|
|
Konu Araçları |
ЧεмiиŁiчiм, вεи, кαďαя, sεиi, sεvмεчε, soиsuzα |
SoиSuzα кαďαя Sεиİ SεVмεчε ' ЧεмİиŁİчİм ' вεи |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
SoиSuzα кαďαя Sεиİ SεVмεчε ' ЧεмİиŁİчİм ' вεиSen yinede beni merak etme Herşeyle savaşmayı Güzel günlerinde olacagını Ben senden öğrenemedim anne çünkü yoktun Yinede buralar güzel soğukları saymazsan İnsanlar mutlu beni saymazsan Gündüzler ve gecelerde iyi yalnızlıgımı saymazsan Beni soracak olursan anne Bende iyiyim içimdeki yangını saymazsan Mutlu kal sevdiğim Hep dediğim gibi Benle kal soиsuzα кαďαя sεиi sεvмεчε ' ЧεмiиŁiчiм ' вεи Sensiz geçirdiğimi sandığım her günü Bensiz bırakmadığına şükrederek Günahlarımı tam orda bıraktım da geldim İşte Geldim… " Lâ Sonsuzluk Hecesi bütün bunları aklım almıyor ama kalbime sığıyor " kara gözlerini deviripte bakma öyle çocuk hepsinin yönü doğrudabir tek sen şaşırmışsan ne çıkar kaçının kalbi seninki kadar deruni parlar gözlerinde al benim yüreğimide koy yüreğinin eşiğine büyütmekten yoruldum birazcık çocuk kalsın seninle Bakma güldüğüme gülüşlerimin ardına sakladım gözyaşlarımı Sessiz akar içten içe hissettirmiyorum kimselere Bakma suskunluğuma içimden avaz avaz bağırıyorum Git dedin gitmemem yüzsüzlükten değil Bekliyorum döneceğinden değil ya verdiğim sözden Yürek dediğin; iki aşk arası mahrumiyet bölgesi Aşk dediğinse; bu mahrumiyet'in içinde hayatta kalma çabası |
|