![]() |
Ünlü Düşünürlerin Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#151 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..''Yetenek, sükunet içinde ortaya çıkar ![]() ![]() Karakter ise dünyanın fırtınaları içinde ![]() ![]() - Goethe - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..''Genellikle insanlar sizi kritik edip sizinle alay etmek için her zaman bir eksiğinizi bulacak ve kimse sizi olduğunuz gibi kabul etmeye yanaşmayacaktır ![]() - Charlie Chaplin - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Sadece şefkat iyileştiricidir, Çünkü insanın içindeki tüm hastalıklar sevginin eksikliğinden kaynaklanır ![]() ![]() ![]() - Osho - |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun? Ben mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim! Parmağın ile beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol ![]() ![]() - Bob Marley - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın ![]() ![]() ![]() -Tolstoy - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Her insanın hayatında kaçmakla direnmek arasında bir seçim yapmaya zorlandığı anlar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Charles Bukowski - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Bir insan birisini seviyorsa; Olduğu gibi sever, Olmasını istediği gibi değil ![]() ![]() - Tolstoy - ![]() |
![]() |
![]() |
|