Bir Varmış bir yokmuş bizim sevdamız... |
05-03-2007 | #1 |
ShEKeRKiZ
|
Bir Varmış bir yokmuş bizim sevdamız...Gönül masallarına koyulmuştuk seninle birlikte Bir varmış bir yokmuş bizim sevdamız Aşkı biz çizmiştik renkli kalemlerle Hiç bir aşk seslenmez olmuştu sevgiliye biz varken Hiç bir sevda sönmeyecekti aşk şarkılarında Bizim sevdamız ayakta tutacaktı bütün umutsuz aşkları Sen konuşurken bütün dünya susuyordu Gözlerimdeki gülüşün hiç gitmeyecekti Arkamdan sevgi haykırışların geliyordu Evet ben gitsemde kalan taraf oluyordum hep Kavuşamadığımız anları ağlıyordu gözlerim İnanmadığım bütün masalları yaşıyordum oysa Sen olmasanda hep koşuyordum adını verdiğim o sokaklarda Sen benim güvenmek istediğim tek tutunuşumdun İnadım olmuştun hayata karşı, direnişim olmuştun Sabahları gönlüme doğan Bir sen vardın bir de güneş Arkamı her dönüşümde seslenişin gelirdi peşimden « seni seviyorum » diye yazardın ayrılığın boş duvarlarına Dünya siyah beyaz olurdu eski türk filimleri gibi Aşkı bir sen oynardın böylesine güzel, birde ben Bana yazdığın o öyküden çekip giderken Yüklemiştin ayrılığın sorumluluğunu yorgun kollarıma Oysaki sen çoktan gitmiştin bizim masalımızdan, Tek başıma verdiğim aşk mücadelesine yenik düşerken Beni bırakmıştın sen o kanlı gecelere Seni haykırıyordum halbuki bütün dünyaya Dönüpte bakan herkes sen değildin Hiç bir teselli getirememişti seni bana Ellerini beklerken uçurumun kenarında Dalgalara savurmuştu beni hançerli sözlerin Son adımın yüreğimi ezip giderken Dönmeyişini izlemiştim buğulu gecelerde Artık Zamanı da gelmişti zaten Bende terk ediyordum sevdiğim « bizim » masalımızı Döndüğünde ben olmayacaktım Sana çırpınan Yüreğimi bırakmıştım hatıralarda Vaadettiğin o güzel yarınların arasında Sen benim masalımdın inatla bitiremediğim Koyduğum her noktayı siliyordunya hani arkamdan Masalımızın sonunuda yazmıştın oysa baştan, Gözlerin kapalı yürürken tehlikeli diyarlarda Ben hep ağlayan taraftım göz bebeğim Giderken sana göz yaşlarımıda bırakıcaktım Arkamdan bize ağla diye Farkındamısın masalın başınıda sonunuda yazan sendin Bana verdiğin aşk rolünü elimden alanda sen Canımı yakan duygunun adını sen koydum Artık bende terkediyordum bu sevda öyküsünü Dönmeyen taraf olacaktım, duymayan taraf Gözlerim kör olacaktı bütün çırpınışlarına Giderken sana göz yaşlarımıda bıraktım işte Arkamdan bu kezde sen bize ağla diye |
|