Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
07-25-2009 | #166 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSeni seviyorum kelimesini sana benden baska kimse söylemesin Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden baska kimse öpmesin Ne olurdu her seven sevilse sakın bu dünyada aşktan güzel ne varki Gel kollarıma ögle sarıl ki kimsenın cözmeye gücü yetmesin
07-25-2009 | #167 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBöyle bir dünyada seninle yaşamak varken,
Böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, Senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, Seni sensiz yaşamak içime sinmiyor |
08-02-2009 | #168 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSenin için ne Söz Ezberledim ne Şarkı Ezberledim, Senin için ne Sözler Yazdım ne şarkılar Besteledim ne şiirlerde Adına Maniler yazdım, Seni kendime Yazdım yazacak yer Arıyorum |
08-02-2009 | #169 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBen gözlerin için yaşamak istiyorum kalbin için umutlar besliyorum adın için şiirler yazıyorum |
08-04-2009 | #170 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBana Yürüğinde Nokta Kadar Yer Ver Ki Zamanla Tamamlasın |
08-07-2009 | #171 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYanımda olmaman neyi değiştirir ki Güneşte benden uzakta ayda Ama hiç bir sabahım güneşsiz, hiç bir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğimin senden geçmediği gibi |
08-07-2009 | #172 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunNisan yağmuru yılanın ağzına düşünce zehir, midyenin ağzına düşünce inci olurmuş Sen neyin yağmurusunki yüreğime düşünce HERŞEYİM oldun! |
08-07-2009 | #173 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBilirim buz dağıdır özlem eflatun sabahlarda, bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim özlediğimdir aslında! |
08-07-2009 | #174 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGözlerin türküler kadar sevdalı Gözlerim seyrindedir harelerinin Desenki aşk için arşın arşın ölelim Gözyaşlarına mendil olur yüreğim |
08-07-2009 | #175 |
fatmanur
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun''KiMSeSiZ HiÇ KiMSe YoK, HeRKeSiN VaR BiR KiMSeSi, KiMSeSiZ KaLDıM YeTiŞ eY KiMSeSiZLeR KiMSeSi'' NFK |
08-08-2009 | #176 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGitsende, silsende beni kalbinden, Yer etsen kendine yeni aşklarda Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden, Tek aşksın hep duracak başucumda! |
08-08-2009 | #177 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBenim sözüm DOSTA tatlı DÜŞMANA kurşundur NAMERTE hançer MERTE candır canımız DOSTA feda DÜŞMANA beladır |
08-09-2009 | #178 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunHerkes plan yapar; ama Allahın planı hepsinden üstündür ! |
08-09-2009 | #179 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunbu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali Üfle güneşi sönsün Kalbim karakışın ayazına dönsün ! Azrailim öpsün! Tek dönümsün ömrüm |
08-09-2009 | #180 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSarmaşıklar gibi sardın kalbimi Değiştirdin kanımı koydun zehrini Örümcek gibi ördün zihnimi Düşündükçe daha çok isterim seni Nefes bile almadan İçimde dolaşan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Sadece senin için yaşıyorum Nefes bile almadan , Seviyorum seni |
|