Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::.... |
10-28-2007 | #1591 |
bukettt
|
10-28-2007 | #1592 |
ogzhn
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....hosgeldin angellesdream biz varız gel soh bet edıyorduk arkadaslar kız kulesını ben 100 defa gördum sizede tavsıye ederım |
10-28-2007 | #1593 |
Gözyaşı
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....sende size en yakın hangi memleket varsa oraya gider dönersin bir günlük bile olsa farklı bir yaşam gibi geliyor insana ben çok geziyorum en yakın zamandada istanbula gideceğim her şey senin elinde ama yanlız gitme bi arkadaşın olsun yanında vakit geçirirsin hiç yoktan
10-28-2007 | #1594 |
bukettt
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....yalnz çarsıya bile gitmiom yoksa sıkıntıdan patlıom:)ya cevre sehrleri gezdm ama ben denize asıgım |
10-28-2007 | #1595 |
angelesdream
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Hoşbulduk,bende memnun oldum canımpek bir resmi oldu sanki:) okuyorsun sanırımne üzerine buketciğim? gözyaşı sen nasılsın bu arada?böldüm galiba:) |
10-28-2007 | #1596 |
bukettt
|
10-28-2007 | #1597 |
Gözyaşı
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....iiyim sağol ama buket en son ne yazdı okuyamadım kopyalayıp tekrar gönderebilirse okurum hoşgeldin angelesdream bu arada |
10-28-2007 | #1598 |
ogzhn
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....bukett arkadasımsorması ayıp ama lise kacsın ben cömezim lise 1 daha:) |
10-28-2007 | #1599 |
bukettt
|
10-28-2007 | #1600 |
Gözyaşı
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....aynen işte böyle şimdi okudum en son kim yazarsa onu okuyorum Hım o zaman ailenle bir tatil ayarlamalısınız tabi onlar bu konuda ne düşünecek bilemem sıkı bi ailen var galiba ama onlar seni düşünüyordur yoksa seni sıkmak istemez kim olursa olsun evlatlarını düşünürler onlara zarar gelmesini istemezler sende fazla sıkma canını anlayış göster onlara anlat denize gitmek istediğini anlayışla karşılayacaklardır belki |
10-28-2007 | #1601 | |
bukettt
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Alıntı:
|
|
10-28-2007 | #1602 |
ogzhn
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....git git arada tabi sevgilileri unutmamak lazım bende gidicem:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: |
10-28-2007 | #1603 |
Gözyaşı
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Hım gitmişinya sevindim senin adına bende hiç gitmedin sanıyordum ben daha gitmedim benim uykum geldi senin daha gelmedi mi |
10-28-2007 | #1604 |
ogzhn
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....yokk nerde aksine cok eglenıyorum :sm_smile::sm_smile::sm_smile: |
10-28-2007 | #1605 |
Gözyaşı
|
Cevap : .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::....Hım güzel eğlenmene sevindim burası eğlenceli bi site hoş geldin |
|