Suskun Yüreğime Sessiz Kelimeler Dökülür Şiiri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Suskun Yüreğime Sessiz Kelimeler Dökülür ŞiiriSuskun Yüreğime Sessiz Kelimeler Dökülür Şimdi Suskun Yüreğime Sessiz Kelimeler Dökülür Suskun yüreğime sessiz kelimeler dökülür şimdi Dost olur bana yalnızlığım Ağlayan gözlerime ışıklar vurur şimdi Hayali yansır pencerelerime sonsuzluğun Ve bir umut olsun isterim düşen her yağmur tanesi Suskun yüreğim olsun çığlığın ifadesi Aslinda susmanında bir dili vardı dinlemesini bilenlere Bir yalnızlığı, bir sevdayı belkide bir acıyı anlatırdı suskunluğum Yalancı kelimeler arasında kendine ayrı bir yer buldu suskunluğum Ve sakladığı sonsuz manaları gözlere yükledi sonsuzluğum Ve bir acı oldu yüreğimde Onsuzluğum Yasandı hep SON lu sevdalar Sonrasına ise atıldı anlamsız noktalar Íçim üşüyor simdi "SON" larin soğuk diyarında Yüreğim dayanamıyor ayrılık yıllarına Suskunluğum taşıyor umutlarımı vuslat yollarına Bir ses olmak istiyorum ama duyulmuyor sahte sözler arasında ve yine bana kalıyor yalnızlığım ve suskunluğum Simdi bir yaprak tanesinde taşınır benliğim Gözyaslarımı yüklenir bulutlar Umulmaz ve unutulmazları yaşarken yüreğim, çarpar gözlerime kıyısız dalgalar Ve görülür denizlerden gönüllere bir sevda akışı Anlatır aslında her seyi bir aşığın bakışı Neler yasanır gönüllerinde ve ne dünyalar saklıdır o suskun yüreklerinde Eğer aşığa onun gibi bakarsan görürsün parlayan ışığı gözlerinde Bir gecede yıldızların ışıltısında yakamoz olurda yeşerir umutlar Haber getirir bugünlere yarınlar Hasrete ait bir söz olur gözden damlayan yaşlar Ve erir gözden damlayan yaşla taşlar Susar kalır diller ve aşığı yalnız aşık anlar Bilirmisiniz suskunluk coğu kez ardında yılları saklar Yaşanmışlığın verdiği sessizliktir suskunluk Ölümün gözlerde yansımasıdır Kimbilir belkide ölüm sessizliğinin son provasıdır suskunluk Yaşamlar sunuldu insanlara Ama öldürdü onlar yaşamlarını ve ne acıdır ki yaşadıklarını sandılar Sözler sunuldu dillerine Ama yalanlara sarıldılar ve de başardıklarını sandılar Sevdalar sunulur hislerine Ama onlar kilit vururlar gönüllerine Íste bu gönüllere cevaptir suskunlugum Hani yürekler kanatıldı hep Acıtıldı ve küstürüldü sevdalar Umutla bakan bakişlara savruldu yalan dünyalar Yollarımıza kondu hep dikenler Sevdamızdan korktular yüreklerini hazmedemeyenler Ama yinede umutluyuz hep ve umutlu kalacağız Onların dünyası "SON" lu olsada biz SONSUZ luklara bakacağız Bulutların göbeğinde ateşli gönüllere yağacağız Bir gül olup aşıklar yanında açacağız Íste budur beni umuda iten bundandır yolculuğum Acılara inat bir çığlıktır benim suskunluğum ve sorgunun ötesinde sorulmusluğun ifadesinde bir cevaptır suskunluğum Susuyorsam anla gözlerimde saklıdır sonsuzluğum Dinle beni yüreğim ve gömül suskunluğa Sadece izin kalsın, seni bulmak isteyen aşığa |
|