![]() |
Seni Seviyorum Güzel Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Güzel SözleriSeni Seviyorum Mesajları Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum" derken asla yalan söylemedim, Yalan söylerkende asla "Seni Seviyorum" demedim ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() Son zamanlarda kalbime söz geçiremiyorum ![]() ![]() Seni sevdiğim kadar parayı sevseydim milyarder, Sana taptığım kadar Allah'a tapsaydım peygamber olurdum ![]() ![]() Hani kardelen göğe aşık olurda kafasını çıkarır ya zemheri ayazında ![]() ![]() ![]() ![]() Ne seni unutmak için bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayanacak bir kalbim var ![]() Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır ![]() ![]() ![]() Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı ![]() ![]() ![]() Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim ![]() Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır ![]() Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen ![]() ![]() İçim o kadar senle doldu ki ![]() ![]() ![]() Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini ![]() ![]() ![]() Eğilip gözlerime baktım: seni seyredebilirmiyim dedim usulcacık ![]() ![]() "Evet" dedin belli belirsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır ![]() ![]() Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman ![]() ![]() ![]() Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde ![]() ![]() ![]() Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ![]() Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken ![]() ![]() ![]() Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek ![]() ![]() Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara ![]() ![]() Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ![]() Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir ![]() ![]() Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı ![]() Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin ![]() Sen dünyaya sürgün bir meleksin ![]() ![]() Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var ![]() Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan ![]() ![]() ![]() Ay yıldıza mutluluk fısıldarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen ![]() Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim ![]() Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye ![]() ![]() ![]() ![]() Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu ![]() ![]() ![]() Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir ![]() ![]() Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha çok seviyor ![]() ![]() ![]() Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin ![]() Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir ![]() Ağlamak istiyorsanız sakın yapma ![]() ![]() ![]() Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|