|
|
Konu Araçları |
alanında, çalışan, eğitim, kuruluşları, sivil, toplum |
Eğitim Alanında Çalışan Sivil Toplum Kuruluşları |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Alanında Çalışan Sivil Toplum KuruluşlarıSivil Toplum Kuruluşları Eğitim Alanında Eğitim Alanında Çalışan Sivil Toplum Kuruluşları Türkiyede Eğitim Alanında Hizmet Veren Sivil Toplum Kuruluşları Şöyledir *Anne Çocuk Eğitim Vakfı *Ege Çağdaş Eğitim Vakfı * Eğitim Sen * İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı *Anne Çocuk Eğitim Vakfı *Akçadağ-Elbistan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı *Asım Kocabıyık Kültür ve Eğitim Vakfı *Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı *Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı * BETAV – Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı * Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı * Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı *Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı *Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı * ÇEV – Çağdaş Eğitim Vakfı * DENBİR – Denizlililer Birliği Eğitim ve KültürVakfı * DTEV – Dünya Türkmenleri Eğitim Vakfı *EÇEV – Ege Çağdaş Eğitim Vakfı *Eskişehir Öğretim ve Eğitim Vakfı *GAYE – Gümüşhaneli Araştırma, Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı *Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı * İstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı * İstanbul Marmara Eğitim Vakfı *İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı *Rumeli Eğitim Vakfı * TEV – Türk Eğitim Vakfı |
|