Beklentiyle İlgili Şiirler |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beklentiyle İlgili ŞiirlerBeklenti ile İlgili Şiirler Beklenti şiirleri Beklenti sensizlik sırtımda kara saplı bıçak hasretin içimde dipsiz bir kuyu bekliyorum bu gidişin sonu ne olacak yüreğim kusursuz sevdalar yoksulu hazana demir attım esaretindeyim dönmeyecek sevgilin ümidindeyim belki bahar gelir diye güzün bıraktığın yanlız kaldırımların eşiğindeyim öyle içime işlemiş vuslatın hasretime hasret ekledi gidişin içime oturdu bir daha görmeyişim Tree_wolume Beklenti Sabahin getirdiklerini beklerken yüregim, Gözlerim birşeyleri görme telaşindayken Ellerim bana verilen hediyeyi anlamak, Yaşlarimsa sana akmak için sabirsizlanirken Beynim hala seni tartişirken kalbimle, Seni bekliyorum Karaçavuş daglarindan geleceksin diye Beklenti Beklentilerimin boş çıktığı Bir günüm daha geçti böyle Bakma çoğul kullandığıma Tek beklentim sensin her gün ve her gece Gerçi atalarımız öğüt vermiş Boş yere ağlama diye gidene Ama bir şeyi söylemeyi unutmuşlar Nasıl söz geçireceğimi yüreğime Beklentilerimin boş çıkacağı Bir gün daha yaklaşıyor limana İnsanlar beklentisiz ne yapardı Bir sor beklentisi olmayana İnatla bekleyeceğimi Gelmese de onu yine seveceğimi Ne olur birileri anlatsın Anlatsın artık Melisama |
|