Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #166
Prof. Dr. Sinsi

ben evimi degiştireli 4 yıl oldu her şerde var bir hayır derler ya evim satıldıgında çok üzülmüştüm ama o evde öyle şeyler bıraktımki anlatamambendeki büyüydü evimdeki büyüydü rabbim yardım etti de aklımı kaybetmedim send Allah,a sıgın inşallah kurtulursun bendekide tam olarak geçmedi ama en azından eskisi gibi kötü şeylerle ugraşmıyorumeşinle konuştunmu bu durumu belki biraz ilgi,şefkat,sevgi atlatman için daha fazla yardımcı olur
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #167
Prof. Dr. Sinsi

karabasan falan Allah tan yok onlarda olursa toptan boylarım malum yeri eminim bende bu duygular eskiden beri var ergenliğimden beri fakat arkadaş gezme ortamında bi nevi tatmin oluyordum şimdi 22 yaşımda terk edilmiş vaziyette olunca insanın vay haline bu arada ben hep ağlıyorum durup dururkende dahil uzmana gittiğimde ''yazık etmişsin Elif' e '' dedi çok yardımcı olduğu burdaki cümleden anlayın
evimi değiştirmem lazım ama maddiyatta alt sınırda bu çark böylede dönmüyor mutsuzum çok mutsuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #168
Prof. Dr. Sinsi

8 yasşında bir kız çocuk annesiyim kızımı dogum yaptıktan sonra bu durum benimde başıma geldi çok daha kötüsü musallatlarla ugraştım aslında onlar benimle ugraştı 4 yıl kesintisiz yaşadım uyumayabile korkuyodum şuan ara ara tekrarlanıyorseni anlayabiliyorum ben kimsenin ahınıda almamıştım yani bu gibi şeyler oluyo kendi kendimşn doktoru oldum bir çok şeyi de aştıgıma inanıyorum yani eskiden karabasan dan uyanamıyordum çıglık atmak istiyordum ama atamıyordum,Şimdi ise kendi kendimi uyandırıyorumgaliba korkmamak gerekiyor bunu başarabilmek bende çok uzun bir süre aldı ama şuan rahatımUmarım sende rahatlarsın evini degiştirme imkanın varmı belki bişiler yapılmıştır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #169
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlar
benm sorunum ailem sevdiğimle evlenmemi istemiyor
ben kendi ayakları üstünde duran bi bayanım sevdiğimde öyle
sevgilim öz halamın oğlu birlikte iyi anlaşıyoruz aramızda sorun yok ama babamlar karşı çünkü babam biz çıkmaya başladıktan 3 ay sonra haber verdik ona kızdı nie ilk ben bilmiodum die şimdi inatlık yapıo çok büyük yeminler ediyor evlenmemizi istemiyor kaçarsan kardeşlerini düşman ederim sana,bu eve hasret kalırsın,öldürürüm seni diyor bütün amcamlar falan ilk duyduğunda sevinmişlerdi birbirinize çok yakışmışsınız demişlerdi ama babam bu işe karışırsanız sizi ömür boyu kardeşlikten red ederim diyince kimse bişi yapamadı
annemde istemiyor halamı fazla sevmiyor çünkü halamın bu oğlu evlilik dışı köyde zamanında bi dedikodu yayılmış öyle diyorlar ben bi piçi damat olarak almam diyor çok kötü çıkmazdayım nolur bana bir akıl fikir verin en son kendimi öldürcem artık başka çarem kalmadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #170
Prof. Dr. Sinsi

haksahi Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar Bu Söylediğim ve Çektiğim Şeyler Gerçek Ne Denedimse Olmadı Artık Kendimide Onuda Öldüreceğim Lütfen Gerçekten İşe Yarayıpta Yaptınız ve Geri Dönmesi Kesin Birşey Varsa Yardım Edin Allah Rızası İçin 7 aydır Kendimde Değilim Kafayı Yiyeceğim Nolursunuz En Son Çare Öldürecem Onuda Kendimi de senden nefret ediyorum artık öldürsende olmayacak ben senin gibi birini sevmedim ben eski seni seviyodum diyor sesini yüzünü bile görmek istemiyorum diyor

ay aynı olay benim başımdada varbırak görmeyi sesimi bile duymak istemiyorburda olan bütün duaları denedim olmuyor işlemiyor aksine dahada benden nefret etti allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #171
Prof. Dr. Sinsi

durumunuza üzüldüm bence öncelikle onunla konuşmayı denemelisiniz eskiden nasıldınız, ne değişti diye bir sorgulama yapın kendi içinizde tabi sizinle görüşmeyi istiyor mu? ardından yapabileceğinizi sıralayın yani senin mutlu olman için bunları bunları yapabilirim deyin karşınızdaki kişiyi görebilme şansınız varsa konuşmak çok işe yarar birde göremeyecek durumda olanlar var onların hali daha zor ne olursa olsunda umudunuzu kesmeyin dualarınızda ısrarcı olun ben size tefriciye okumayı öneririm bende bu sitede yer alan türlü duaları denedim ama tefriciye okurken daha etkisini göstermeye başlıyor en azından kafanız rahatlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #172
Prof. Dr. Sinsi

rüya Nickli Üyeden Alıntı

ah suskun kiz kardesbiz neyizki affetmeyelimne kadar büyük hata yapmis olabilirlerki sanabu dünya gecicibak kac yasindasin bilmiyorum ama kac sene devirdin arkana bi baksanaya onlar tek tek ölse mesela vijdan azabi cekmiycekmisinonunde kac saniye yasiycaksin biliyomusunbilemezsinen iyisi gururunu kir affethatta sen git simdi birer güzel msj cek evlerine gitbak sana yine bi adim gelmislerse sende gitcenmillet yalvaramaz sana hergün barisalim diyedimi sevgili kardesim

sevgili rüya 26 yaşındayım inan sadece ağlamak istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #173
Prof. Dr. Sinsi

dilstan Nickli Üyeden Alıntı

benim de nişanlım şu an benden nefret ediyorkıyafetine yazılan bir dua vardı yakılacak onu arıyorum şimdikendisini alkole vermiş bir sürü kız var hayatında 5 ayda bu kadar değişim aklım almıyor ama ne zaman adımı duysa çıldırıyormuş öfkeden ve ortada sebep yokbir kaç bakım yapan kişiye başvurdum büyü yapılmış dediler fakat şu an farklı şehirlerdeyiz ve asla ikna ıolmaz bozulması için

Celb Etmek
ÇN
1 A

sagıdaki dua Zilzal Sure sinin daveti olup, bir kimseyi celb
ve teshir etmek istersen: Çarsamba gecesi kırkbir (41) adet Tuz
parçası üzerine okuyup, tuzları atese at Bu amele ara vermeden
yedi gece devam et Matlub bazen üçüncü gecede Allah ın izni ile
hasıl olur
Okunacak Zilzal Sure sinin daveti budur:

Bismillahirrahmanirrahim

za zülziletil ardu zilzaleha Ve
zülzilü zilzalen sedi daKalbe ve bedene ve cemia cevariha
fülan ibni fülanneh Ve ahrecetil ardu eskaleha Ve zülzilü zilza
len sedidaKalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni
fülaneh Ve kalel insanü ma lehaVe zülzilü zilza len
s

edidaKalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni
fülanehYevme izin tühaddisü ahbaraha Ve zülzilü zilzalen
s

edida Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh
Bi enne rabbeke evha leha Ve zülzilü zilzalen sedidaKalbe ve
bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülanehYevme izin
yasdürünnasü estaten liyürav a’malehüm Ve zülzilü zilzalen
s

edida Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh
Fe men ya’mel miskale zerretin hayran yerah Ve zülzilü
zilzalen sedidaKalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni
fülaneh Ve men ya’mel miskale zerratin serran yerah Ve
zülzilü zilzalen sedida Kalbe ve bedene ve cemia cevariha
fülan ibni fülaneh Alla hümme sehhirli kalbe fülan bi hürmeti
Muhammed in ve hazihis suretis serifeh

5 Seri bir

sekilde birini celb etmek istersen: simleri matlubun

vücuduna temas etmis elbise parçasına Cuma, Cumartesi veya
Pazar gecesi yaz Yazdıgın parçayı fitil haline getirip, bir lambaya
zeytin yagı koy ve fitili lambaya tak Fitili yak ve fitil yanarken
kasemi 1002 defa okursan, matlubun seri bir sekilde yanına gelir
Feesâbehâ i'sârun fîhi nârun fahterakat

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #174
Prof. Dr. Sinsi

ipekyolu Nickli Üyeden Alıntı

bencede kardeşim bu ne acele daha hayatının baharındasın

içimi ferahlattın kardeşim sağol erkenmi telaşlandım bilmiyorum ki kötü hisediyorum
--------------------

ipekyolu Nickli Üyeden Alıntı

bencede kardeşim bu ne acele daha hayatının baharındasın

gülsenam Nickli Üyeden Alıntı

Kardeşim daha yaşın gençmiş hayırlısını iste rabbimden, şu zamanda önemli olan yuva kurmak değil, yuvayı yürütebilmek oda çok zor şu devirde inşallah rabbim hayırlıca yuva kurmanı nasip eder

amin kardeşim bende hep hayırlısı diyorum allaha emane ol

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #175
Prof. Dr. Sinsi

ilmenyakin Nickli Üyeden Alıntı

stres atmak ve rahatlayıp gevşeyebilmek için ne okuyabilirim?

bir psikolog Nur ve Tarık suresinin her gün okunmasını söylemiş bir defa depresyondan kurtarıyormuş ve hastalarına tavsiye etmiş Bunu bir yerde okumuştum
Benim bildiğim ve okuduğum ise Duha 7defa, İnşirak 7, Ayet Al Kursü 7 defa, Fatiha 7 defa, Muavvazeteyn sureleri (4 Kul sureleri) / şer defa, selavat getirin Bunları sabah ve akşam namazlarında okuyun içiniz daraldığı vakit sıkıntı hissettiniz bölgeye sağ elinizi koyup en az 3 defa Fatiha, Ayet Al Kursü, ve Muavvazeyteynleri okuyun 3,5 yada 7 defa ola bilir selavat getirin okumaya başlamadan ve bitirince Allahın izniyle geçer

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #176
Prof. Dr. Sinsi

herkese hayirli aksamlar arkadaslar 10 yasinda bir kizim var ama cok zor bi donemden geciyo dun farkettim kolunu kesmis hemde bir kac yerinden pisikiyatira goturdum ama eger bir kerede daha gidersem devletin cocugu alma ihtimali var bana bir yol gosterirmisiniz neler yapabilirim babasindan bosanmis olmam ve yurt disinda yasiyo olmamiz onu olumsuz etkiledi bende cok zor durumdayim uyuyamiyorum cocugumu kurtara bilmem icin yardimlariniza ihtiyacim var Allah razi olsun hepinizden
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #177
Prof. Dr. Sinsi

lula Nickli Üyeden Alıntı

kendinizi vicdanen rahatsız hissetmeyin ileride namazlarınızı kaza yapar kılarsınız İnşirak suresini okuyun abdestli olmaya çok dikkat edin abdest bir zırhtır Ves vese geldiğinde sağ elinizi kalbinizin üzerine koyup en az 3 ila 7 şer defa olarak bu sureleri okuyun
- Fatiha
- İhlas
- Kafirun
- Felak
- Nas
eğer namazı kılmak istiyoum diyorsanız Sağ işaret parmağınızı secede seriliyken bir yer işaretleyin kaybetmiyeceğiniz parmak orada iken bir defa Ayet Al Kursü okuyun etrafınızı çembere alın Bunu okumadan önce şöyle yapın Selevat getirin çemberi kapatın namaz kılarken dizleriniz bir birine deysintopuklar rahatsız olduğunuzda namaz anında 3 defa Euzu besmele çekip sol tarafınıza tuh deyin namazınıza devam edin Allahın izniyle birşey olmaz
Bakara suresini evinizde mutlaka ama mutlak bir defa pc de açın okunsun aşırısını şuan yapmayın Bir sabah bir akşam namazlarında
--------------------
Yanlış bir yermi bilemiyorum paylaşım yanlş sayfada ise özürdilerim Aycam arkasdaşımız için içinizdeki ves veseyi umarım bir nebze dindirir

İnsanlardan iman etmeyenler olduğu gibi, Cinlerden de iman etmeyenler vardır Hatta cinlerin kafiri daha fazladır Bu kafir cinler şeytanın emriyle İnsana vesvese vermeyle musallat olurlar Fakat İnsan bedenine giremezler, çünkü İnsan bedenindeki Enerji beden, onların helakına sebep olur

İnsan bedenine cin girer inancı, Hıristiyanlıkta vardır ve bize de oradan empoze edilmiştir Maalesef İslam aleminde de insana cin girdi diye sopalarla dövülenleri duyduk Müslüman gibi yaşayıp cahilliğimizden, ortaçağ Hıristiyanlığını uyguluyoruz

İnsana musallat olan cini uzaklaştırmanın tek yolu abdestli gezmek ve Ayetel kürsi, Felak ve Nas surelerini okumaktır Kağıt büyü vs ile onlardan kurtulma yolları aramak hurafeyle iştigal etmektir Eğer o yollar mubah olsaydı Peygamber Efendimiz (sav) sünnet olarak bize miras bırakırdı Kuran ayetleri varken tuzakçıların tuzağına düşmeyiniz İyi bir mümin olup bu habis varlıkları kendinizden uzak tutunuz Gerçek bir Müminin bulunduğu mahalde o cinler fersah fersah kaçarlar

Mümin İnsanın bedenleri Kainata benzer hatta Kainatın modelidir
Cinler İnsanın bedenine girmeye çalışırsa, İnsanın enerji bedeninden Cinlere karşı savunacak şıhap ve şıvazların yani kozmik ışınların olduğunu bilir, aynı Kainatta olduğu gibi

İşte şaşırmış bir cin insana yaklaşırsa cinin kendisi çarpılır, İnsanda bu çarpılmayı hisseder ve çarpıldığını sanıp panikler Oysa İnsanın enerji bedeni kendini savunmuştur Bu korkuyla o İnsan cahilliğinin sonucu cin tacirlerinin eline düşer, bir azapta onlardan görür İnsanın bilgili olması lazım, Kuranı az okumanın ve az anlamanın sonucudur bu haller

“Ve enna lemesnessemae fevecednaha muliet haresen şediyden ve şuhuben

“biz göğü yokladık, onu sert savunmacılarla ve ateşten oklarla dolu bulduk” CİN suresi -8

İşte yukarıdaki ayet müteşabih olduğu için, hem Kainatı hem de İnsanı kapsar İnsanın enerji bedenlerindeki kozmik ışınların alametidir

Ayetel Kürsi bu kozmik ışınları besler kuvvetlendirir Felak ve Nas Sureleride bedendeki kozmik ışınları harekete geçirir hedefe yollar Büyük Zatların Kayaları parçalamaları, maddeye ve enerjiye Allah’ın Halifesi olarak hükmetmeleri de bu sırrın içindedir

Bedenin kozmik ışınları sağ işaret parmağı ve gözlerden zuhur eder Peygamber Efendimizin (sav) Ayı ikiye bölmesi, M Arabi hz lerinin Marsta SELAM yazısı bırakması da bu sırdandır

size ve yazdıklarınıza hayrann kaldım

ve kendimden utandım

sadece tek kelime ile vaybe

umarım aycam kardeş sayenizde kendini bulur

sevgi ve dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #178
Prof. Dr. Sinsi

arkadaslar benim cok buyuk bi gunahim var ve ben bu gunahi isledikden sorna hersey tepe taklak olduya ,ni butun hayatum mahvoldusevgilimle ayrildik, birakmaz dedigim kisi bni birakti tevbe ediyorum alah beni affetsin diy ema icim raha dedil simdi o geride gelsin diy edua ediyorum ama allah be ni affettimi duye dusunuyorum bi yandanda bna nasil yapildigni soylermsiniz yani bu basit bi gunah degil ondan boyl eyardim istedimcok kotu durumdayim artik herseyden kopmu sbi sekildeyimdua ediyorum hergun stede girdugum butun dulari yapiyorum am bi gelisme yok hatta sanki dah tersine gidiyo gibi bilmiyorum sabir diyorumacaba diyorum sualarin sutune cokmu yukleniyorumyani nebiliyimhergun bask abisye yapiyorumanlayamadim belkide zmani var ama bilmiyorum istee ruhum daraliyo icimden bi ses i bnim icin kat hayirli degil diyoo fakat bnim durumumdayken onun benim icin hayirmi olmasini istiyosunuz yani en azinda bn oyl ediy edua ediyorum ne yapicami sasirdim yardimci olun lutfen
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #179
Prof. Dr. Sinsi

aycam Nickli Üyeden Alıntı

dediğin doğru,

secadeyi elime alıyorum tam namaza duracaağım sanki önümde secade ile bir set var ve ben o seti kırmaya çalışınca ağlaya yalwara alahaa dua ettiğim anlar acılarım hüzünlerim yaşadıklarım herşey aklımda ve nasıl nöbet nöbet geliyor bana gözlerim durulmuyor o an bilincim yitip gidiyor

ama inan bana tesbihatlarımın çoğu bilinçsiz de değildi
ben ilk başta bu kadar tesbihattan sonra bütün bunlar şeytanın iman testi diye düşündüm karşı koymaya çalıştım ama koyaamadım bende bununda mahçubiyeti sonsuz

kendinizi vicdanen rahatsız hissetmeyin ileride namazlarınızı kaza yapar kılarsınız İnşirak suresini okuyun abdestli olmaya çok dikkat edin abdest bir zırhtır Ves vese geldiğinde sağ elinizi kalbinizin üzerine koyup en az 3 ila 7 şer defa olarak bu sureleri okuyun
- Fatiha
- İhlas
- Kafirun
- Felak
- Nas
eğer namazı kılmak istiyoum diyorsanız Sağ işaret parmağınızı secede seriliyken bir yer işaretleyin kaybetmiyeceğiniz parmak orada iken bir defa Ayet Al Kursü okuyun etrafınızı çembere alın Bunu okumadan önce şöyle yapın Selevat getirin çemberi kapatın namaz kılarken dizleriniz bir birine deysintopuklar rahatsız olduğunuzda namaz anında 3 defa Euzu besmele çekip sol tarafınıza tuh deyin namazınıza devam edin Allahın izniyle birşey olmaz
Bakara suresini evinizde mutlaka ama mutlak bir defa pc de açın okunsun aşırısını şuan yapmayın Bir sabah bir akşam namazlarında
--------------------
Yanlış bir yermi bilemiyorum paylaşım yanlş sayfada ise özürdilerim Aycam arkasdaşımız için içinizdeki ves veseyi umarım bir nebze dindirir

İnsanlardan iman etmeyenler olduğu gibi, Cinlerden de iman etmeyenler vardır Hatta cinlerin kafiri daha fazladır Bu kafir cinler şeytanın emriyle İnsana vesvese vermeyle musallat olurlar Fakat İnsan bedenine giremezler, çünkü İnsan bedenindeki Enerji beden, onların helakına sebep olur

İnsan bedenine cin girer inancı, Hıristiyanlıkta vardır ve bize de oradan empoze edilmiştir Maalesef İslam aleminde de insana cin girdi diye sopalarla dövülenleri duyduk Müslüman gibi yaşayıp cahilliğimizden, ortaçağ Hıristiyanlığını uyguluyoruz

İnsana musallat olan cini uzaklaştırmanın tek yolu abdestli gezmek ve Ayetel kürsi, Felak ve Nas surelerini okumaktır Kağıt büyü vs ile onlardan kurtulma yolları aramak hurafeyle iştigal etmektir Eğer o yollar mubah olsaydı Peygamber Efendimiz (sav) sünnet olarak bize miras bırakırdı Kuran ayetleri varken tuzakçıların tuzağına düşmeyiniz İyi bir mümin olup bu habis varlıkları kendinizden uzak tutunuz Gerçek bir Müminin bulunduğu mahalde o cinler fersah fersah kaçarlar

Mümin İnsanın bedenleri Kainata benzer hatta Kainatın modelidir
Cinler İnsanın bedenine girmeye çalışırsa, İnsanın enerji bedeninden Cinlere karşı savunacak şıhap ve şıvazların yani kozmik ışınların olduğunu bilir, aynı Kainatta olduğu gibi

İşte şaşırmış bir cin insana yaklaşırsa cinin kendisi çarpılır, İnsanda bu çarpılmayı hisseder ve çarpıldığını sanıp panikler Oysa İnsanın enerji bedeni kendini savunmuştur Bu korkuyla o İnsan cahilliğinin sonucu cin tacirlerinin eline düşer, bir azapta onlardan görür İnsanın bilgili olması lazım, Kuranı az okumanın ve az anlamanın sonucudur bu haller

“Ve enna lemesnessemae fevecednaha muliet haresen şediyden ve şuhuben

“biz göğü yokladık, onu sert savunmacılarla ve ateşten oklarla dolu bulduk” CİN suresi -8

İşte yukarıdaki ayet müteşabih olduğu için, hem Kainatı hem de İnsanı kapsar İnsanın enerji bedenlerindeki kozmik ışınların alametidir

Ayetel Kürsi bu kozmik ışınları besler kuvvetlendirir Felak ve Nas Sureleride bedendeki kozmik ışınları harekete geçirir hedefe yollar Büyük Zatların Kayaları parçalamaları, maddeye ve enerjiye Allah’ın Halifesi olarak hükmetmeleri de bu sırrın içindedir

Bedenin kozmik ışınları sağ işaret parmağı ve gözlerden zuhur eder Peygamber Efendimizin (sav) Ayı ikiye bölmesi, M Arabi hz lerinin Marsta SELAM yazısı bırakması da bu sırdandır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #180
Prof. Dr. Sinsi

aycam Nickli Üyeden Alıntı

çok sıkıntılarım oldu nefes alamıyacağım kadar hani battım düştüm ölsem de görmeseydim anlarım oldu
30 yaşındayım ama 2 yıldır işkence hayatı yaşıyorum(özel olmasaydı inanın paylaşırdım)

ve hep allaha yalvardım yardım et diye ya yardım et ya canımı al diye hzibrahim oğlunu kurban etmişti ben kendimi, ediyorum yeter ki bir ışık göreyim diye

hep yalvardımve okadar sıkıntıdaydım ki ramazanda ömrüm boyunnca 7 yaşımdan bu yana hiç kaçırmadan oruç tutan ben bu sene tutamadım

berat gecesinde yalvardım yakardım ne tesbihatlarla ne dualarla

kadir gecesindede yalvardım

ve okadar sıkıntıdayım ki dışardan insanlar yaşıyor zannediyor beni ama ben aslında yokkum

okadar ağladım ki secadenin üstünde

okadar göz yaşı döktüm ki

ben şuan tek rekat namaz bile kılamıyorum

bir kuvvet var beni iten

bir kuvvet sanki asla beni o secadede görmek istemiyor

bir kuvvet sanki benim içimi yakıyor allah diyemiyorum
hayatımda ne bu kadar zor zamanlar yaşadım
ne iftiraya uğradımnemücade etmek zorunda kaldım
ne de imansız yaşadım

bu imansız geçen son 3 ayıma ve halime çok acıyorum biliyorum hesabımı allahıma veremiyeceğim rabbim soracak neden diye kulların beni çok incitti ondan? affeder mi ki beni?

ama yapamıyorum secadeyi elime aldığım gibi aklıma allaha yakarışlarım geliyor göz yaşı krizi tutuyorutanıyorum yerin dibine geçiyorum 5-6 saat ağlıyorum

bana allah rızası için yardım edin ne yapmalıyıyım

seni anlıyorum
bazen bana da olur
allah yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com