Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#136 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Öyle uzun seviyorum ki seni ![]() ![]() Ya yaradılışta doğmuşum, ya ölümsüzün biriyim ben ![]() Fazıl Hüsnü Dağlarca ![]() |
|
|
|
#137 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İç'ten bir mutluluk zorluyor nefesimi ![]() ![]() ![]() Zonkluyor mazi, şakaklarımda ![]() ![]() ![]() Hicran süzülüyor gözlerden, Veriyor kendini vuslat'a ![]() ![]() ![]() Yürek haykırıyor, söylemek isteyip de söyleyemediklerini ![]() ![]() ![]() Duymuyor musun, ey adı "can" olan?! |
|
|
|
#138 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....beni almadılar bugün gönlünden içeri bir keder geldi yumruğuyla tam boşluğuma vurdu bilemedi keder boş değildi orası sen vardın, sen ağrıdın bazen yoktun sen vardın, sen yoktun bir vardın bir yoktun söylersem sana derdimi belki sarılır öpersin beni söyleyemeden vurdun bana şimdi duymayacaksın ama söylüyorum Seni Çok Seviyorum ![]() ![]() Ceyhun Yılmaz |
|
|
|
#139 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aslında kimse sevmedi seni, Sevmekten çekindi Oysa ben; Yana yana sevdim seni ![]() ![]() ![]() Bile bile sevdim ![]() ![]() ![]() Aklımdan zorun var gibi, Aklıma silah dayanmışcasına, Mecburmuş gibi, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve başka çarem yokmuşcasınaCan YüceL |
|
|
|
#140 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Mutluyum ![]() ![]() ![]() Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var Huzuruma şaşırmayın! Çünkü yarı yolda duranlardan gitmişliğim var Gelsin hayat bildiği gibi, elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiçbir şey ya da vesair ![]() ![]() ![]() Hani demiş ya şair, Mutluluğu sen de bulan senindir, gerisi misafir ![]() ![]() |
|
|
|
#141 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...." Bir hayli kırıldım, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar, Canıma batan her halin felç gibi indi bedenime, Gözlerimden tut da ciğerime kadar kırgınım! Çisel Onat ![]() |
|
|
|
#142 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....hicretim sanadır! belâ çölünü aştım aştımbimecâl geldim yurduna, toz toprakmesnevi okuyordu kuşlar hatmedip aşkı dilimi düğümledim âmin ![]() ![]() |
|
|
|
#143 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Senden yana olanların da sana karşı olanların da bir değeri yok ; seni anlamadıkça ![]() ![]()
|
|
|
|
#144 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bugün vedalar günü vedaların düğünü gitmek gerekse gideceğim kader aratsada dünümü ![]() ![]()
|
|
|
|
#145 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ve kafam, il olma izni alabilecek kadar kalabalıktı
|
|
|
|
#146 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İnsan;Hayatın Güzelliklerini Dileyen Bir Dilencidir ![]() ![]() Ve Bu Öyle Bir Şeydir Ki Dilencilerin Seçmeye Hakkı Yoktur ![]() !
|
|
|
|
#147 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ağzı olan konuşur ama aklı olanınki dinlenir ![]() ![]() ![]() Yıldız ![]() ![]()
|
|
|
|
#148 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir hayli kırıldım, Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar, Canıma batan her halin felç gibi indi bedenime, Gözlerimden tut da ciğerime kadar kırgınım! |
|
|
|
#149 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Üzerine Alınma ![]() !Gittin Diye Yumruklamadım Duvarları ![]() ![]() Nefs-i Müdafa Sadece ![]() Üzerime Üzerime Geliyorlardı ![]()
|
|
|
|
#150 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İlgisiz biri degilim soru sormayı sevmeyişim bazı dogrularınızı bilmek istemedigimden kaynaklanıyor ![]() ![]()
|
|
|
|