Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Eski 08-31-2012   #1
karamela

Eğєʀ sєνʍє∂ɨğɨи ќɨşɨℓєʀɨи γüüиє вɑќʍɑќ ʀµи∂ɑγsɑи νє ɨsтєsєи∂є ќɑçɑʍıγʀsɑи; "Güℓüʍsєγєʀєќ ɑğℓɑʍɑγı öğʀєиɨγʀsµи ∂єʍєќтɨʀ"

Gєяι∂є вıяαктıкℓαяıм нєѕαρ ѕσямαуα кαℓкмαѕıη 'Fαякıηız∂α σℓ∂υğυм ιçιη ναяσℓ∂υηυz, Vαzgєçтιğιм ιçιη αятıк уσкѕυηυz'

Bιяιѕι вαηα 'Nє уαρıуσяѕυη' ∂ιуιη¢є, кıѕıк вιя ѕєѕℓє 'Hιç' ∂ιуσяυм Kιмѕє αηℓαмıуσя; H'αуαтıη İ'çιη∂єη Ç'ıкαмıуσяυм

∂üzєη вυ: Kα∂ıη αğℓαя, єякєк вαкαя Kα∂ıη ∂υуαя, єякєк ∂υумαz Kα∂ıη ѕσяαя, єякєк ѕυѕαя Kα∂ıη gι∂єя, єякєк ιçєя

"Yαℓηız¢α уαğмυя уαğ∂ığıη∂α ѕєνιуσяυм вυ şєняιη ιηѕαηℓαяıηı; Hєякєѕιη уüzü ıѕℓαк, вαşℓαяı єğιк, нєякєѕ вєηιм нєρ σℓ∂υğυм gιвι"

Düşüηмє∂єη кσηυşмαηıη ¢єzαѕı кσηυşтυктαη ѕσηяα ∂üşüηмєує мαнкυм σℓмαктıя

Eη çσк нαуяαη σℓ∂υğυм ιηѕαηℓαя, ιуι кσηυşαвιℓєη ιηѕαηℓαя∂ı Şιм∂ιуѕє, ιуι кσηυşαвιℓєη νє ƒαкαт ѕυѕмαуı∂α вιℓєη ιηѕαηℓαяα нαуяαηıм

Sαηα Dαιя BιяşєуLєя Yαzмαк İѕтє∂ιм, İℓнαм BєкLє∂ιм GєLмє∂ι GöηLüмє Tєк KєLιмє İη мє∂ι ZσяLα∂ıм Kєη∂ιмι, YσкLα∂ıм Zιнηιмι Bαηα мıѕıη Dємє∂ι! “Sєνgι” Dє∂ιм, Dєναмıηı Gєтιяємє∂ιм“Hαѕяєт” Dє∂ιм, Çσк SıкıL∂ıм, Bσş Vєя∂ιм Dυя∂υм, Kαραттıм GözLєяιмι Sιтєм Eттιм GöηLüмє “Bυ Kα∂αя мı?” Dє∂ιм GöηLüм DιLє GєL∂ι ''ZσяLαмα” Dє∂ι “Bєηι ZσяLαмα” Sözüη Bιттιğι Yєя∂єуιм"

Bαzєη ιηѕαη; ''Bєη ιуιуιм'' ∂є∂ιğιη∂є gözℓєяιηιη ιçιηє вαкıρ ''ιуι ∂єğιℓѕιη вιℓιуσяυм'' ∂ιує¢єк вιяιηє çσк ιнтιуαç ∂υуαя"

'Hαуαт вιzι яєѕмєη ∂öят ιşℓємℓє ѕıηαя Gєяçєкℓєяℓє çαяραя, αуяıℓıкℓαяℓα вöℓєя, ιηѕαηℓıктαη çıкαяıя νє ѕσηυη∂α тσρℓα кєη∂ιηι ∂єя'

Bιя кα∂ıηıη çığℓıкℓαяıη∂αη, кανgαℓαяıη∂αη кσякмαмαк gєяєкιя, çüηкü кα∂ıηıη gι∂ιşι ѕєѕѕιz νє αѕιℓ∂ιя

Aşк'ı тαηıуαη вιя кα∂ıη, αѕℓα αşктαη αzıηα яαzı σℓмαz уєя є∂ιηємє∂ιğι ѕαнιвι σℓαмα∂ığı вσş ѕєν∂αℓαя∂α кιяα¢ı кαℓмαz !!

Bαк αякα∂αş öƒкє ναя вєηιм αѕι яυнυм∂α Kιмѕє вιℓмєz αмα ραтℓı¢αк уєя αяαяıм, нєя ѕαναşıη σятαѕıη∂α Eη кöтüѕü ѕєν∂ιğιмι кαувєтмє ѕöz кσηυѕυуѕα, кιмѕє ∂υя ∂ємєѕιη вαηα !!!
(gerataba)

нαуαттα αкıттığıη gözуαşℓαяıηı ѕιℓє¢єğιηє, αкмαѕıηα ѕєвєρ σℓαηℓαяı нαуαтıη∂αη ѕιℓ вєη¢є

"Nє zαмαη вυ ѕєнιя∂єη кαçıρ gιтмє ιѕтєğι gєℓѕє, вιя кöşєує σтυяυρ gєçмєѕιηι вєкℓιуσяυм Gι∂єяѕєм ∂öηмєм çüηкü вιℓιуσяυм"

Hєя zαмαη кαℓвιмιz∂єη gєℓєη νє ∂σğяυ вυℓ∂υğυмυz ѕєѕє υумαℓıуız, çüηкü σ ѕєѕ нιçвιя zαмαη уαℓαη ѕöуℓємєz

Sαηα ∂αιя ηє кα∂αя ѕöуℓєηє¢єк ѕözüм ναяѕα σ кα∂αя ѕυѕυуσяυм Gözüм∂єη ∂üşтüğüηℓє кαℓ **HOŞÇAKAL **

O кα∂αя уσяυуσякι нαуαт, вıкıуσяѕυη ιѕтємєѕєη∂є Sσяυη ∂єğιℓ вιяşєуιм уσк Bαккαℓα gι∂ιуσяυм ∂єуιρ 10 уıℓ кαувσℓαѕıм ναя ѕα∂є¢є

Kιмѕє вєηιм кιмѕєѕιzℓιğιм∂єη ¢єѕαяєт вυℓмαѕıη , єη güçℓü αηıм∂ıя уαℓηızℓığıм ! Çüηкü вєη ∂αιмα тєк вαşıмα ιктι∂αяıм

Yαℓηızℓığıηα ιуι вαк, ѕαнιρ çıк Kαç кιşιηιη ємєğι ναя ση∂α кιмвιℓιя

Bαzєη ѕöуℓєує¢єк ѕözüη σℓмαуαвιℓιя; αмα öηємℓι ∂єğιℓ, єη αzıη∂αη вσş кσηυşмαктαη ιуι∂ιя

"Uηυтмα кι, уαℓηız σℓмαк; Yαηℓış уєя∂є νє уαηℓış вιя кαℓρтє σℓмαктαη ιуι∂ιя"

Düşтüğüη∂є уαηıη∂α σℓαη ∂єğιℓ, кαℓкмαη ιçιη єℓ υzαтαη ∂σѕттυя Uηυтмα, 'Köтü güη∂є кαткıѕı σℓмαуαηıη ιуι güη∂є нιѕѕєѕι уσктυя!!

''Bιяιηιη уαℓαη ѕöуℓємєѕιηє кızмαм ∂α уαℓαη ѕöуℓєякєη уαкαℓαηα¢αк кα∂αя ѕαℓαк вιя ιηѕαηıη вєηι кαη∂ıямαуα çαℓışмαѕıηα кızαяıм ''

"Bєηιм αуαğıмıη αℓтı ∂α мüѕαιт, вαşıмıη üѕтü∂є Nєяє∂є ∂υяα¢αğıηı ѕєη вєℓιяℓє "

Hєρ ∂єяℓєя уα; "Bєη αякαη∂αуıм, ѕıятıη уєяє gєℓмєz" ∂ιує Bєη αℓмαуαуıм Yüzüм уєяє gєℓє¢єğιηє, ѕıятıм уєяє gєℓѕιη !

'Hαуαℓℓєя' уιηє кαℓєм υ¢υη∂αη кαğıтℓαяα αтℓα∂ı вυgüη Kσякмα уιηє öℓмє∂ι, ѕα∂є¢є 'кıяıкℓαяı' ναя

Bιя тıяηαğı кıяıℓ∂ı ∂ιує 9 тıяηαğıηα вιя∂єη кıуαвιℓєη вιя кızıη, кαℓвι кıяıℓ∂ığıη∂α ηєℓєя уαραвιℓє¢єğιηι ѕιz ∂üşüηüη

İηѕαη Sıкı Tυтмαℓı Yüяєğιηι; Çüηкü Gιтмєѕιηє Izιη Vєяιяѕє, Çσк Gєçмє∂єη Aкℓı Dα Gι∂єя Pєşιη∂єη

Çσğυ şєуι кαzαηıякєη, вαzı şєуℓєяι кαувє∂єяѕιη Hαуαттα öуℓє ѕєçιмℓєя уαρкι кαzαη∂ığıη şєуℓєя, кαувєттιкℓєяιηє ∂єğѕιη

нαуαттα ѕιℓgιм нєρ кαℓємιм∂єη öη¢є вιттι çüηкü кєη∂ι ∂σğяυℓαяıмı уαzα¢αğıм уєяє, тυттυм вαşкαℓαяıηıη уαηℓışℓαяıηı ѕιℓ∂ιм

нαуαтıм∂αη gιтмєуι тєя¢ιн є∂єηℓєя ιçιη ∂öηüş ѕєƒєяℓєяι ѕσηѕυzα ∂єк ιρтαℓ є∂ιℓмιşтιя ιуι уσℓ¢υℓυкℓαя

Kıяgıηℓığıм ℓυηαραяктα υηυтυℓмυş вιя çσ¢υğυη ηєƒяєтι кα∂αя Sσяυη αтℓı кαяıη¢αℓαя ∂єğιℓ, αякαм∂αη ∂öηüρ ∂υяαη ∂öηмє ∂σℓαρℓαя

zemheride taşa taş bile kuytu olurken, sen benim başıma kar yağdırıyorsun

gölge etme, başka ihsan istemez

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Karma

Eski 08-31-2012   #2
karamela

Bєη уαşα∂ıкℓαяıмıη нιçвιяιηι υηυтмαм
Aмα єνєт уєяι gєℓιя ѕυѕαяıм

Cαηıмı çσк уαкαη şєуℓєя σℓυя αмα уιηє∂є ѕυѕαяıм,
тüкєηιяιм
Bυηα ιzιη∂є νєяιяιм αѕℓıη∂α
Sαℓαкℓığıм∂αη мı?
Hαуıя

Bєη кιмѕєує ''GİT'' ∂є ∂ємєм,∂ιуємєм
O кιşι ναzgєçιℓмєz σℓ∂υğυη∂αη мı?
Hαуıя

Oηα σкα∂αя şєує яαğмєη σкα∂αя ∂єğєя νєяιяιм кι,
нєяgüη уαρтıкℓαяıηα υтαηѕıη ∂ιує

Aмα вιяgüη öуℓє вιя gι∂єяιм кι
Kαувє∂є¢єğιм нιçвιяşєу σℓмαz!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2012   #3
karamela

Sana tüm özür mesajlarını gönderiyorum çünkü ancak yetiyor hatta yetmiyor bile

♥ Özür dilerim seni aramadığım için
Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için
Özür dilerim seni orda beklettiğim için
Yaptığım her yanlış için özür dilerim

♥ Merhaba, öncelikle sizden özür dilemek istiyorum
Çünkü; bugün olanlar hiç kimsenin kolayca kabul edemeyeceği şeylerdi
Ancak size karşı duygularım çok yoğun ve sizinle sıkça görüşmek isteğindeyim
Eğer özürlerimi kabul eder ve bana bir şans daha verirseniz, lütfen olumlu bir mesaj gönderin!

♥ Benim için çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep oluyor Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar ve senden bir kereliğine olsun beni affetmeni diliyorum
Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem
Ama tekrar düşünmen için kendine fırsat vermeni istiyorum
Yine eski günlerdeki gibi olalım sevgilim Seni çok seviyorum

♥ Bilirsin bir karıncayı bile incitmem
Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu
Çoooook ama çoooook özür diliyorum senden

♥ Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum
Lütfen, lütfen artık olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet!
Tekrar yazıyorum Özür dilerim tüm olanlar için? Gerçekten çok üzgünüm?

♥ Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin
Birtaneciğim seni çok seviyorum?

♥ Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor
Yok nafile uyku tutmuyor
Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda
Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim
Bu nedenle tüm kalbimle özür diliyorum!
Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da güzel rüyalar görelim? Seni seviyorum!

♥ Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim Özürlerimi kabul et!

♥ Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim?

♥ Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim
Saygılarımla?

♥ Bu mesaj sana ne mi söylüyor?
Dinle:
Kırdım seni ama inan çok üzgünüm
Bugün için özür dilerim
İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız ?

♥ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye

♥ Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor? Yok nafile uyku tutmuyor çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda Tüm kalbimle özür diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2012   #4
karamela

Gitmeni de istemedim kalmanı da Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da
Hiç ortası olmadı bu aşkın Varlığında yokluğuna; yokluğunda varlığına ağlattın
Sevdin mi? Sevmedin mi?
Birleştik mi?

Ayrıldık mı?
Ben hiç bilemedim
Hep iki ayrı noktadaydık biz Baharda varsan güzde yoktun Dilde varsan sözde yoktun Ne başı oldu bu aşkın, ne sonu Ne gitmeyi bildin nede kalmayı!!!

Nєdєn DurqunSun SoruSuna Cєvap Aramaktan, vє Bunu SormasınLar Diyє qüLümsєmєktєn yoruLdum qєrçєktєn !

(чüz vєяipтe adaм єttiчѕєм ѕıfıяla çaяpaя чoк єdєяiм)

=fazla yüz werdik diye sevinmeyin 98'ini alırım 2'lersiniz

=Düşman kelimesinin anlamını SENİ SEVİYORUM Diyenlerden Öğrendim=

*** yaşatana şükretmeyenler yaşamayı haketmez***

''bana zoru anlatma o benim hayat felsefem''

{Sυѕмαуı ÖğRєηiуσRυм Eη DєRiηdєη Vє Bєη SυѕυуσRυм
| Sєѕѕizcє KiмѕєlєR BiLмєdєη !}

''SєωєяSєη γaηıмda σLuяSuη,SєωмєzSєη єLiη σLuяSuη! uмяuмda dєğiLкi Sєηdє 2 вiяaγLa uηuтuLuяSuη!''

кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη вιℓє є∂ємєzѕιη

'' ÖYLE HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK HADDİNİ BİL YETER "

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2012   #5
karamela

''yalnızlığım bir çığlıktı- hepinizmi sağırdınız''

HERŞEY bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş Ve senin "naber'' soruna "iyilik" dediğim kadar YALAN

pinokyoyu yapan gepetto değilim ki her odunu adam edeyim !

Kanayan yaralarına; Kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın

Frekansı değişmedi duygularımın, Hala aynı şarkıdayım

İnsanlara asla yaralarını gösterme, sana vurmak istediklerinde ilk oraya vururlar

Her Lafa veriLecek cevabım vardıR ama
iLk önCe Lafa bakarım Lafmı diYe , Sonra söYLeyene bakarım adammı diYe !

DÜNYA'da en ADİL Dağıtılmış Şey AKIL'dır çünkü KİMSE Kendi PAYINA Düşenden ŞİKAYETÇİ Olmaz

Cevabımın şiddetinden susuyorum

Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol

Nokta, her zaman bir son demek değildir Bazen de; kendinden sonra gelecek olan harfin büyük olacağını gösterir

Düşünmeden konuşmanın cezası lonuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır

Bilki mutlu son diye bir şey yoktur çünki bir şeyde son varsa orda mutluluk yoktur

Garip değimli edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar

Yalnız olduğunuzu en çok yalnız değilsin dediklerinde hissedersin

Sen çevrende olup bitenleri görüp neden diye soruyorsun ben asla var olmamış seyleri hayal ederek neden olmasın diyorum

Yalnızlık bedenin değil ruhun kimsesiz kalmasıyla başlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2012   #6
karamela

Kimseyi değiştiremezsin hayatta ve kimse için de değişmemelisin Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle Ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında İstediklerim yanımda, istemediklerim yolunda demelisin !!

Kimse aşk istemesin benden zaten yeterince aşığım derinden

Kim demiş aşk karşılıklıdır diye Bazen birini o kadar çok seversiniz ki sizin aşkınızdan bihaber yaşar içinizde Bazende bilir sevdiğinizide, hayat vermez onu size Çoğunuz o an sevdiğinden vazgeçsede, ben asla vazgeçmem aşkımın uğrunda ölsemde

Unutmanın en ağırı unutamadan unutmakmış sevgili !!!

Karanlık gecelerin aydınlığında boğulurken gördüm o nurdan parlayan ellerini Hiç düşünmeden büyük umutlarla uzatmıştım sevdaya hasret ellerimi Ama nerden bilebilirdimki beni sevmeyeceğini Şimdi rahat bırakta karanlık gecelerimin aydınlığında senide içime gömüp kapayım şu kahrolası dünyaya bakan gözlerimi

Okyanusun ortasında terkedilmiş yüreği yaralı bir köpekbalığı gibiyim

Alacakaranlık sevdasıyla savaşan bir dünya hayal edin Ay ışığının verdiği mutlulukla başlayan çocuk cıvıltısının eşliğinde bir damla ışığa hasret kalemimle yazdığım şiirlerimin anlamlarını düşleyin içinizde Bugün okuduğunuz her şiirde gözyaşlarımın olduğunu unutmadan gözlerinizi kapayıp yüreğimi hissedin sessizce

Bak arkadaş öfke var benim asi ruhumda Kimse bilmez ama patlıcak yer ararım, her savaşın ortasında En kötüsü sevdiğimi kaybetme söz konusuysa, kimse dur demesin bana !!!

gerataba

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2012   #7
karamela

Aşk; sevdiğinin yüzünü düşündüğünde farkında olmadan gülümsetir insanı, bu düşüncelerdeki gülümsemelerde aşkın en tatlı yanı

Aşk sevgilerin en hayırsızıdır Ben en güzel sevgiyi en büyük aşka tercih ederdim Kim ne derse desin aşk gelip geçicidir, kalıcı olan ise sevgidir Ama varsa eğer bitmeyen en büyük aşkta en güzel sevgiyi yaşatabilen: bilsinki kendisi ben gibi imkansızı başarabilendir

Gelirdim cenazene Kimseye görünmezdim hep en arkalarda durur, saklanırdım, kimse seni bana sormasın diye Gözlerim tabutundayken ruhunu hissederdim yanımda, çünkü nekadar arkalarda dursamda bilirdim ki sen bulurdun beni Hem kimbilir belki öbür taraftan daha iyi görürdün seni nekadar çok sevdiğimi Sonra herkes dağılınca gelirdim mezarının başına Toprağının yanına otururdum usulca O geceyi seninle sabahlardım ağlaya ağlaya Dertleşirdik, hatta belki o gece yalanda olsa aşık olduğunu söylerdin bana Sabahın ilk ışıklarında toprağına uzanırdım umutsuzca ve sonra avucumda sımsıkı tuttuğum "Beni onun yanında gömün" notuyla kapatırdım gözlerimi sensiz hiçbir anlamı kalmayan hayata

Aşk, duyguların zirveye ulaştığı anlarda üzüntü veya mutluluğa dönüşür

Sevdanı kalbimin ruhunda, seni ise gözlerinde yaşamak isterdim Ben böyle sıradan bir aşk istemezdim! Ellerini tuttuğumda terlemeliydi ellerin, dudaklarını öptüğüm anda titremeliydi tüm bedenin Beni ben edenin bir tek sen olabileceğini hiç kuşku duymadan bilmeliydin

Mantık insanın beyninde aşk ise yüreğinde yaşanır
O yüzdendir ki AŞKTA ASLA MANTIK YOKTUR EĞER BİR AŞKA MANTIK KARIŞTIYSA BİL Kİ O AŞK ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞTIR

Acaba birgün vazgeçemek istermiydim bu sevdadan Mesela onsuz bir hayatta mutlu olabilirmiydim, onu hiç aramadan Gülüşünü yüreğimde hissetmeden zevk alırmıydım kahkaha atışlarımdan Onun yüreğinde gülümsemeden geçermiydi zaman Yaşayabilirmiydim onu düşünmeden O güzel yüzüne bakıpta susabilirmiydim tek kelime etmeden Titrermiydi bedenim onun ellerini hissetmeden Onu yüreğime unutturabilirmiydim ruhumu öldürmeden

Sana baktığımda gözlerinden yüreğine akmak isterdim Seni senden alırcasına sahip olmak isterdim sana Mesela sana hayat veren olmak için kanında dolaşmak isterdim Bu kanı tüm vücuduna ulaştırmak için yüreğin olmak isterdim Yüreğini harekete geçirebilmek için ruhun olmak isterdim Ruhunu senden alıp ruhuma ekleyebilmek için senin birgünlük sevdan olmak isterdim

Benim bildiğim korkularda ya sırtını döner koşarsın kaçarcasına ya da göğsünü gere gere durursun korkularının karşısında Ama bilmediğim öyle bir korku varmışki ne yapsanda etmez fayda Ben ilk defa seninle tanıştım bu korkuyla Sende bilirsin belki; "Sevdiğini kaybetme korkusu" diyorlar bunun adına

Durmadan onu soluyorum sanki içime Güneşin doğuşunu onun gözlerinde buluyor, yağmurlu günlerimi gözyaşlarının altında yaşıyorum Karanlığı ise onun yokluğunda farkediyorum sadece Mesela o gülmeyince varlığımı hissedemiyorum O yanımda olmayınca denizin güzelliğini göremiyorum Şimşeklerin şiddetini bile bir tek

Beni boşver mutluluk ! Şu yorgun yüreğime bi bakıver Onu üzüntülere teslim ettiğin yetmezse eğer ölüme terk eder gibi kopar içindeki tüm umut çiçeklerini teker teker

Zor oluyor, sevilmediğini bildiğin halde sevmek Kurşun misali yüreğini umutla doldurduktan sonra hayallerini ellerine alıp vurulmadan savaşman gerek

Şeytanın melekleri geldi sensiz kaldığım bu karanlık gecede, şimdi alay ede ede fısıldıyorlar yüreğime, boşver unutursun diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2012   #8
karamela

Geceler sensiz geçiyor yeryüzünün sessizliğinde Gökyüzü, sanki sensiz yaşayan varlığıma inat üşütüyor bu gece Yanı başımda çalan müzik ise yüreğimi parçaladığının farkında olmadan çalıyor nefes nefese

Sen uzaklarda olduğuma bakma !! İpim elinde olmasada tasmağı olmayan bir köpek gibi sadığım sana

Ne yapsamda başbaşa kalıyorum dağların ardında bıraktığım kalbi kırık yalnızlığımla

Bazen hayallerimin büyüsüne kapılıp atlıyorum düşler gemisine Rotam belli olmuyor ama çoğu zaman yanaşıyorum limanı sen olan aşk sahiline Yıldızları bol olan karanlık bir gece hayal ediyorum Ama ıssız bir yer olmasına rağmen kuşların sesi geliyor nedense İşte o an gözlerimi kapatıyorum kuş sesleri içinde, seni ise yanımda hissetmeye çalışıyorum sessizce Yüreğinden tutup sevginle dans etmeye çalışıyorum gözlerinin içindeki denizden fısıldayan aşk şarkılari eşliğinde Düşler gemisinde romantik bir hava var bu gece Bedenini sarıp ruhunla dans ederken dayanamıyorum artık nedense Yürekten bir öpücük konduruyorum bana gülümseyen o eşsiz güzelliğiine Yaşaran gözlerimize aldırmadan diz çöküyorum önünde Usulca haykırıyorum yüreğinin sözcüsü gözlerine "seni seviyorum" diye Sesimi duymuş olucaklarki gökyüzümüzü basıyor martılar, gagalarındaki mavi güllerle Gökyüzünden mavi gül yağdırıyorlar üstümüze, senin mavi gülleri nekadar çok sevdiğini bilircesine Başımızdan aşağı mavi güller yağarken ağlayan gözlerinden tutunup sesleniyorum yüreğine "Tüm benliğinle beni bir ömür boyu eşin olarak kabul edermisin" diye Hemen ardımdan yüreğimden çıkan sesle bağıyırıyor tüm deniz canlıları "Onunla Evlenirmisin" diye Hıçkırıklar içinde kocaman bir evet yankılanıyor ümitsiz bekleyişlerim içinde Gözyaşlarının sel olduğu denizin üstünde hiç bırakmadan Sımsıkı sarılıyorum sana saatlerce Etrafımızdaki tüm canlılar ise gülümsüyerek ağlıyorlar bu sevgi seline şahitlik edercesine Onlar farkında değillersede ben farkındayım bunların hepsi bir hayaldi tabikide
Ama genede çok mutlu oldum, kaderin olmadığı yerde kendi kaderimi çizdiğimce

O kadar meyilliyim ki susmaya ve bir o kadar dönmeye içime Hiçbir şeyi duymak istemezcesine Gözlerimi kapatıp o sonsuz karanlıkta adımlarken son kez içimi susmalıyım biliyorum ve kapamalıyım duygularıma giden tüm yollarımı Kulak zarlarımı yırtarcasına bağıran ve her çığlığında organlarımı son hızla birbirine çarptırıp yaralayan o iç gıcıklayan sessizliğe Gidersem bitecek mi ? Susacak mı o sesszlik suküt giydiğim bedenimde Yoksa daha şiddetli bi hayalin çığlığımı çağırıyor beni?
Yooo gerek yok bi hayali daha üzmeye Gitmelyim herşeyi bi kenara bırakıp Çekilmeliyim bu savaştan sessizce Biliyorum bırakmak istemiyceksin beni içim Ama anla bu ruh sana bi kefen ve o beyaz yakışmıyor senin suküt giyindiğin tenine

Aydınlığımı yüreğimin ateşiyle sağladığım bu karanlık dünyada, sevgime karşılık çokta şey istemiyorum aslında Gözleri yüreğini yansıtan, yüreği hayatımı ısıtan bir ışık istiyorum karşımda Ama bu büyük aşkıma karşılık bulamasamda, korkma beklerim ışıksız yalnızlığımda Ben günlerini aydınlatan güneşin olamasamda, karanlık gecelerini aydınlatan bir ay olmak isterdim hayatında Unutma, günü gelince başkaları gibi güneşin olmazdım gündüzlerine, karanlık gecelerini unuturcasına Ben yüreğimin ateşiyle ömrüne bir ömürlük aydınlık olurdum, bu ay ışığı görünümlü aşk ışıltısının altında

Günlerini aydınlatan güneşin olamasamda, karanlık gecelerini aydınlatan bir ay olmak isterdim hayatında

Aşk tohumcuklarını ümitlere ekip sulamamak serefsizliktir Ya o aşk tohumcuklarını büyümeden güneşin altına bırakıp yakıcaksın ya da aşk tohumcukları ektiğin ümitleri sürekli sulayıp yarıyolda bırakmayacaksın!!

Birini çok seviyorsanız eğer geçmişini fazla kurcalamayın Onu, bu dünyaya sizin aşkınızla doğdu varsayın Varsa bir hatası bu tarihten sonra yargılayın

Bazen hayallerimin büyüsüne kapılıp atlıyorum düşler gemisine Rotam belli olmuyor ama çoğu zaman yanaşıyorum limanı sen olan aşk sahiline Yıldızları bol olan karanlık bir gece hayal ediyorum Ama ıssız bir yer olmasına rağmen kuşların sesi geliyor nedense İşte o

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com