Ben Renk'lerin En Siyahını Hakettim Mi (?) O Kadar Beyaz Severken Seni (!) |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Renk'lerin En Siyahını Hakettim Mi (?) O Kadar Beyaz Severken Seni (!)Ben RENK'lerin EN Siyahını HakEttim mi (?) O Kadar Beyaz Severken Seni (!) Daha Az Seviyordum Seni Giderek Daha Az Unutur Gibi Seviyordum Azala Azala Aramızdaki Uzaklığın Karanlığında Geceler Kısalıp Gündüzler Uzuyordu Önce Olunca Daha Az Seviyordum Seni Kendini İyileştiren Bir Yara Gibiydi Daha Az ve Zamanla Sen Geceyi Tutuyordun Ben Nöbeti Uzak Dağ Kışlalarında Görmüyorduk Birbirimizi Ben canım Diye Ararken Seni Siyah Göl Sanki Canıma Kast Suyumu Kesti Usul Usul Sis İniyordu Kopmuş Yollara Işığı Hafif Uykusu Ağır Gecelerde Üzerini Örtüyordum Senin Bir Çığ Gibi Büyüyordun Rüyalarımda Sevgilim Yıldızları Daha Büyüktü Bazı Gecelerin Nöbet Kadar Yanlızken Öğrenecektin Bunuda Yeniden Ödetiyordum Sanki Kendime Onca Aşkın Öğretemediğini Yıllarca Kolay Değildi Kaç Acı Birden İmtihan Etmişti Beni BirŞey Karanlıktan Daha Çok Siyahı Bir TEK Gece Vardı İnsanın Hayatında Ömür Boyu Sürecek Gibiydi Nöbet İyi OL Sağ OL Uzak OL Ama Bir Daha Görme Diyordu Bir Ses Kulaklarımı Tıkamaya Çalıştım Bir Daha İşitmiyim Diye Ağzımı Var Gücümle Kapattım Belki de Ben Söylüyorum Diye Çok Korktum Sevgilim BelkidE Bir Daha Hiç Uyanamam Diye Ben RENK'lerin EN Siyahını HakEttim mi (?) O Kadar Beyaz Severken Seni (!) |
|