Mansiyon |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MansiyonSana git demenin çok yolu vardı Zoru seçip ‘gitme’ dedim Ama sen yine gittin Ah hiçbir ateş pişiremiyor bu gece hamurumu Hiçbir rüzgar yetmiyor alevimi yükseltmeye Kaç kez ağlamam gerekiyorsa o kadar ağladım oysa Bitmeliydi artık, yetmeliydi ! Beynimin yollarında kaybolmuş bir tümör gibiydi dudakların Her öpüşünde bir adım daha yaklaşırdım ölüme Ya da tüm bedenimi sahiplenen bir AIDS virüsü oluverirdin iliklerimde Ah be adam, Yemin mi ettin beni öldürmeye !? Her gece biraz daha sarılıyordum tenine oysa Gözlerinin altında saklanıyordum Aklında kaç çıkmaz sapak var, avuçlarımdaki çizgiler kadar iyi biliyordum Kaç zaman geçti içinde böyle bilmem Ama kaç ihanete tanık tuttun beni sayabilirim istersen Sayabilirim öldüğünü kaç güvercinin, Her gece adına intihara kalkan gözlerimden Esasında ben sana ‘gitme’ dememiştim Aslında ben sana hiçbir şey de söylemedim Çünkü bilirsin, dünden sonraki günü yaşamak acıtırdı canımı hep Ve ben tek kelime bile edemezdim Ahhiç bilmedin sen, Oysa öyle bir ‘sen’ vardı ki bende bedenime sinen Derimi kazıdımsa da çıkaramadım üzerimden |
|