Sevgiliye İyi Geceler Şiirleri 2012 |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiliye İyi Geceler Şiirleri 2012İyi Geceler Şiirleri İyi Geceler Şiirleri kısa İyi Geceler Sevgilim sen uyu bana bırakarak sessizliği suretinin kahrına yaş döksün gözlerim sen uyu düşlerinle sarmaş uykusuzluğun yürüyüşleriyle pullansın kirpiklerim sen uyu ben aşkı çekerim ben aşkı sererim senden bir sofracık da kahır içerim çatlayıncaya kadar kalbim budur ey sevgili aşk dediğin iyi geceler sevgilim ***** geceleri için rahatlıyla uyu korkma ben daha ölmedim geceleri dizeler dile gelir saçların için acar karanfiller geceleri huzurlu uyu ateşböceklerini pencerene bırakan benim geceleri ayrılığın pencesinde vuslat üzülme,de ki kısmet ***** iyi geceler ruhum tatlı uykular umudum bu can seni çok seviyor rüyada buluşalım mutluluğum ***** İYİ GECELER Ben gidiyorum Yokluğum da,olmayan yanımla konuşur,dertleşirsin Yokluğumla Göğsüne yasla başını yokluğumun Sor ne istersen ona Nasılsa anlatacaktır nesi varsa sana O yanım sana ait olsun;sende kalsın Islak dudaklarınla masallar anlatırsın ona Gözyaşlarınız karanlığınızı sarsın Gerçi sen ağlamaktan pekte anlamazsın ama Ben de çok ağlarım dersin belki senin olan yanıma İşte gidiyorum Gecenin siyahını bağrımın andına alıp, Olmayan yanımı hülyana,rüyana katıp, Gidiyorum Unutma! Seni çok seviyorum |
|