![]() |
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::.... |
![]() |
![]() |
#1696 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Kim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabiiki hak eden kazansın:)
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....~~ Ahuahuahu demek illa bişeyler yapmam lazım seni korkutmak için hala beni tanıyamadın sen! ~~ :boo: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....:))) ayy ne korktum varyaa :33: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....~~ :) Neyse keşke daha önce başlasaydık sohbete uykum geldi bian gelmişken yatalım yada yatayım yada herneyse işte :) Gülgüzeli sana da :ban: güzel bi sürpriz yapıcam 1 gün ama dur bakalım :)) İyi geceler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Ben hala beklemedeyim zaten:) zeynoyla bi karar almıştınız ama bişey gelmedi hala ![]() ![]() ![]() Sana da iyi geceler Allah rahatlık versin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
djdem
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....saat 03:00 yer:forumsinsi djdem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Tüm ARkadaslara İyi Geceler Dİliyorum her ne kadar yatmasam da ofline olmam gerek hepinize iyi geceler :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....01:16 suları yer: forumsinsi durum uykusuz:D:D:D:P
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....00:00 Saati itibarile NEDEN BURASI BOŞ !!!! YA HU SIKILIYORUM ARKADASLAR HİÇ Mİ GECECİ YOQ HERKEZ YARIN NEREYE GEDECE K :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
sıradışı
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....var var:D bakıyorum mermeri delmekte ısrarcısın:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Aynen Reji yaa delirdim af buyur :d |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
sıradışı
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....yükseltmeye çalışıyorum bende:) yani mermeri kalınlaştırmaya:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Amman deyim Gardaşum ne ediyon sen bu halde bile ortalama 35 yapman lazım her atışta daha şimdi ye kadar 3 unu de 30 un ustune atamadım :P bi seferin de de en çok 42 atmıştım ama sona 15 attım :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
sıradışı
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....ben en fazla 45 yaptım tek seferde ama aynı oyundqa üçünü birden yapamıyorum işte:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Aynen Yah :F |
![]() |
![]() |