Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelinlere, sesleniyorum

Gelinlere Sesleniyorum

Eski 04-22-2007   #1
Ergenekon

Gelinlere Sesleniyorum

Sevgili gelinler! Eşinize, çocuklarınıza sevgi dolu, fedakâr, uyumlu ve yürekten bağlanışınız, kayınvalidenizle bir güven duygusu oluşturacak, biricik oğlunun “emin ellerde” olduğunu düşünerek rahatlayacaktır
İyice biliniz ki, kayınvalidenize göstereceğiniz saygı, yakınlık, içtenlik ne kadarsa, günü gelince siz de gelininizden o kadar karşılık göreceksiniz
Öz annenizin kırıldığınız söz ve davranışları, nasıl yüreğinizde iz bırakmadan uçup gittiyse, kayınvalideniz de bu engin hoşgörü ve aftan yararlansın
En kızgın anınızda bile terbiye ve edebinizi muhafaza edin, sabırlı olun Mükâfatınız bu dünyada huzur, ahirette ebedi saadet olarak ödenecektir
Kendi annenizin kusurunu insanlardan özellikle eşinizden nasıl gizleme gayreti duyuyorsanız, kayınvalidenize de aynısını yapın Fark edilir, evlat gibi sevilirsiniz
İçinizden gelmese bile hediyeleşiniz Zaman zaman ziyaretine gidiniz Siz gidemiyorsanız onu eve getirin, bir hafta kalıp gidecek olsa, “gitme” diye yalvarın Aylarca durmasını temin edin
Herhangi bir konuda iddialaşmayın Yumuşak bir ifadeyle “Siz de haklısınız, ama ben böyle düşünüyorum” deyin Hayır ben haklıyım diye ısrar ederse “evet siz haklısınız” deyin ve susun
“Ne” söylediğiniz kadar “nasıl” söylediğiniz de önemli Hareket, mimik ve ses tonunuza dikkat edin
AKLINIZDA BULUNSUN
Aldığınız sebzeler buruştuğunda, içine biraz şeker ve sirke ilave ettiğiniz suda bekletin Tazeliğine kavuşacaktır
Şimdi ne ilgisi var demeyin Size yol gösteriyorum Kaynananız buruşuk sebzeleri görüp alınmasın diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #2
mate

“Ne” söylediğiniz kadar “nasıl” söylediğiniz de önemli Hareket, mimik ve ses tonunuza dikkat edin

güzel bir yazı sonundaki minik espri daha da güzelleştirmiş teşekkürler ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
mate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

güzel bir yazı sonundaki minik espri daha da güzelleştirmiş teşekkürler ergenekon
Aynen :) Güzel bir öneride bulunmuşsun Ergenekon, dinleyeceklerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #4
puslu

Pes walla Ergenekon herkonuda bilgin var teşekkür ederim güzel ve saygı öğütleyen bir yazı saygı toplumun her kesiminde olmazsa olmaz bir davranış tabiki
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #5
Ergenekon

teşekkür ederim bir nevi vazife addettim bu konuyu inşallah anlayanlar çıkar bir kaç gelin kurtarsam kendimi bahtiyar sayacağım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #6
puslu

Alıntı:
Ergenekon tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekkür ederim bir nevi vazife addettim bu konuyu inşallah anlayanlar çıkar bir kaç gelin kurtarsam kendimi bahtiyar sayacağım

Gelin kutaramasan bile gelin olacaklara faydası mutlak olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #7
virüs

gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsiniz çok güzel bir yazı
şu zamanlarda da çok gündemde olan bir konu
teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-22-2007   #8
Şengül Şirin

valla ergenekon senin yazıların beni öldüreceknerden buluyorsun bu konularıbence kaynanalar gelinini anlar onu kızından ayırmazsa gelinde onu anasından ayırmazbu devirde ne öyle anlayışlı kaynana var ne de gelin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com