Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
09-04-2008 | #136 |
hayatyolu
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!
09-04-2008 | #137 |
hayatyolu
|
09-04-2008 | #138 |
hayatyolu
|
09-04-2008 | #139 |
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!çok süper yaaaaaaaaa |
09-04-2008 | #140 |
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!hmmmmmmmmmmmm |
11-28-2008 | #141 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!BANA GÖZYAŞI BORCUN VAR ! Adam genç kadına seslendi: - Bana gözyaşı borcun var! Genç kadın sordu: - Nasıl öderim Adam gözlerini kırptı; - Haydi gülümse! Gülümsedi genç kadın Adam, cebinden mendilini çıkarıp, borcunu sildi Ve mendilini özenle katlayıp, yine kalbinin üzerindeki iç cebine koydu Bir demet mor sümbül vardı kadının elinde İkisi de bahar kokuyordu Biri ilkbahar, diğeri güz Adam, seslendi yine; - Bana mutluluk borcun var! Genç kadın, biraz mahcup, biraz şaşkın sordu: -Nasıl ödeyebilirim? Heyecanlandı adam - Haydi yat dizlerime! Genç kadın bir kedi uysallığında, yattı dizlerine usulca Adam, şefkatle saçlarını taramaya başladı kadının Saçları, güneşe ve yağmurlara hasret hiç yaşanmamış baharlara benziyordu Çaresizliğini ördü sırasıra Sonra saçının her teline, mutluluğun çığlıklarını bağladı adam Yetmedi, gizli düğüm attı Ağladı Hava kararmak üzereydi Dışarıda yağmur yağıyordu delice Adam, sürekli borç defterlerini kurcalıyordu Genç kadının gözlerinin içine baktı; - Bana yürek borcun var! Borcunun farkındaydı sanki genç kadın, şaşırmadı - Bu borcumu nasıl ödeyebilirim? Adam kollarını uzattı - Haydi tut ellerimi! Sümbül kokusu sinmiş ellerini uzattı genç kadın Elleri öyle sıcaktı ki, eriyiverdi bütün borcu avuçlarının içinde Genç kadın gitmek üzereydi Adam son kez seslendi; - Bana can borcun var! Kadın irkildi; - Can mı? Sigarasından derin bir nefes çekti adam; - Evet Can borcun var Sensizlik öldürüyor beni! Hoşuna gitti sözler kadının - Peki bu borcumu nasıl tahsil etmeyi düşünüyorsun? Adam, biraz daha yaklaştı; - Yum gözlerini! Hiç tereddüt etmeden yumdu gözlerini Adam da yumdu gözlerini, masumca bir öpücük kondurdu kadının titreyen dudaklarına - Bu ne şimdi yaptığın? diyerek çattı kaslarını kadın Adam, pişmanlıkla, memnunluk arasında gidip geldi Kekeledi; - Hayat öpücüğüydü! Kısa bir sessizliğin ardından bu kez kadın öptü adamı şehvetle Adam, şaşırdı; - Ya senin bu yaptığın neydi? Genç kadın kapıya yöneldi; - Veda öpücüğü! Kalan borçlarına karşılık, yürek dolusu çaresizlik ve bir de mor sümbüllerini masanın üzerine rehin bırakıp gitti genç kadın Adam koştu peşinden sümbülleri geri verdi kadına - Ne olur iyi bak umut çiçeklerime, solmasınlar Genç kadın sümbülleri aldı: - Merak etme, gün aşırı sularım çiçeklerini! Adam sevindi: - Güneşe, suya gerek yok Gülümse yeter! Kadın gözden kaybolurken haykırdı adam, - Umutlarımı kefil yaptım Unutma, bana aşk borçlusun! Haykırışı yağmura karıştı Kadın, yağmuru hissetmeyen kalabalığa
05-26-2009 | #142 |
yesimciwciw
|
***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin***göç olur yol alırım ve sana kanarım zaman zaman seni kapatırım ruhuma içimde bir sancı gitme daha doğmadık bile
05-26-2009 | #143 |
yesimciwciw
|
Cevap : ***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin***Gözlerimi kapattim, hayalin karsimda Kulagimda o sesin: beni seviyormusun? Ah nasil anlatirim bunu senin karsinda Bulamadim yolunu, itirafim sarkimda Dokunmak istedim sana Kirlenmis ruhumla Kiyamadim ah be gülüm o tertermiz duyguna Sevgilim, kahreden itirafim sarkimda Baska tende aradim seni, gülüm Sevistim, agladim, içim dügüm dügüm Ihanetim hem sana hem bana, gülüm Ne yaptim (ah) kahretsin üzgünüm |
Cevap : ***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin*** |
05-26-2009 | #144 |
yesimciwciw
|
Cevap : ***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin***Kıyamete kadar Kapattım kalbimi Azar coşar deli gönül Bu gözler ah neler görür Hasret bana göre değil |
05-26-2009 | #145 |
yesimciwciw
|
Cevap : ***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin***hasretler ayrılıkla başlar yanar yürek sessizce ağlar bütün anılar canlanıverir sanki gitmemişler gibi yolu gözlenen giden sevgili geri gelecekmiş gibi |
05-26-2009 | #146 |
yesimciwciw
|
Cevap : ***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin***Önümde bir karanlık yol Benimle yürür müsün Zemini meçhul bi yol Yanımda yürür müsün Gönlümün aşk parçası Kalbimi dinler misin İlahi bir aşktır bu Şakayla karışmasın Benim derdim seninle Kal yanımda hep böyle Benim derdim seninle Sorma sorma Hiç bir kimse anlamaz beni senin gibi Hiç bir kimse inanmaz bana senin gibi Hiç bir kimse karışmaz kana senin gibi Ruhumun ta dibinde Raks eder senin sesin Vurgun yemiş gönlüme Ne eylesen nafile |
05-26-2009 | #147 |
yesimciwciw
|
Cevap : ***Bir Çığlık Kanıyor Demedim En Derininde Yüreğimin***Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde Uyansak da yokuz yerimizde Bir düşündük bin ah işittik
Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde Uyansak da yokuz yerimizde Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Çok güvenli değil ama Düşmemek için tutun bana Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde Uyansak da yokuz yerimizde Akıllanıyor akıllanıyor fikrim Akıllanıyor akıllanıyor zihnim Akıllanıyor akıllanıyor fikrim Akıllanıyor az kıllanıyor zihnim |
05-26-2009 | #148 |
yesimciwciw
|
06-27-2009 | #149 |
rock_alltime
|
07-05-2009 | #150 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Bitmeyen yangınlardan Artakalanları Toplamakla geçiyordu Zaman acıtmadan İncitmeden işliyordu içine Her saniyede Bitmeyecek Yeni bir motifin ilk noktasını Unutmaya fırsat Bırakmayacak kadar Ağır ağır Boğazına her Ağırlık çöktüğünde Yutkunamazken Tamam diyordu Ben suçluyum Sıkmayın ne olur Ağlamayacağım bir daha Evet suçluydu Yapmadığı her şey için Tercih ettiği Hayatlar birer birer Kayarken Ya da umut gibi Avucundan uçarken Suçluydu elbette Sevgiyi fazla fazla verirken Olsun du ama Bazen gizliden Ağlasa da her şeye rağmen İyiyim Diyebiliyordu Şu küller de olmasa Acaba bu yavaş işleyen zaman Başka türlü de yaşanır mıydı Bilemiyordu |
|