|
|
Konu Araçları |
donan, isıtamazsın, senle, yarınlarımı, ölsende |
Senle Donan Yarınlarımı Ölsende İsıtamazsın |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Senle Donan Yarınlarımı Ölsende İsıtamazsınSokaklar ıslanmış, her yıl olduğu gibi Bu zamanlarda caddeleri kuru görmedim ben Güneş yine aldattı bizi, bulutlarla, Sen beni aldatsan kaç yazar?…… Gözlerim sana akan milyon damlayla ıslanmış İçim acır, gözyaşlarım burnumda, Yağmurlar yağmasa da, burulur biryerlerim sana Artık bana dönsen, dizlerime çöksen kaç yazar?… Düştüğüm düş kuyusunun ortasında bir yerlerde Sana yazdığım satırlar boğazımda Ellerim titriyor artık Beyaz kağıtlar parmaklarımın arasında Bildiğin, ıslak bir kağıt işte , nasıl olursa!… Böyle olacağını biliyordum ben! Alıp yarınları hesapsız gideceğini Beni bana emanet edeceğini, Sırf bu yüzden gidiş dönüş bileti alıp gelmiştim Keşke o bilet kuyruğuna hiç girmeseydim……… Senin için dönmez diyen yüreğimi aldat desem Gelsen, gitmemiş gibi, Zamansız bir dünyanın içinde yazsan aşkını samanlı kağıtlara Heyecandan titreyen kalbimi avutsan, sana canlanmaz Sayfalar dolu mektuplar yazsan, Postacının kalbi kırgın sana artık, Destanlar yazsan, kaç yazar?… Sevdanın acısı bana, bunu artık anladım , Bana mı yarası aşk sancılarının? Ellerinin düşmanlığı, gözlerinin pervasızlığı Ağrısı kayıp içimdeki yalan sevdanın!… Omuzlarına yaslandım, ellerine sarıldım Üşüyorum! Kalbini yaksan odun yerine kaç yazar? Vazgeç!……… Senle donan yarınlarımı ölsende ısıtamazsın |
|