Çiçeklerin Anlamları |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çiçeklerin AnlamlarıHangi Çiçek Ne Anlama Gelir Çiçekler Hangi Anlamlara Gelir Bu güzel çiçeklerin hangi çiçeğin ne anlama geldiği aşağıda listelenmiştir Akasya (Pembe veya kırmızı): Seni beğeniyorum Akasya (Beyaz): Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşça Akasya (Sarı): Platonik aşk Ananas: Sen kusursuz birisin Ardıç: Seni koruyacağım Ayçiçeği: Sana tapıyorum Açelya (Hint): Gerçek şu ki, her şey bitti Badem: Aşkımızın sürmesini ümit ediyorum Çan: Aşkımıza sadakatle bağlıyım Çingülü: Zarif ve çok güzelsin Çuha: Çok güzelsin Elma: İtiraf etmem gerekirse, seni görünce şeytana uyasım geliyor, ya senin Erik: Sözüme sadık kalacağım Fındık: Barışmak istiyorum Fulya: Sevgilim geri dön Gardenya: Gerçek aşkımsın Gelin El Çiçeği: Mutlu olabiliriz Glayör(Beyaz): Dostluk Glayör(Kırmızı): İstek Glayör(Pembe): Zerafet Glayör(Sarı): Kıskançlık Glayör(Mor): İnanç Gül (Beyaz): Masumluk Gül (Pembe): Arkadaşımsın Gül (Kırmızı): Seni seviyorum Gül goncası (Kırmızı): Genç ve güzelsin Hanımeli: Sana olan bağlılığım sonsuza kadar sürecek Hercai Menekşe: Beynimi işgal ediyorsun, ama ben bu durumdan şikayetçi değilim İspanyol Yasemini: Bence sen çok seksi, şehvetlisin Kaktüs: Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız Kamelya: Kusursuz bir aşıksın Karanfil (koyu kırmızı): Kalbimi kırdın Karanfil (pembe): Seni unutmayacağım Karanfil (Kırçıllı): Üzgünüm, ama bitmek zorunda Karanfil (Sarı): Beni hayal kırıklığına uğrattın Krizantem (Beyaz): Bana gerçeği söyle Lale (Kırmızı): Aşkımı itiraf etmek istiyorum Lale (Alacalı): Gözlerin çok güzel Leylak (Mor): Sana ilk görüşte aşık oldum Lilyum: Güven Menekşe (Mavi): Sana sadık kalacağım Menekşe (Mor): Düşüncelerimi zapt ettin Melekotu: İlham kaynağımsın Mimoza: Fazla alıngansın Nane: Sana karşı içimde sıcak hisler besliyorum Orkide: Aşkım, sen çok özelsin Öksekotu: Sorunların üstesinden geleceğim Papatya (Bahçe): Fikirlerini paylaşıyorum Pelesenk: Aşkım daha fazla bekletme Petunya: Umudunu yitirme Portakal: Ben de seni seviyorum Sardunya: İçin rahat olsun, her zaman yanındayım Sarmaşık: Aşkıma sadığım Sedir Yaprağı: Senin için yaşıyorum Süsen Çiçeği: Sana bir haberim var Şeftali: Seninim Yasemin: Güzel ve çekicisin Yenibahar: Acını paylaşıyorum Zambak: Seni neşeli buluyorum Zeytin: Barışalım |
|