Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Spor & Outdoor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
500, edge, garmin

Garmin Edge 500

Eski 09-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garmin Edge 500

Garmin Edge 500

GPS alıcılı hafif Garmin Edge 500 ile bisiklet sürüş performansınızı arttırın

Yüksek hassasiyetli GPS alıcısına sahip Edge 500 ile iz kaydı, hız, konum ve yükseklik gibi bilgileri görebilirsiniz Kalp atış monütörü ve hız / ritim sensörü özelliği ile bilgilerinizi analiz eder

Antremanlarınızı uyarlayın
Edge 500'ü ister kolunuzda ister bisiklet tutacağı ile bisikletinizle kolayca kullanın
Siz sadece cihazınızı çalıştırın ve GPS alıcısının sizi doğru konumlandırmasını sağlayın

İhtiyacınız olan veriyi elde edin
Sürüşünüz sırasında Edge 500, hızınızı, mesafenizi, sürenizi, yaktığınız kaloriyi, yüksekliğinizi, tırmanışınızı ve inişinizi ölçer ve daha sonra da görebilmeniz içi kayıt eder Ekstra daha hassas tırmanış ve iniş verisi için Edge 500 barometrik altimetreye sahiptir

Tüm Edge 500 versiyonları ANT yazılımıyla uyumludur Bu yazılım ile antremanlarınız hakkında değerli verilere ulaşarak daha verimli çalışabilirsiniz Bazı versiyonları ile aynı zamanda kalp atış monitörü ve hız/ritim sensörü gibi özelliklere sahiptir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 03092012
799,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com