Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::.... |
06-01-2008 | #1711 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Gene Sinsi Bir Gece Daha Bitti SAbahcı Arkadaşlara Şimdiden İyi Eğlenceler :) |
06-03-2008 | #1712 |
perisu_1907
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....yok mu bi arkiiii |
06-03-2008 | #1713 |
sıradışı
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....ruh haline bakıp yok demek geldi bi an içimden:P |
06-09-2008 | #1714 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Bugun Benm Doğm Günüm Hem Sarhoşum Hem Yaşlıyım Bir Bar Taburesi Üstünde Babamın Öldüğü Yaştayım Bugün Benm Doğum Günüm Kelimeler Büyüyor Ağzımda Bildiğim Bütün Hayatlar Ef-Es |
06-18-2008 | #1715 |
gothicc_girll26
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....02:40 ve hala burda şarkılarla:D:D:D herkese ii gclr
06-23-2008 | #1716 |
vili
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....yok mu kimseee??? nie bn brya geldiğimde kimse olmuyooo saklanııyomusunuz yokssa bnden :38:38
06-24-2008 | #1717 |
bonsoir
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....üzülme vili ben geldiğimdede kimse olmuyoriyi geceler her nerede konuşuyor yada konuşuluyorsanızzzz25 |
06-24-2008 | #1718 |
gothicc_girll26
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....şuan napıorm bilmiorm kndimde diilim glb:D:D:D25 hrkese ii qclr |
06-24-2008 | #1719 |
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....slm arkadaslaaaar:D |
06-24-2008 | #1720 |
b@ron
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....slmm arkadaşlar iyi geceler merhabalar:))))
06-24-2008 | #1721 |
!!juninho!!
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....mrblarr arkadaşlaarr:D hepinise ii qclr |
06-24-2008 | #1722 |
kezban
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....slm bende geldımuyku yok,neşe yok,sıkıntı var:S uff ya canımda sıkılıyoins yarın böyle devam etmez
06-24-2008 | #1723 |
b@ron
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....selam gecemiz nasıl arkdşlr |
06-24-2008 | #1724 |
kezban
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....çok kötü:S burayı bilmiyorum ama ben çok yorgun ve bitginimsanki günü iki kere yasamıs gibi bu bitkinliğe uykumda yok biliyorum yarın kalkmak bilmicem annem baslıcak gece yatmassan gündüz kalkamassın dıeuffffff:S |
06-24-2008 | #1725 |
b@ron
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....gecelerde sakin yalnız kafa dinliyorsun gündüzler çok gürültülü sen uyuma emi:) tadını çıkar :))))) |
|