![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
angelesdream
|
![]() bu ne neşe boyle güzelim banlıyorum senı ban ban ban bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn üçnokta |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
90burcu
|
![]() hehehehehehehehe beni güldürdüğün için bann :img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee::img-beee: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
90burcu
|
![]() :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: bana tokat attıığın için bann :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
angelesdream
|
![]() ustume ıyılık sağlık ![]() ![]() sanırım ıftıra atma bolumuyle karıştırdın burayı sen bana ıftıra attıın için ban |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
angelesdream
|
![]() sende bugun amma alıngansın burcucum dur senı banlıyımda tesellı ol baree |
![]() |
![]() |
|