![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
pesimistt
|
![]() ayyh merhaba okaLiptus :) hyr oLmadım yani htrLamıyorumm:S sen hiç tanımadıqn biriyLe dertLerini payLşmk istedn mi ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
pesimistt
|
![]() :D:D hyr hiç oLmadm :) sen hiiiiçç nfrt ettiqn biri için onun ve senn uyuz oLduqun şeyLeri yaptın mı?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Sohbetinizi bölüyorum, afedersiniz:)) Hayır yapmadım ![]() ![]() Sen hiç artık yorgunluktan ve uykusuzluktan gözlerin kapanana kadar bilgisayar başında oturdun mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
_SiYaH_
|
![]() yok oturmadım :) >>>>sen hiç boğularak ölmek istedin mi ? :S
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Evet, hem de çok Sen hiç oturup da tek başına içip içip sarhoş oldun mu:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
pesimistt
|
![]() hyr :)) sen hiiç aşık oLduqun kişiye aniden aşık oLduqunu söLedn mi?? akLıma başka bişe qeLmedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Sanırım hayatım boyunca bir kere de olsa dayak yemiş olduğumu itiraf edebilirim:D Sen hiç iskelenin öbür ucundan atlamak için koşup da tam ucunda cesaretin kırılarak durduğun için komik bir şekilde denize düştün mü:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
pesimistt
|
![]() hyr hiç yaşamadm böLe bişe :D sen hiiç böcekLerden korktuqun haLde meraktan eLine aLdıqın oLdu mu :D?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Pek korktuğumu hatırlamıyorum ama evet, meraktan iğrenç bir çekirgeyi elime aldığım oldu:) Şimdi söyleyeceğim bir arkadaşın başına aynen gelmiştir:D Sen hiç daire şeklinde dizilmiş insanların yanına gidip oturacak yer bulamadıktan sonra "Aa, boş yer varmış ben görmüyorum" diyerek pat diye kamp ateşinden kalan kozların üstüne oturdun mu:D:D |
![]() |
![]() |
|