Chavin Pırlantalı Yusufçuk Gümüş Kolye ve Seni Seviyorum Çünkü Aşk Mesajları 365 adet |
09-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Chavin Pırlantalı Yusufçuk Gümüş Kolye ve Seni Seviyorum Çünkü Aşk Mesajları 365 adetChavin Pırlantalı Yusufçuk Gümüş Kolye ve Seni Seviyorum Çünkü Aşk Mesajları 365 adet Chavin Pırlantalı Gümüş Yusufçuk Kolye Gümüş ve pırlantanın eşsiz uyumu Ürünümüz orjinal bir Chavın dir Model : Kalp Kolye Cins / Type : Gümüş / Silver (925 ) , Sarı kısım Altın Kaplamadır Taşlar / Stones : Pırlanta / Diamond Pırlanta Ağırlığı / Stone weight : 0,02 crt Toplam Ağırlık / Total Weight : 3,3 gr ( Gümüş Zincir Dahil ) Seni seviyorum çünkü ( 365 adet ) özel mesajı bu kavanozun içine koydum Özellikler ; 365 adet parlak kırmızı katlanabilir kalp şeklinde mesaj kartonları , mesaj kartonlarının bir tarafında "Seni seviyorum çünkü ; " diğer tarafında ise açıklaması mevcuttur Kavanoz 17 cm yüksekliğinde 11,5cm çapındadır Kavanoz ayrıca "Seni seviyorum" ve kalp kurdele ile bağlanmıştır ve kavanozun üzerinde minik kalpler yapıştırılmıştırKavanozun dış ambalajı ise gene kalplerle süslü çok özel bir kutuda gönderilecektir Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 04092012 129,80 TL |
|