Altunay Ekmek Fabrikası |
08-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Altunay Ekmek Fabrikası:Altunay Ekmek Fabrikası Ticari Faaliyet Konusu : Un ve Unlu Mamüller Doğum Tarihi ve Yeri :03081969 / RİZE Eğitim Durumu :İlkokul Bildiği Yabancı Dil : - EPosta :- *İletişim Bilgileri *Şirket Telefon:332 33 23 * Şirket Adresi:Mehmet Ali Paşa MhKavaklı CdNo:34 İzmit/KOCAELİ *Birim Görevleri *MECLİSİŞLEVLERİ : Oda yönetim kurulunu seçer Kendi üyeleri arasından Birlik genel kurulu delegelerini seçer Yönetim kurulu tarafından yapılacak teklifleri inceleyip karara bağlar Uyulması zorunlu meslekî kararlar alır Çalışma alanları içindeki ticarî ve sınaî örf, adet ve teamülleri tespit ve ilân eder Aylık mizanı ve aktarma taleplerini inceler ve onaylar Üyeleri arasında veya üyelerin yapmış oldukları sözleşmede yer alması halinde bu sözleşmelerle ilgili olarak çıkan ihtilafları çözmek üzere tahkim müesseseleri kurar, mahkemeler tarafından istenecek hakem ve bilirkişi listelerini onaylar Odaya kayıtlı üyeler hakkında disiplin kurulu tarafından teklif edilecek cezaları karara bağlar Yıllık bütçe ve kesin hesapları onaylar ve yönetim kurulunu ibra eder, sorumluluğu görülenler hakkında takibat işlemlerini başlatır Taşınmaz mal almaya, satmaya, inşa, ifraz, tevhit ve rehin etmeye, ödünç para almaya, kamulaştırma yapmaya, okul ve derslik yapmaya, 5174 sayılı kanun hükümleri çerçevesinde şirket ve vakıf kurmaya veya kurulu şirketlere ortak olmaya karar verir Oda iç yönergesini kabul eder ve Birliğin onayına sunar Yönetim Kurulunca odaya kayıt zorunluluğuna veya üyelerin derecelerine ilişkin olarak verilecek kararlara karşı yapılan itirazları inceler ve kesin karara bağlar Mesleklere ve sorunlara göre ihtisas komisyonları ve danışma kurulları kurar Yurt içi ve yurt dışı sınaî, ticarî ve ekonomik kuruluşlara üye olur ve kongrelerine delege gönderir İlgili mevzuatla verilen diğer görevleri yerine getirmek * |
|