5 Adımda Makyaja Hazırlık! |
08-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
5 Adımda Makyaja Hazırlık!5 Adımda Makyaja Hazırlık! Çoğu zaman makyaj yapmak için yeterli vaktimiz olmuyor ve sınırlı zamanlarda harikalar yaratmaya çalışıyoruz Elimiz o kadar alışıyor ki pratikçe ve aceleyle makyaj yapmaya, sıra özenli makyaj yapmaya geldiğinde yüzümüzü makyaja hazırlamayı bile unutuyoruz Peki bunu nasıl mı yapacağız?Sadece 5 adımda! Yazımıza buyurun 1Adım Yüzünüzü bir sefer daha yıkayın ve kurulamanızın hemen ardından kremle nemlendirin 2Adım Gözaltlarınız için kapatıcıyı küçük noktalar halinde uygulayın Hafifçe parmak uçlarınızla masaj yaparak kapatıcıyı yayın 3Adım Ten renginize uygun bir fondöteni parmak uçlarınızla masaj yapak yüzünüze uygulayın Eğer çilleriniz ve yanaklarınızdaki pembelik kaybolmuşsa ve cildiniz tek ve sabit bir tonla parlıyorsa fondöteni doğru uygulamışsınız demektir Hafifçe nemlendirdiğiniz makyaj süngerinizle fondötenin üzerinden geçerseniz yüzünüzde oluşabilecek parmak izlerinizden de arınmış olursunuz 4Adım Fondötenin örtmediği lekeler, sivilceler için kapatıcı kullanın Bu bölgeleri parmak uçlarınızla ovalayın Böylece kapatıcıyla fondöteni birbirine yedirmiş olursunuz 5Adım Fondöten ve kapatıcınızı sabitlemek için yüzünüze pudra uygulayın Ancak pudrayı fazla uygularsanız ince yüz çizgileriniz belirginleştirmiş olursunuz Artık cildiniz makyaja hazır! |
|