Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #151
Prof. Dr. Sinsi

havasul_kuran Nickli Üyeden Alıntı

ayrıldık demişsiniz nikahınız duruyormu ona göre uygulamalar değişir

boşanma davası açmış cuma günü arkadaşları söyledi şuan ayrıyız o arkadaşlarının ewnde kalıyor

--- Sonraki mesaj ---

estrella Nickli Üyeden Alıntı

allah yardımcın olsun tükeniş senin için dua ettim sana bir tavsiyem var bu site içerisinde bulduğum ve faydasını gördüğüm bir dua bunu oku derim

Zor Durumda Kalanlar için(Çok Tesirli Bir Dua)

bu formül sihri batıl (batılname) kitabında geçerdizgideki yanlışlıkları elimden geldiğince düzelttim

Sıkıntılı olduğun zaman ve kurtulamadığın zaman bu duayı her sabah 7 kere oku
Allahü teala kısa sürede sıkıntıdan kurtarır Borçluysa öder işsizse iş bulur
Defalarca tecrübe edilmiştir Çok önemli ve tesirli bir duadır
Dua budur

Allahümme Ya Latif (7 kere) ya Allah edrikni bilütfikel hafiyyi ena muhtacün zelilün
Ve entel kaviyyül ğaniy Allahümme ya seriul hisab ya şadidül ikab ya ğafur ve ya rahim
ve ya haliku külli şey in ya fatıris semavati vel ard Ya falikel habbi ven neva falikel
isbahu ya veliyyül hasenat ya dafius seyyiat ya ğafirel hatiyyat ya satirel averat ya maniel
beliyyat ya mukilel aserat ya muhyil emvat ya münevvirel ardı ves semavat
(HACETİNİ SÖYLE) akdı haceti fi hazihis saate ya ilahel evline vel ahirin ya bediüs semavati vel ardıne ya zel celali vel ikram Ve sallallahü ala seyydina muhammedin ve alihi ecmain Birahmetike ya samiüd dua ya erhamerrahimin Bihürmeti muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain Ya Allah ya Allah ya Allah

bu dua eşimi geri getirmeme yardımcı olurmu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #152
Prof. Dr. Sinsi

havasul_kuran Nickli Üyeden Alıntı

bir miktar su üzerine ibrahim suresinin ilk 10 ayetini 7 kez okuyun ve o suyla yemek pişirip yiyin bu zihin açıklığı içindir buna ek olarak hergün düzenli bir şekilde El Alimu ismi şerifinide 150 defa zikredin

çok ama çook teşekkür ederim uygulayacağım bunları Allah dualarını kabul etsin inşallah

Bu arada Harvard üniversitesine girmek istiyorum ve oranın yöneticileri geçmişini durumunu vb ıncığına mıncığına kadar inceliyor ve beni o üniversiteye kabul etmemelerinden korkuyorum çünkü lise başarı puanına bakıyorlar ve benim çok çok düşük çünkü hiç çalışmıyordum aklım başıma son sınıfta geldi ama diploma notumu yükseltmek için aklım başıma geç gelmiş oldu sizden istediğim bir kurulu ve insanları kesin ikna etmek için hangi duaları okuyabilirim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #153
Prof. Dr. Sinsi

sonveda Nickli Üyeden Alıntı

aminnn rabbim herkesin gönlumdeki muradı versin unutmaki imtahan dunyasındayız vede bu senin bu dünyadaki sınavın hayat sana hep dikenlerini sunuyorsa unutmaki bir gün güllerinide sunacaktır malesef hayat herkese eşit davranmıyor genede şükür etmek lazım bizlerden kötu durumlardakileri göz önune almak lazımm dualar oku rabbime elimizden başka gelecek bir şeyse yok sitede kalpleri yumusatmak için dualar var arastır inşallah fayda bulursunn mevlam neylerse güzel eyler zaten boşanmakta çözum degilkii sabret mutlaka bir gun ödulunu alacaksınnRABBİM YARDIMCIN OLSUN

Allah razı olsun sizlerle konuşabilmek inanın iyi geldi banasabrın sonu selamet dedik bekliyorum bekleyeceğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #154
Prof. Dr. Sinsi

herkese saygılarımı sunuyorum
Arkadaşlar ben 3 aydır henüz 25 yaşında olan çocuğumdan zorla ayrıldımnasıl yandığımı anlatamamEşim bana türlü kötülükler etti ve şimdide yavrumu aldı bendenMahkeme icra adliye ne aklınıza gelirse yaptım çocuğu kaçırdığı için alamıyorum3 aydır etmediğim veya uygulamadığım dua kalmadı desem yalan olmazŞu anda napıcam bilemiyorumBana yardım edebilecek biri varsa lütfen yardımını esirgemesin
Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #155
Prof. Dr. Sinsi

ArkadaŞlar cok garİp bİ olay yasadim evlenmek Üzere bİrİyle tanistim aİleler duydular ama tanismadilar 2 hafta gÖrÜŞtÜk herŞeye konusuldu karar verildi sonra ufa bir tartisma yasadik bu uzadikÇa uzadive sonra benden soĞuduĞunu yapamiycani sÖyledİİİcomk aci cektiĞim icin dua edİp bekliyceme dua edİp aradimcok yakiniz her yerde karsilaŞma ihtimalimiz cok yÜksekbeni umursamiyorbaŞta sÖylediĞİ hİÇ bİrŞeye sadik kalamdiben onun pİŞman olup hatasini anlayip dÖnmesİnİ İstİyorum ve o sÜre zarfinda acimin dinmesini ne olur yardim edİnnnn bana ne yapmaliyimmmmm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #156
Prof. Dr. Sinsi

sevgılı sıte arkadaş larım ınsanların kalbıne başka bırı gır dıyse bunu ondan çıkarmak tan zor bır şey olamaz ıstersenız 40 yıllık ev lı olun o eşınız sevgılınız sızı gozden çıkardıysa sızın yapacak bır şeyını yok demektır hıç vakıt kasybetmeden kendınızı toplayıp onsuz yaşama alışmalısınız ne kadarda çok sevsenız o bır kere gonuden cıkmış gıtmış her ne kadar büyü ılede onu takıp etsenız faydası olmuyor bu gune kadar gorduklerım yaşadıklarım bunu ıspatlıyor gerı donupte ozur dıleyen az oluyor tıren raydan çıkmasın bır kere çıktımı malum yanı dıyeceksınızkı bu dualar boşunamı evet desemde yerıdır ne yapmalıyız allahtan kendımız ıçın hayılı olanı ıstemelıyız onun gerı donsun dıye yaptığımız duaların yerıne allahtan afı mağfırety dılemelıyız emınımkı dahada ıyı olacak gıden perışan olurken bızım durumumuza allah sahıp çıkacak ve huzuru bulacağız okuyanlar allaha emanet olun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #157
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba abiler ablalar
Forumunuzun belkide en küçük üyesi benim

Bi maruzatım var yardımcı olursanız sevinirim

Bi kız arkadaşım vardı ve ayrıldık Yaklaşık 15 ay oluyor ve yaşamadığımız şey kalmadı Onu öyle seviyorum ki kara sevda denen olay benim aşkımın yanında ak pak kalır 2 kere intihara kalkıştım Rabbim elimden tuttu yolumdan çevirdi Burda bi dua vardı Kağıda yazıp havaya asın diyordu Yaptım 2 gün oldu yapalı Düşünceleri biraz değişmiş gibi Bana boş değil ama geçmişinden unutmaya çalıştığı birisi var Ben onun konusunu sürekli açıp sorular sorup üstüne varınca olmayacak böyle dedi ve ayrıldık Bunu yazarken bile ağlamamak için kendimi tutuyorum Bu gece 11 adım duasını yapacağım ve 4444 dua okuyacağım Bilmiyorum ne denli tesirli olur Demem o ki bana dua edin Çok ihtiyacım var Annem ve babam 5 yıldır ayrı annemle kalaıyorum ve annem çok büyük bi borç batağında Kız arkadaşım yüzünden ders olarak , ailevi , manevi , maddi her yönden büyük bir çöküntüdeyim Lütfen bana dua edin

Ben Rabbimden başkasına kulluk etmedim İnşallah dualarımı kabul eder Madem annemizden daha şefkatli ve şah damarımızdan daha yakın , ne hisstettiğimi ne isteiğimi benden iyi biliyordur

Dualarınızın kabul olması dileklerimle :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #158
Prof. Dr. Sinsi

KELEBEK34 Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba arkadaşlarBenim sorunum eşimin işleriyle alakalı sanki bağlanmış hiç iş olmuyorevlenmeden önce istanbulda yaşıyordum ve çok iyi bir işim vardıevlendiğim için şehir değiştirdimküçük bir ilçede olduğum için iş imkanım yokeşim burda emlakçılık yapıyorkurban bayramında ailemi ziyarete gittik ve ailemde gelin burda yaşayın hem sen hemde eşin çalışır dedilereşimde bende çok ılımlı baktık 1 haftadır eşyalarımızı topladık ve gitmek için hazırlandıkeşimin satış yapacağı bir müşterisi vardı okadar inanmıştık ki olucağına hazırlıklarımızı yaptık ve şimdi o işin olmayacağını öğrendikgecelerdir ALLAH a yalvarıorumo kadar kötü durumdayım ki tarifi yokyardımınıza ihtiyacım varForumdaki bütün duaları okudumümitsizliğe kapılmaya başladımALLAH hepinizden razı olsun,hepinizin yar ve yardımcısı olsun

Kelebek 34 Öncelikle Rabbim yar ve yardımcınız olsun forumu tararsan şükrü 34 abinin vermiş oldu her türlü büyüyü çözer başlıklı yazısında bir tarif var hem kolay hemde kesinlikle etkili bir yöntemben inanarak yaptım sürekli esmalarda çekiyorum ama etkisi kesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #159
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaşlarBenim sorunum eşimin işleriyle alakalı sanki bağlanmış hiç iş olmuyorevlenmeden önce istanbulda yaşıyordum ve çok iyi bir işim vardıevlendiğim için şehir değiştirdimküçük bir ilçede olduğum için iş imkanım yokeşim burda emlakçılık yapıyorkurban bayramında ailemi ziyarete gittik ve ailemde gelin burda yaşayın hem sen hemde eşin çalışır dedilereşimde bende çok ılımlı baktık 1 haftadır eşyalarımızı topladık ve gitmek için hazırlandıkeşimin satış yapacağı bir müşterisi vardı okadar inanmıştık ki olucağına hazırlıklarımızı yaptık ve şimdi o işin olmayacağını öğrendikgecelerdir ALLAH a yalvarıorumo kadar kötü durumdayım ki tarifi yokyardımınıza ihtiyacım varForumdaki bütün duaları okudumümitsizliğe kapılmaya başladımALLAH hepinizden razı olsun,hepinizin yar ve yardımcısı olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #160
Prof. Dr. Sinsi

tuhaf1 Nickli Üyeden Alıntı

Sayın Forum Yetkilileri;
Ben bundan 3 yıl önce, bir kadının yüzünden eşimi ve 3 çocuğumu bırakıp o kadınla evlendimAradan geçen bir ay sonra yanlışımı anladım ama iş işten geçtiŞimdi ondan da boşandım ama eski eşim ve çocuklarım haklı olarak benden nefret ediyorlarOnlara dönmek istiyorum ama çaresizimBu siteyi buldum
Şimdi sizlerden uzaktan etki edecek, yedirme-içirme olmayan bir uygulama rica edeceğimBu konuda bana yardımcı olursanız parçalanmış bir ailenin yeniden bütünleşmesine vesile olursunuz Allah'ın izniyle
Şimdiden teşekkür ediyorumLütfen yardım edin!

al isde bak bunlar neden oluyor biliyormusun kardesim yanlis anlamada senin allah korkun olsaydi zaten zamaninda esini birakda o günahsiz evlatlarini baskasina deyismezdin simdimi aklina geldi allahdan yardim almak bak isde demeki cenabi allah sana imana gelmen icin karsina o kadini cikarmiski aklin basina gelsinde beni birgün olsa bile hatirla diye sana belki yazdiklarim cok agir olmusdur ama bunlar gercelerdir bol bol tövbe et selavat getir insallah cenabi allah sana azda olsa bir sans verir evlatlarin icin selametle allah dualarini kabul eylesin o yavrularin icin aminnnnn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #161
Prof. Dr. Sinsi

ecemcan Nickli Üyeden Alıntı

öncelikle kızmayın bana sonuna kadar okuyun çok kötüyüm :'(
1yıl önce çok zenginken birden ailem maddi olarak biçok şeyini kaybetti ve ben biyerde çalışmaya başladm burada beni kimse anlamıyordu sen önceden zengindin şimdi düştün die herkes tersliyodu ki o kişi beni dinledi günlerce ağladım karşısında intaharın eşiğindeydim belkide, depresyona girmiştim(ayrıntılarıyla anlatamıyorum burada ama gerçekten çok acı şeyler yaşadım) ve o kişi beni o karanlığın içinden çekip aldı bana asılmadı, beni iş yerinde rahatsz etmedi, bi anda en yakın arkadaşım oldu ve ben onun sayesinde tekrardan gülmeye başladım aylardan sonra bu kişide benm gibi yaş olarak küçüktü ama evliydi aramızda duygusal bağ olması mümkün değildi ama nasıl oldu anlamadım gün be gün dahada yakınaştık daha çok konuyu paylaşıyorduk ve inanamadım ama hayatımda beni gerçekten anlayan biri vardı tamamiyle benmle aynıydı benim erkek versiyonum gibiydi(ben kötü biri değilim asla onun yuvasnı dağıtma gibi bir niyetim yok olmadıda ben dinine düşkün bir insanım lütfen kızmayın bana allah karşıma çıkardı ve olaylar öyle bir geliştiki anlayamadık)sonra işten ayrıldım başka bir şehire gelmek zorunda kaldım ve biz konuşmaya devam ettk üzerinden 8ay geçti hala hayatımda, şimdi çok kötüyüm aslında aylardın çok kötüyüm onu çok sewiyorum o da beni çok sewiyor ama olamaz ayrılmayız deniyoruz sürekli olmuyor okadar alışmışızki yapamıyoruz ağlıyoruz hergün sanki o benm elim kolummuş gibi geliyo o beni dışarıdaki kötülüklerdn koruyo gibi hissediyorum karşıma onun gibi biri çıkmadı dürüst, kızlara sadece cinsellk olarak bakmayan adam gibi adam ondan soğumak istemiyorum ayrlsakta arkadaş kalalım istiyoruz ama ben yanlız yaşıyorum o olmadığında yalnız kalacağım diye korkuyorum çok korkuyorum beni kötülüklerden koruyan kalkanım gidicek gibi geliyo çok korkuyorum sürekli ağlıyorum lütfen ne yapayım? dua ederdim bu olay olmadan önce, artık hiç etmiyorum çnkü allahın karşısına nası çıkayım diyorum, hayatımdan hem çıksın istiyorm hem istemiyorum delirecem napacam ben geçenlerde ölmeyi düşündüm benm gibi biri yaşamamalı :'( ban bir dua verin ne için olduğunu bilmiyorum ama bir dua :'(

bak sevgili kardesim isde simdi yüce rabbim seni imtam dünyasina almis bu bir iki önce dua ediyordum demissin ve simdi edemiyorum demissin isde senin imtamin

allah bir an önce seni dogru yola sürüklesin ve hakkinda herseyin hayirlisini versin hayirli sifalar nasip etsin selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #162
Prof. Dr. Sinsi

öncelikle kızmayın bana sonuna kadar okuyun çok kötüyüm :'(
1yıl önce çok zenginken birden ailem maddi olarak biçok şeyini kaybetti ve ben biyerde çalışmaya başladm burada beni kimse anlamıyordu sen önceden zengindin şimdi düştün die herkes tersliyodu ki o kişi beni dinledi günlerce ağladım karşısında intaharın eşiğindeydim belkide, depresyona girmiştim(ayrıntılarıyla anlatamıyorum burada ama gerçekten çok acı şeyler yaşadım) ve o kişi beni o karanlığın içinden çekip aldı bana asılmadı, beni iş yerinde rahatsz etmedi, bi anda en yakın arkadaşım oldu ve ben onun sayesinde tekrardan gülmeye başladım aylardan sonra bu kişide benm gibi yaş olarak küçüktü ama evliydi aramızda duygusal bağ olması mümkün değildi ama nasıl oldu anlamadım gün be gün dahada yakınaştık daha çok konuyu paylaşıyorduk ve inanamadım ama hayatımda beni gerçekten anlayan biri vardı tamamiyle benmle aynıydı benim erkek versiyonum gibiydi(ben kötü biri değilim asla onun yuvasnı dağıtma gibi bir niyetim yok olmadıda ben dinine düşkün bir insanım lütfen kızmayın bana allah karşıma çıkardı ve olaylar öyle bir geliştiki anlayamadık)sonra işten ayrıldım başka bir şehire gelmek zorunda kaldım ve biz konuşmaya devam ettk üzerinden 8ay geçti hala hayatımda, şimdi çok kötüyüm aslında aylardın çok kötüyüm onu çok sewiyorum o da beni çok sewiyor ama olamaz ayrılmayız deniyoruz sürekli olmuyor okadar alışmışızki yapamıyoruz ağlıyoruz hergün sanki o benm elim kolummuş gibi geliyo o beni dışarıdaki kötülüklerdn koruyo gibi hissediyorum karşıma onun gibi biri çıkmadı dürüst, kızlara sadece cinsellk olarak bakmayan adam gibi adam ondan soğumak istemiyorum ayrlsakta arkadaş kalalım istiyoruz ama ben yanlız yaşıyorum o olmadığında yalnız kalacağım diye korkuyorum çok korkuyorum beni kötülüklerden koruyan kalkanım gidicek gibi geliyo çok korkuyorum sürekli ağlıyorum lütfen ne yapayım? dua ederdim bu olay olmadan önce, artık hiç etmiyorum çnkü allahın karşısına nası çıkayım diyorum, hayatımdan hem çıksın istiyorm hem istemiyorum delirecem napacam ben geçenlerde ölmeyi düşündüm benm gibi biri yaşamamalı :'( ban bir dua verin ne için olduğunu bilmiyorum ama bir dua :'(

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #163
Prof. Dr. Sinsi

LÜtfen bİlen varsa sÖylesİnsevdİĞİm artik benİ sevmİyor Aylardir dua edİyorum dÖnsÜn dİye ama onun dÖnmeye nİyetİ yok Kahrimdan ÖlÜcem artikboĞuluyorum nefes alamiyorumkalbİm sikiŞiyo Nolur unutmak İÇİn bİ dua ya da baŞka bİŞey varmibiktim yoruldum artikdayanamiyorumbİlen varsa kesİn bİ ÇÖzÜm sÖyleyİn nolur En sonunda ya İntİhar edİcem ya da gİdİp kendİme bÜyÜ yaptiricam unutayim dİye Bİtsİn artik bu azap nolur
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #164
Prof. Dr. Sinsi

şefkatsiz Nickli Üyeden Alıntı

tefriciye okuyacak listesi
şefkatsiz
derya06+
3elif3c
figan
pes
prencessofrain
niyeee
karagözlüm
sevim
candy
nilsu22
jalinos
miransultan

Arkadaslar bi arkadasımızm kardeşi için tefriciye duasını aramızda paylaşarak okıycaz zor durumdalarkatılmak isteyen varsa lütfen listeye ismini yazdırsın

Okudum Allah yardımcısı olsun inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #165
Prof. Dr. Sinsi

selam arkadaşlarnersinden başlayacagımı bilmiyorum ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor
kocamın ailesi yüzünden 2 aylık evlilğim yıkıldıortada hiçbir sebep yokken evlendikten sonra bambaşka bi insan olduannesinin agzıyla bana vurdu,beni kovduve vazgeçmek zorunda kaldımdavamız sürüyor,ama ben onu gerçekten çok seviyorumher uhdem içimde kaldı,canım çok yanıyorbir mucize bana dönmesi,elimi tutup sahip çıkmasıbi dua,bi yardım,bi derman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com