![]() |
Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsin |
![]() |
![]() |
#166 |
suskun
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingeldimmm:) gelsin gelsin forumun şirinesi blac_rose gelsin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingelsin gelsin forumun şirinesi blac_rose gelsin ![]() ayhh ben çok şımarcam ya ![]() ![]() ![]() ![]() gelsin gelsinn suskun ablacmm gelsinn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
suskun
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsin:):):):):) Geldim ablası:) gelsin gelsin black rosecum gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingelmemiş gelsin gelsin su perisi hanımefendi gelsin :38:38
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
blackflow
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingelsin gelsin kankaların bitanesi balböceğim geLsinnn:Green_Colorz_PDT_05 xxmxx BURAYAAA!!!
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsinyaaa niye bizi kimse çağırsıyor alınıom ama:( neyse beni çağıran yokda ben ağırcam gelsin gelsin mervemm gelsinn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
merve16
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingeldim canım fatmanur gesin şimdi de ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingelsin gelsin sudenaz gelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingeldimmmmmmmm:sm_sleep: gelsin gelsin ngn ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
ngn.dz
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsingeldim geldimm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() valla kim gelirse gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
somebody
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsin:D:D:D geldim geldim ![]() ![]() şimdide eness gelsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
ngn.dz
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsinondan kalmadı elimizde ben gelsem olur mu??? ![]() ![]() blackflow gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
blackflow
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim GelsingeLdim uleyyyNNN ![]() şimcideee obstinate geLsin GeLebilerse tabiii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
JOKER
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsin:D gelirim isteyipde gidemediğim yerler azdr gülgüzeli gelsin ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]() Cevap : Gelsin Gelsin Kim Gelsinmalesef taze bitti ben geldim olmazmıı:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|