Eğlenceli Ve Komik Şiirler |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğlenceli Ve Komik ŞiirlerEğlenceli Şiirler Eğlence Şiirleri BUYRUN Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Önce bir yumruk hissediyorum hafiften Ardından tekmeler geliyor kafama Uçuyorum havalarda Uzaklarda, çok uzaklarda Annemin hiç durmayan çığlıkları Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Bu dönem sınıfı geçeceğim derken Geliyor sürü sürü kırıklar Ahlar çekiyorum odamda Gözümün önüne geliyor müdürün bakışları Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Seri eller dolaşıyor suratımda Cıvıl cıvıl kardeşlerim odada Hepsi almış takdiri teşekkürü Sırıtıyorum acı acı Babamı dinliyorum gözlerim kapalı -------------------------------------- BENİM GÜZEL VİŞNELİM Sevdim seni birkere Kırdın beni bin kere Bendeki kalp değil şişe Doldur sevgini içine Okumazsan şiirimi Kırarım ben o şişeyi Seni nekadar sevdiğimi Bilemezsinki vişneli Sende meyve suyu yaparım Tüm millete satarım Saçılan o sevgiyi Denizlere bırakırım ---------------------------------------- KİMYADA AŞK Çarpıyor kalbim hızla Belki de kükürt gazla Seviyorum seni ben Sülfürik asitten fazla Sana olan aşkımda Reaksiyon var benim Gerekirse uğrunda Elektron veririm Sende istersen eğer İyonik bağ kurarız Olumsuz aşkımızı Atomlarla noktalarız ----------------------------------------- CEMİLEM Saçları mısır püskülü gibi Gözleri sucuklu yumurta gibi Ağladımı anasını kaybetmiş sıpa gibi Böğürürsün Cemilem Hatırlarmısın kuru pilav günlerini Tuvalete girdin mi başlardı bir senfoni Vücudun tam bir koni Mozart gibisin Cemilem Ayağın çöp bidonu gibi Ağzın Amerikan tuvaleti Göbeğin Çin seddi Birleşmiş milletler gibisin Cemilem Arabası yepyeni Bindimi iner tekerleri Geç artık birinci vitesi 5 kişiliksin Cemilem Unuttun mu sumak soğan yiyişimi Unuttun mu toynaklarını silişimi Unuttun mu burnuna soktuğum elimi Balık hafızalısın Cemilem Geri zekalısın Cemilem |
|