() |
|