Polisler Akıllı Sınıflarda Eğitilecek |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Polisler Akıllı Sınıflarda EğitilecekPolislere Akıllı Sınıflarla Uzaktan Eğitim İmkanı, Polisler Artık Akıllı Sınıflarda Eğitilecek Polislere Tek Merkezden Eğitim; Emniyet Genel Müdürlüğü polislerin eğitiminde akıllı sınıf uygulamasını devreye soktuAkıllı sınıflar sayesinde polisler merkez şehirlere gitmeden bulundukları şehirde eğitim alıp sınavlara girebilecekYeni uygulamayla eğitim tek bir merkezden verilecek 6 farklı ildeki sınıflarda da eğitim aynı anda takip edilecekBöylece 2 bin polisin eğitimi eş zamanlı yapılabilecekSınıfların en önemli özelliklerinden biri de lazerli silahla eğitimPolisler, kendi tabancılarına takılan bir aparat sayesinde, gerçek ortamdaymış gibi olayın içine giriyor, atış talimi yapıyorBu akıllı sistem, atışların hemen ardından, nasıl bir performans sergilendiğini de otomatik raporlamayla gösterebiliyorEğitimler sistem sayesinde kaydedilip daha sonra tekrar izlenebilecekSistemin ilk denemesini İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptı Kaynak |
|