![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#151 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)havasul_kuran Nickli Üyeden Alıntı ayrıldık demişsiniz nikahınız duruyormu ona göre uygulamalar değişir boşanma davası açmış cuma günü arkadaşları söyledi şuan ayrıyız o arkadaşlarının ewnde kalıyor --- Sonraki mesaj --- estrella Nickli Üyeden Alıntı allah yardımcın olsun tükeniş senin için dua ettim sana bir tavsiyem var bu site içerisinde bulduğum ve faydasını gördüğüm bir dua bunu oku derim Zor Durumda Kalanlar için(Çok Tesirli Bir Dua) bu formül sihri batıl (batılname) kitabında geçerdizgideki yanlışlıkları elimden geldiğince düzelttim Sıkıntılı olduğun zaman ve kurtulamadığın zaman bu duayı her sabah 7 kere oku ![]() Allahü teala kısa sürede sıkıntıdan kurtarır ![]() ![]() Defalarca tecrübe edilmiştir ![]() ![]() Dua budur Allahümme Ya Latif (7 kere) ya Allah edrikni bilütfikel hafiyyi ena muhtacün zelilün Ve entel kaviyyül ğaniy ![]() ve ya haliku külli şey in ya fatıris semavati vel ard ![]() isbahu ya veliyyül hasenat ya dafius seyyiat ya ğafirel hatiyyat ya satirel averat ya maniel beliyyat ya mukilel aserat ya muhyil emvat ya münevvirel ardı ves semavat (HACETİNİ SÖYLE) akdı haceti fi hazihis saate ya ilahel evline vel ahirin ya bediüs semavati vel ardıne ya zel celali vel ikram ![]() ![]() ![]() ![]() bu dua eşimi geri getirmeme yardımcı olurmu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)havasul_kuran Nickli Üyeden Alıntı bir miktar su üzerine ibrahim suresinin ilk 10 ayetini 7 kez okuyun ve o suyla yemek pişirip yiyin bu zihin açıklığı içindir buna ek olarak hergün düzenli bir şekilde El Alimu ismi şerifinide 150 defa zikredin çok ama çook teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Bu arada Harvard üniversitesine girmek istiyorum ve oranın yöneticileri geçmişini durumunu vb ıncığına mıncığına kadar inceliyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sonveda Nickli Üyeden Alıntı aminnn rabbim herkesin gönlumdeki muradı versin unutmaki imtahan dunyasındayız vede bu senin bu dünyadaki sınavın hayat sana hep dikenlerini sunuyorsa unutmaki bir gün güllerinide sunacaktır malesef hayat herkese eşit davranmıyor genede şükür etmek lazım bizlerden kötu durumlardakileri göz önune almak lazımm dualar oku rabbime elimizden başka gelecek bir şeyse yok sitede kalpleri yumusatmak için dualar var arastır inşallah fayda bulursunn mevlam neylerse güzel eyler zaten boşanmakta çözum degilkii sabret mutlaka bir gun ödulunu alacaksınn ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)herkese saygılarımı sunuyorum Arkadaşlar ben 3 aydır henüz 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiden teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ArkadaŞlar cok garİp bİ olay yasadim evlenmek Üzere bİrİyle tanistim aİleler duydular ama tanismadilar 2 hafta gÖrÜŞtÜk herŞeye konusuldu karar verildi sonra ufa bir tartisma yasadik bu uzadikÇa uzadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sevgılı sıte arkadaş larım ınsanların kalbıne başka bırı gır dıyse bunu ondan çıkarmak tan zor bır şey olamaz ıstersenız 40 yıllık ev lı olun o eşınız sevgılınız sızı gozden çıkardıysa sızın yapacak bır şeyını yok demektır hıç vakıt kasybetmeden kendınızı toplayıp onsuz yaşama alışmalısınız ne kadarda çok sevsenız o bır kere gonuden cıkmış gıtmış her ne kadar büyü ılede onu takıp etsenız faydası olmuyor bu gune kadar gorduklerım yaşadıklarım bunu ıspatlıyor gerı donupte ozur dıleyen az oluyor tıren raydan çıkmasın bır kere çıktımı malum yanı dıyeceksınızkı bu dualar boşunamı evet desemde yerıdır ne yapmalıyız allahtan kendımız ıçın hayılı olanı ıstemelıyız onun gerı donsun dıye yaptığımız duaların yerıne allahtan afı mağfırety dılemelıyız emınımkı dahada ıyı olacak gıden perışan olurken bızım durumumuza allah sahıp çıkacak ve huzuru bulacağız okuyanlar allaha emanet olun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba abiler ablalar ![]() ![]() ![]() Forumunuzun belkide en küçük üyesi benim ![]() ![]() ![]() Bi maruzatım var yardımcı olursanız sevinirim ![]() ![]() ![]() Bi kız arkadaşım vardı ve ayrıldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Rabbimden başkasına kulluk etmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dualarınızın kabul olması dileklerimle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)KELEBEK34 Nickli Üyeden Alıntı Merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelebek 34 Öncelikle Rabbim yar ve yardımcınız olsun forumu tararsan şükrü 34 abinin vermiş oldu her türlü büyüyü çözer başlıklı yazısında bir tarif var hem kolay hemde kesinlikle etkili bir yöntem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)tuhaf1 Nickli Üyeden Alıntı Sayın Forum Yetkilileri; Ben bundan 3 yıl önce, bir kadının yüzünden eşimi ve 3 çocuğumu bırakıp o kadınla evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sizlerden uzaktan etki edecek, yedirme-içirme olmayan bir uygulama rica edeceğim ![]() ![]() Şimdiden teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() al isde bak bunlar neden oluyor biliyormusun kardesim yanlis anlamada senin allah korkun olsaydi zaten zamaninda esini birakda o günahsiz evlatlarini baskasina deyismezdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ecemcan Nickli Üyeden Alıntı öncelikle kızmayın bana sonuna kadar okuyun çok kötüyüm :'( 1yıl önce çok zenginken birden ailem maddi olarak biçok şeyini kaybetti ve ben biyerde çalışmaya başladm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak sevgili kardesim isde simdi yüce rabbim seni imtam dünyasina almis bu bir iki önce dua ediyordum demissin ve simdi edemiyorum demissin isde senin imtamin allah bir an önce seni dogru yola sürüklesin ve hakkinda herseyin hayirlisini versin hayirli sifalar nasip etsin selametle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)öncelikle kızmayın bana sonuna kadar okuyun çok kötüyüm :'( 1yıl önce çok zenginken birden ailem maddi olarak biçok şeyini kaybetti ve ben biyerde çalışmaya başladm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)LÜtfen bİlen varsa sÖylesİn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)şefkatsiz Nickli Üyeden Alıntı tefriciye okuyacak listesi şefkatsiz derya06+ 3elif3c figan pes prencessofrain niyeee karagözlüm sevim candy nilsu22 jalinos miransultan Arkadaslar bi arkadasımızm kardeşi için tefriciye duasını aramızda paylaşarak okıycaz zor durumdalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okudum Allah yardımcısı olsun inşallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)selam arkadaşlar ![]() ![]() kocamın ailesi yüzünden 2 aylık evlilğim yıkıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|