Özge Fışkın Söyle Şarkı Sözleri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özge Fışkın Söyle Şarkı SözleriÖzge Fışkın Söyle Özge Fışkın Söyle Şarkı Sözleri O gülüşün altında kim bilir neler saklı Sözlerin bi harika şimdilik altın kaplı Her şey ne hoş ne güzel çiçekler kelebekler Eğer gerçek değilsen hepsi birden ölecekler Söyle söyle gerçek misin? Yoksa yalan mı? Söyle söyle cesur musun? Yoksa bir korkak mı? Söyle söyle giden misin? Yoksa kalan mı? Söyle söyle benim misin? Sana inansam mı? Söyle… İnansam mı? Söyle… Bi penceren var mıdır yaklaşıp biraz baksam Sevmeyi bilir misin anılarına bi göz atsam Yıldızları unuttum her şey saklı gözlerinde Onlara çoktan kandım yüzüyorum denizinde Söyle söyle gerçek misin? Yoksa yalan mı? Söyle söyle cesur musun? Yoksa bir korkak mı? Söyle söyle giden misin? Yoksa kalan mı? Söyle söyle benim misin? Sana inansam mı? Söyle… İnansam mı? Söyle… Söyle… Söyle Söyle söyle gerçek misin? Yoksa yalan mı? Söyle söyle cesur musun? Yoksa bir korkak mı? Söyle söyle giden misin? Yoksa kalan mı? Söyle söyle benim misin? Sana inansam mı? Söyle… İnansam mı? Söyle… Ahh inansam mı? Söz: Özge Fışkın Müzik: Demir Demirkan - Universal Müzik Taksim Edisyon |
|