Sabri Geyikleri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabri GeyikleriSabri Sarıoğlu geyikleri Galatasaray'ın Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ikinci gole imza atan Sabri Sarıoğlu, uzun bir aradan sonra golle buluştu Sabri'nin kaydettiği gol sonrasında sosyal paylaşım sitesi twitter'da ilginç yorumlar yazıldı İşte onlardan örnekler @EmreCulhaa Çabuk 5 dkka içinde herkes kelimeyi şaadet getirsin kıyamet was here D gölün adı Sabri Sarıoğlu @bensallayanadam Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz Sabri Sarıoğlu @MerveFB10 Sabri Sarıoğlu ile 1 Nisan'a şimdiden girdik Şaka Gibi ! @Hidrojan 1 nisan kendini erken hissettiriyor Türk Telekom Arena'dan Sabri Sarıoğlu'nun gol attığı haberi geldi @mertkeremdmrcn Sabri Sarıoğlu bu gol ile seneye takımda olmayı garantiledi Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim : ))) @_mersin_ Dağlara Taşlara SABRİ SARIOĞLU GOL attı @Erdemmdgn Sabri Sarıoğlu'da gol attığına göre dünyanın sonu gelmiş demektir , ben ölmeye gidiyorum , sizleri tanımak güzeldi @yekekisii "Gol atarım dedim dedim inanmadınız,bak noldu şimdi?" Sabri Sarıoğlu @a_aydodu Close Sabri Sarıoğlu taraftarlardan sonra oğlunu da korkuttu @FiratDemirag Allah-u Ekber, Sabri Sarıoğlu gol attı o0 @buraktasci Bugün Türk futbol tarihinde bir dönüm noktasıdır Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi @twitozof Mayalar haklı çıklı 2012 dünyanın sonu, Sabri Sarıoğlu gol attı @naneliprezervat ben aslında pas atmak istemiştim -Sabri Sarıoğlu @twitozof Mayalar haklı çıklı 2012 dünyanın sonu, Sabri Sarıoğlu gol attı @Doru1907 Sabri Sarıoğlu bile gol attıysa siz bu sınavı hayli hayli geçersiniz! @CantekinBaysal TFF'den açıklama: "Sabri Sarıoğlu'nun şutu kaleyi bulup gol olduğuna göre Galatasarayı daha fazla yormadan hükmen şampiyon sayıyoruz" @erdwm Sabri sarıoğlu Attığı golün şaka olduğunu yarın acıklayacakmış |
|