Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#151 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Uzun ve sisli bir yoldayım, Serin bir rüzgar esiyor; Ve yalnızlığımı hatırlatıyor bana ![]() ![]()
|
|
|
|
#152 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir köpegin dostlugu bir dostun köpekliginden iyidir "
|
|
|
|
#153 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kim nasıL biLirse biLsin benim varLığım yeter kendime ![]() ![]()
|
|
|
|
#154 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Başını hep dik tut yıldızlar altından geçmemiz gerek hangi yolu seçersen seç sonunda ölüm var ve herşey bitecek ve sende öleceksin Bu Dünya da ölecek ![]() Bu yüzden başını hep dik tut ![]() ![]() Aliya izzet Begoviç ![]() |
|
|
|
#155 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....En son hangi acı seni uykusuz bıraktı, en son hangi coğrafyaya gözyaşı döktün, en son hangi cümle beynini darmadağın edercesine odanın duvarlarında yankılandı, söylesene? Yüz soruda hayatı öğreten kitaplarla ahkâm kesiyorsun ortalıkta ![]() Aptal şarkı sözlerinden aşkı öğrenme hevesindesin ![]() tarık tufan |
|
|
|
#156 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Hazırmış zaten duvar, sıkılmış bir yumruğa!" İsmet Özel |
|
|
|
#157 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."ağıt güzel vakitlerindedir estağfirullaaaaaallah ve işte böyle uzatarak kalbim aç etim yanık dünya diz çöktüğüm yer kadardır, dizimin yanınıda bir diz dizimin yanınıda bir diz sağdan bir iki üç dört beş altı yedi soldan bir iki üç dört beş altı yedi bir sana bir sana ![]() ![]() avucunu aç avucunu kapadilini tut aklını kravatın gibi çözat şimdi bir damla gözyaşı bir iri yakut " Acz |
|
|
|
#158 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Korkma ![]() aç kapıyı![]() Sende kalmaya değil, Beni almaya geldim ![]() "Edip Cansever |
|
|
|
#159 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir ihtimal daha var ![]() ![]() Belki sen gelirsin ![]() ![]() Bu bir hayal bilirim ![]() ![]() Yüreğim affedersin ![]() ![]() Benimle olmayacaksın ![]() ![]() Kuvvetle ihtimal ![]() ![]() Belki de kalırsın Ne güzel bir ihtimal ![]() ![]() Bu sihir her zaman içimde yara oldu ![]() ![]() Bu aşktan bana kalan ![]() Hoşçakal demek oldu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#160 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....![]() ![]() Seni düşünürkenBir erik ağacı tepeden tırnağa donanır Deliler gibi dönmeğe başlar Döndükçe yumak yumak çözülür Çözüldükçe ufalır küçülür Çekirdeği henüz süt bağlamış M a s m a v i bir erik kesilir ağzımda Dokundukça y a n a r dudaklarım Seni düşünürken Bir çakıl taşı ısınır içimde ![]() Bedri Rahmi Eyuboglu |
|
|
|
#161 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bunca yıl yaşadım Elime ne geçtiyse yitirdim Biraz daha yaşayacağım Yalnız bir şey biriktirdim Bir bakış, bir görüş, bir duyu, bir düşünce Belki aç kalacağım Suçlanacağım ölünce Biraz yazdım, artık hep yazacağım Hüzünden baş alamadım Görünce ![]() Özdemir ASAF |
|
|
|
#162 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kelime cömerdi, duygu cimrisi bugünün insanı ![]() Konuşmaya gelince açıyor ağzını, duygulanmaya gelince tutuyor kendini ""Kaç hayat yaşayınca yorulur insan? Kaç seneden sonra yaşlı, kaç hezimetten sonra bezgin, kaç sevdadan sonra kalpsiz, kaç kelimeden sonra lal olur kişi?" |
|
|
|
#163 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Küçümseme Kimseyi NOKTA DA KÜÇÜKTÜR AMA BİTİRİR CÜMLEYİ
|
|
|
|
#164 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Nescafe bile 3 bir arada ben yanlızım diyenler unutmayın ki hakiki kahve sek içilir
|
|
|
|
#165 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İnşaattaki ustaya 'harçlar kalkmış' dedim Adam ne yapacağını şaşırdı![]() ![]()
|
|
|
|