![]() |
Cevap : Canın Ne İstiyor |
![]() |
![]() |
#152 |
merve16
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoruyumak istiyor sade ve sadece
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbende hım obstinateyi sinir etmek istiyor :)çocuk ama gururlu :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorcanımm bende obstinateyi gıcık etmek istiyooo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorAlıntı:
bunu gıcık sudenaz iyi bilir :D niyetlenenlere duyurulur ![]() ![]() ![]() bende beni sinir etmek isteyenlere zeytin dalı uzatıyorum :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbuzgibi bir meyve suyu portal tercihimdir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorsınava hazırlanmak istemiyooooo :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorhıı bu arada bunuda öçğrenmiş olduk sınava haazırlanıyorsun demek:)neyse snesin gıcık ya bana ikide birde gıcık deyip durma seni sinir etmeyi başarabildiğim için beni, çekemiyorsun biliyorum obsss:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
JOKER
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorkpss ye girecem :D malesef şansımızı deneyelim sende gir dicem ama lise yada ünv ![]() evet çok ağırsın seni çekemiyorum seniii :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorayyy bayılıyorum şu espirilerine ama azıcık gayret etsen çok soğuk be uğraşsan olcak bak sınav içinde senin için hayırlısı neyse o olsun diyorum bak snein için dua ediom bide bana gıcık dersin sevmen bide beni neyse ben allaha havale ediyorum seni:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
cansel
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyorbnm cnm gondola binip avazım çıktığı kadar bağırmak istio yazılılar bitsin istio ve ing dersi tamamen kaldırılsın istio |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]() Cevap : Canın Ne İstiyoranlıyorum canselcim biliorum zaten bunu istediğini okulda herkese yanısıtıyorsun bunu amam gondolda sana eşlik edbilirim ama ben bağırmam yani korkmam çünkü:D |
![]() |
![]() |
|