Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaybediyorum, ölüyorum

Ölüyorum,Can Kaybediyorum...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölüyorum,Can Kaybediyorum...

Sen canımsın zulmetme kalbimeGel bir görsen acırsın halimeAh gözünden düşmüşüm ben niye

Elimde resmin gözlerine bakıyorum Kömür karası benim olmayan gözlerine Seni nasıl kaybettimKorkularım vardı ya işte artık onlarda haklı çıktımHiç yaşamayacağız dediğimiz duyguları yaşadık…Yüreğim nasıl acıyor bilme daha iyiSevdiğinden eser kalmıyor artıkYüreğinden çıkardığın vakit ölümleri yaşamaya başladı canNe oldu bize böyleHani bensiz olmazdı

Ellerini son kez tutamadım Can…Son bir buse veremedimSeni yeni umutlara,güzel yarınlara gönderdimSen giderken gözlerimi sımsıkı kapadım görmemek içinSol yanım acıdıO acıyla öyle yumdum ki gözlerimi yüreğim kanadıVe nihayetinde gözbebeklerim

Sensiz ne mi yapıyorum bugünlerde…Gündüzlerim artık olmuyorGülen gözlerim yokO çok sevdiğin gamzelerime hüzün yapıştıGeceler uğramıyor artık banaBazen de gece olup başımı yastığıma koyduğumdaysa ellerimin arasında başım hüngür hüngür ağlıyorumNerde akşam orda sabahBiliyorum kızıyorsun daNe çok kızardın ağlamamaAma artık olmuyorGözünden yaş akmasın dediğin eski Can’ın bırak ağlasın ne önemi var kiOysa biz hiç kıyamazdık bir zamanlar birbirimize…Ben hala o ürkekliği taşıyorum biliyor musun benliğimdeHer acı bana gelsinBen çekeyimSen mutlu ol…

Can olma yolundayken nasıl da kelime oyunları oynardık değil miO iki kelimeyi söyleyene dek kök söktürmüştük birbirimizeSen benden inat ben senden inatBen sevdiğin olmayı çok isterken sana da hep akıl veriyordum”Aman ha çok seviyorsan git söyle” Sonunda olmuştu daNe güzel günlerdi…

Hiç unutmuyorum bir günOdamın perdelerini senden izinsiz hiç açmamıştımSen kapalı dursun demiştin ben uyanana dekAkşam olduğunda öğrenince içini bir hüzün kaplamıştıAma mutluluktanİlkleri yaşadım seninle derdin

Seni merak ettiğim geceyi hatırlıyor musunÖlecektim nerde kaldın diyeOysa telefonun bozulmuş bana da haber verememiştinMerak ettim korktum dediğimde hayatımda beni hiç kimse merak etmemişti diye hüzünlenmiştin yine…Nasıl etmezdim Can’ımı…Sol yarımı paylaştığımı…

Şimdilerde ben hep öyleyim…Ama eskisi gibi bunlar seni mutlu kılmıyorKim bilir belki de unuttunKi gidişin bundandı…Sensizliğin acısını silemiyorumBedenim adeta ceset taşıyor

Gamzelerim göz yaşlarıma yataklık yapıyorHani diyorum mümkün mü giderken onları da götürsen bendenSöküp alsan yerindenBen dayanamam sevdiğin bir şeyin bende kalmasına…Hadi yüreğimi bıraktın bari onu götür be giderkenYa da dur dur ellerimi de götür giderkenOnlarda üşür sen yokken İnan yer tutmaz

Bak kahretsin yine beceremedimBoncuk boncuk yaşlar birikti gözümdeKahrolası şarkı da ne güzel çalıyor derinden…

Ne oldu canNe oldu onca yaşananlar…Şimdi nerdesin kimlerlesinHani senin cananın bendim…Gözünden düşmüşüm ben niye!

Ölüyorum,can kaybediyorum…Bir görsen inan oturur ağlarsın halimeHep sustum acımı duyma diyeBazen güçsüzleşip yanında ağladım kızdın Dayanamıyorum yapma dedinOlmadı işte olmadı çok sevdim…Melek yürekli miymişim ne! Yok yok çok gülüyorum artık bu söze melek değilim baksana halime! Melekler hiç ağlar mı

Offf CAN bakma banaGit ve mutlu ol…

Ya da dur GİTME! ! !

ÖLÜM DEĞMESİN GAMZELERİME…ELLERİNİN YERİNE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com