![]() |
Cevap : Canın Ne İstiyor |
![]() |
![]() |
#166 |
cansel
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbende korktuum için cnm sitrest atmak istediğim için yoksa biliosun korkmadığımı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsudenazı lunaparktaki kamikaze ve trene bindirip karşıdan çığlıklarını izlemek istiyom :D
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorhıı çok bekle korkmamki ama ben seni izlemek isterdim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
cansel
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsudenaz korkmaz cnm sen merak etme bosunada heveslenme çünkü macera delisidir öle küçük şelerde3n korkmaz bu iş yaşla diil yürek işidir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorAlıntı:
yürek işi hım ![]() ![]() ![]() bak bunu söylediğin iyi oldu ben çok pısırık biriyimdir :D en çokta kızlardan korkarım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbiliom kızlardan korktuğunu en çokda benden :D zaten korkamasan bile önyargıalrındna sana ulaşıp bişey diyemezki kızlar:D ama ben korkmuyorum:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorvalla kızlardan korkmayanın aklı yoktur bence :D hemen havaya girme şeytanlar sizii :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsensin şeytan kızlar birer çiçekdi gıcık bunu öğretemedilermi sana gerçi sana senin gibi şeytan olanlar düşmüştür:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorvalla bildin doğru söze ne denir :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoritirafda ettin ne diim ben sana daha doğru söze ne denir:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyordonarak öLmekk
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsınavı kazanmak yatp uymak askmn yannda olmk |
![]() |
![]() |
|