![]() |
![]() |
![]() |
#1531 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Baban yaşında olmasamda bir büyüğün olarak konuştum :) İş oldu gibi bakalım hayırlısı diyelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
vili
|
![]() ya yanlış anlamanı istemem babm gibi derken yani kötü niyetle sölemedim lise diil lise ne yazııkki bitti suanda üni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Yok canım yanlış anlaşılma falan olmadı :) Yaşı 17 görünce lise sandım, bölümün hiçte fena değil bence, ben bilgisayar teknolojileri ve programlama okudum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
vili
|
![]() hımm hangi üniversite peki? b ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Beynini çok fazla yorarsan iyi birşeydir programcılık ama benim iyi olduğum ise sistem, bilgisayar sonuçta işte çağımızın vazgeçilmezi kendini sürekli yenileyen bir aygt bu yüzden bizde kendimizi yenilemek durumundayız, sürekli yeni birşeyler öğrenmek zorundasın bu sektörde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
vili
|
![]() kesinlikle dogru bilgi üstüne bilgi eklemen gerekiyoo nedim Allah yardımcın olsun:) bu arada yaş kaç |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
vili
|
![]() istanbul ticaret üni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Hayır bana ait değil :) Bana ait olsa belirtirdim bana ait olmayan yazılarda alıntı ve benzeri gibi şeyleri yazmayı gerek duymuyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
vili
|
![]() düşününce mantıklı aslında :))ya bişi sorcam az önce senin profiline baktımda orda bişi dikkatimi çekti msn adrsin büyük küçük harfler var bildiğim kadarıyla mail adreslerinde büyük harf kullanılmıyo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Kullanılıyorda formalite sadece ister hepsini büyük yap, ister hepsini küçük istersende büyük/küçük, ama oturum açarken nasıl yazarsan yaz oturum açar ve kişi eklersin ![]() |
![]() |
![]() |
|