![]() |
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
![]() |
![]() |
#1546 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..İnsancıl olarak son mesajı bırak öyleyse Tacettin:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1547 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..senimi kıracam (seni kıracağıma klawyemi kırarım daha iyi) bu konudaki son mesajım (tabi çağırırsanız tekrar gelirim)
![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..KRDNZ Gökkuşağını son mesajdan uzak tutmak için ne yaptın? uyku ilaci falan mı verdin yoksa? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Abimlere gönderdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..tabi Gökkuşağı abide olunca KRDNZ son mesajı rahatlıkla elegeçirecek:) Güzel plan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:)) Sizin de gitmek istediğiniz yerler vardır herhalde Equınox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..vardı iptal ettim sizleri son mesajla yanlız bırakmaya gönlüm razı olmadı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..1 saat ![]() Çok fazla bi süre ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
bonsoir
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Heytt ,huytt ne olii bakem buradaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..15 saat uçmuşsunuz sevgili bonsoir yeterlidir sanırım:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
bonsoir
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..beni unutmuşunuz bakıyom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Son mesaj benimdir hiç uğraşmayın lütfen:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bi son mesaj çılgınlığıdır gidiyor ya bırakın benim işte son mesaj:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Son mesaj olsa olsa 5 saat sizn olabilir daha fazlasını beklemeyelim ![]() |
![]() |
![]() |
|