Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
06-30-2009 | #151 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunKötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür |
06-30-2009 | #152 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunölenin arkasından ağlamaki sen öldükten sonra arkandan ağlayan bırakma |
06-30-2009 | #153 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGeçmişini unutan geleceğini bulamaz |
06-30-2009 | #154 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunKahpelik gizli yapılır gizli kalmaz |
06-30-2009 | #155 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSonunu düşünen kahraman olamaz |
06-30-2009 | #156 |
ysnkrks
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBiz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onları düşünüyoruz |
07-02-2009 | #157 |
_filiz_
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunbu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez, gafil olma ilme çalış giden günler geri gelmez |
07-02-2009 | #158 |
_filiz_
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunönemli olan bir dost uğurana ölmek değil , uğruna ölünebilcek dost bulmak |
07-04-2009 | #159 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSanırım içmek;hergün tekrarlanabilen ve ertesi gün hayata dönülebilen bir intihar biçimidir!
07-04-2009 | #160 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuneğer bir gün o,sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa bilki ben sana ağlıyorumeğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorumeğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum |
07-04-2009 | #161 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBu gece bir yıldız tut,ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile,sewgim heran yanıbaşında! |
07-04-2009 | #162 |
1die
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBu aşk bu kadar kolay bitermi sandın Yinede sen bilirsin Kopanlar seninle kalsın
07-05-2009 | #163 |
_filiz_
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunÖnemli olan bir dost uğurana ölmek değil , uğruna ölünebilcek dost bulmak |
07-05-2009 | #164 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunHerkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı Alphonse Karr
|
07-24-2009 | #165 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSevseydi hic gidermiydi beni böyle üzermiydi bana ondan bahsetmeyin |
|