Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
150mbps, 5dbi, adaptör, antenli, kablosuz, kazançlı, tlwn7200nd, tplink, usb, yüksek

Tp-Link TL-WN7200ND 150Mbps 5dBi Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

150Mbps Yüksek Güçlü Kablosuz USB Adapter
TL-WN7200ND
  • Yüksek güç ve alıcı hassasiyeti ultra geniş iletim mesafesi sağlar
    150Mbps iletim hızı 11g ürünlere göre daha üstün performans sağlar
    QSS düğmesine biee kez basarak kolayca şifre güvenlikli kablosuz ağ kurulumu
    Esnek konumlandırma için 15 metre USB uzatma kablosu
    Windows 2000 / XP / Vista / 7 desteği
Bu Ürün Ne Yapar?

TP-LINK TL-WN7200ND 150Mbps Yüksek Güçlü Kablosuz adaptörü kullanıcılara Pc veya laptoplarının kablosuz performansını arttırmasına olanak veren, iletim çıkış gücü 500 mw olması dolayısıyla alışılagelmiş adaptörlerden 8 kata kadar daha fazla mesafe sağlayabilen bir cihazdır TL-WN7200ND'in en öne çıkan özelliği ise güçlü sinyal penetrasyon özelliği ile sinyal kayıplarını azaltarak duvarlar, tavan gibi engellerden geçen sinyalin bile sürekliliğini sağlayabilmesidir
Güçlü Penetrasyon için Yüksek Çıkış Gücü

500 mw iletim gücüne sahip Tl-WN7200ND bu sayede alışılagelen adaptörlerden 8 kata kadar daha fazla mesafe sağlayabilen bir cihazdır TL-WN7200ND'in en öne çıkan özelliği ise güçlü sinyal penetrasyon özelliği ile engellerin ardında bile sinyal kararlılığı sağlayarak yüksek performans ile internet erişiminizi temin etmesidir

Sürekli Sinyal için Yüksek Hassasiyet

TL-WN7200ND alıcı olarak yüksek hassasiyeti sayesinde kablosuz sinyal kaynağı cihazdan uzaklaşılsa da aynı sinyal kalitesini sürdürmeye devam etmektedir Artık laptopunuz elinizde köşe bucak sinyal yakalamak için dolaşamanıza gerek kalmayacak
5 dBi Harici Çıkarılabilir Anten

TL-WN7200ND çeşitli çalışma ortamlarına uyum sağlayacak şekilde çevrilebilen harici anteni ile dahili antenli cihazlardan daha yüksek performans göstermektedir Çıkarılabilir anteni sayesinde farklı uygulamalar için tercih edeceğiniz diğer antenler ile mevcut anteni değiştirme imkanı da bulunmaktadır

Tek Düğme ile Güvenli Ağ

TL-WN7200ND'de WPA2 şifrelemeli bir kablosuz ağı kolayca kurabilmenizi sağlayan WI-FI Protected Setup™ (WPS) uyumlu QSS düğmesi bulunmaktadır Bu kurulum normal güvenli kablosuz ağ kurulumundan hızlı olmakla kalmayıp kablosuz ağ şifrenizi hatırlamanız gerekmeyeceği için de daha zahmetsizce ayarlarınızı tamamlamanızı sağlamaktadır
Masaüstü Dizaynı & 15m USB Uzatma Kablosu

Şık dış görünümü ve masaüstü dizaynı çeşitli çalışma ortamlarında konumlandırma için idealdir Cihazı koyacağınız nokta konusunda esneklik sağlamak üzere 15 metrelik USB uzatma kablosu da mevcuttur
Kolay Kurulum

Kolay Kurulum Yardımcısını içeren bir CD ile gelen cihazda sihirbaz size adım adım kurulumda, hatta kablosuz ağ ayarları ve güvenlik tanımları aşamalarında dahi özellikle deneyimsiz kullanıcılar için son derece faydalı olacak şekilde yol gösterecektir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kablosuz Bağlantı Hızı : 150 Mbps
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
23,50 USD + KDV
51,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com