![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
sawman
|
![]() ewe gitmıcem aburdan arkadaslarla cıkıcam karda gesces bıras sona bı cafeye gıderıs sona ewe gelrım heral ewde yanlısmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
bessraa
|
![]() eeewwtt yaahh cnm sıkılıo napiim bnde öle takılıom şuanda bşi dileseydin we o olcak olsadı ne dilerdin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
*scotland*
|
![]() rahmetli babamı bır kac sanıyelıyıne bıle olsa ruyamda gormeyiii ona doya doya sarılmayı ![]() alttakının sacları sarı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
bessraa
|
![]() eeewwwtttttt bu arada başın saolsun şuanda sni biyere bıraksalar burasının neresi olmasını isterdin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
*scotland*
|
![]() saol dostlar saollsun besraaa ![]() bom boş bı dagın basında ben ve bırıcık askımla gunlerce oturmak ısterdım ![]() ![]() ![]() ![]() aklından neler gecıo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
bessraa
|
![]() yaaa alında ders çalışiim mı die geçio bu hafta snwlar war yanee çalışmam da lasım ooooofffffhhhhhh en son hangi oklda okudun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
*scotland*
|
![]() yunus emre meslek lısesı :(daha bıtmedı sn sene )) en son ne zmn sıgara kullandın ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
*scotland*
|
![]() MATEMATİK namı dıger RAMBOO okulda en sıkıcı buldugun ders ve hoca nın adı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
bessraa
|
![]() ingilissce hocada sorun war falla wildan die bi kadın (soyadını blmiom falla :DD bu sene okl bitio die mutlumsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
*scotland*
|
![]() EEd ama sonra yuksek okul bısı beklıoo :() bu yıl kışın ne yapmayı dusunuyorsunn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
tatia27
|
![]() kömür alamazsak donmayı düşünüyorum ![]() ![]() ![]() nereden katılıyosun ?
|